Acaba annenize blöf mü yapsanız.. “daha önce söylemek istemedim ama hamile kalırsam sağlık sorunlarım yüzünden yaşama şansım %50ymiş, üzülme diye söylemek istemedim ama çok üstüme geliyorsun” falan çok mu ağır olur acaba, bilemedim şimdi. Ayrı eve çıkmayı düşünmez misiniz acaba? Daha az duyarsınız en azından.
Kadın sağlık konusunda da böyle rahat, yanılıyordur onu Allah bilir der.Bir gün dedim ki kulağımın biri durduk yere tıkandı şimdi,diğeri cizirdiyor epilepsi belirtisi,yok yok usutmussundur ne alaka arada benim de öyle olur dedi
Acaba ilk bebek büyüyünce kendisine ihtiyaç kalmayacağı için kendine olan bağımkılığın devamını mı garantiye alıyor. Bilemiyoruz bu yaşın aklından geçenleri1940/1960 arası doğumlular:))))
Bence deyin, çünkü gerçekten çok fena. Sizi başından mi atmaya çalışıyor yoksa kızım dul kalıcak kötü yola dusucek (!) Falan gibi bı hassasiyeti mi var bilemiyorum ama aşırı yüzsüz anneniz. Olabildiğince sert tepkiler verin bence, tehditvari konuşun. Kocamin yanına dönersem sana kim bakicak, ben iki ev birden geçindiremem deyin.
annelerin kaynanalarin hepsi ayni muhabbet.
yerinizde olsam eskisiyle olmaz yeni bir koca bulup ondan yapacagim tek kalmasin diyin bidaha cocuk falan demez
bir cinnet herşeyi halleder diyenlerdenim. annen laftan anlamıyor. insanın annesi bile halinden anlamıyorsa vay haline... kimimiz var ki başka kadın halimizle? duvarda tabak çanak patlat aklı çıksın.
O yönlendirme çabaları var ya, biz onlara halk arasında psikolojik baskı diyoruz, çok yoruyor çok...
İki dakika önce sebebini anlatıyorsun, iki dakika sonra hiç konuşulmamış gibi tekrar aynı şeyleri duyuyorsun.
Ama anne işte, başkası olsa bir şekilde susturursun ama, anne..
İdare edeceğiz mecbur, bugün var,yarın yoklar..( Allah gecinden versin )