- Konu Sahibi Mathilda50
-
Bunu umursamanız güzel bişey:) benm annemde erkek kardeşlerime söyler bu tarz şeyleri. Ki ben bile kardeşmn arada bir sizin gibi sigara içtiğini duyunca içim yanmıştı. Bile bile lades. Hem annenezi hemde kendinizi üzmeyin derim. Herşeyden önce kendinizi düşünün.Merhaba kızlar.
Sigara bağımlısı değilim ama dün evde içiyim dedim annem de kokudan anladı sonra çıldırdı tabi bir kez daha içersen sana hakkımı helal etmiyorum dedi.Ben zaten bağımlı değilim ama arkadaş ortamım vs belli ve üniversitedeyim ve içmeden durmam mucize açıkcası kendimede güvenmiyorum ve annem benim için çok değerli onun da sözünü çiğneyemem bana akıl verin anneme ne diyim geri alsın bu sözünü çok ağırıma gitti ve aklımı çok kurcalıyor saçma bi konu olduğunun farkındayım ama yorumlarınız önemli benim için
Neden içmeden durman mucize ? Bende üniversite okudum ayrı şehirde yurtta kaldım yıllarca yanımda herkes içti ben içmedim. Sağlığına zarar veren şeye insanlar göz göre göre nasıl kendilerini bağımşı ediyor anlamıyorum. Boşver anne hakkından önemli değil. Kp by-pass oldu sigara içememiş lazım adam ağlıyor resmen koca adam. Değer mi değmezMerhaba kızlar.
Sigara bağımlısı değilim ama dün evde içiyim dedim annem de kokudan anladı sonra çıldırdı tabi bir kez daha içersen sana hakkımı helal etmiyorum dedi.Ben zaten bağımlı değilim ama arkadaş ortamım vs belli ve üniversitedeyim ve içmeden durmam mucize açıkcası kendimede güvenmiyorum ve annem benim için çok değerli onun da sözünü çiğneyemem bana akıl verin anneme ne diyim geri alsın bu sözünü çok ağırıma gitti ve aklımı çok kurcalıyor saçma bi konu olduğunun farkındayım ama yorumlarınız önemli benim için
zaten yedigimiz ictigimiz çoğu şey kanserojen olmuşken neden bir de elinle zehirliyorsunki kendini... aynaya bir bak cildini, saclarini, dişlerini sevmiyor musun? bu gidişle bağımlı olursun ileride cildin bozulur, dişler sararir, saçlar sagligini kaybeder, geceleri horlayan itici bi kadina dönüşürsün, hamile kalsan birakamaz bebegine zarar verirsin ve malesed ilerde kansere yakalanma riskin kat be kat artar. kamu spotu gibi oldu ama noluuurrr içmeyin, ara sıra keyif icin diye bile icmeyinMerhaba kızlar.
biz içmeden duruyoruz mucize mi bu?Merhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?