Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona ben karar vereyim.Haddini aşan şeylere karışma derdim ben olsam.Ama çocuğuna bakıyor bilemedimDahasi oğluma kardeş lazım gibisinden 2.cocuk için aklimi çelmeye çalışıyor değil de, bu konularda bana baskı yapiyo desem daha yerinde bir tabir olur
Boşanma aşamasındasınız ve anneniz bunu gram ciddiye almıyor çocuğa kardeş diyor ???Neden?
Ona göre benimkisi simariklik,dovmuyor sovmuyor eve gelip gidiyorsa sorun yok ,aldatmaksa onu yapmayan erkek mi var,!kafasında..Anneniz sizin yaşadıklarınızı zerre ciddiye almıyor, bambaşka bir alemde yaşıyor.
Kadın sağlık konusunda da böyle rahat, yanılıyordur onu Allah bilir der.Bir gün dedim ki kulağımın biri durduk yere tıkandı şimdi,diğeri cizirdiyor epilepsi belirtisi,yok yok usutmussundur ne alaka arada benim de öyle olur dediAcaba annenize blöf mü yapsanız.. “daha önce söylemek istemedim ama hamile kalırsam sağlık sorunlarım yüzünden yaşama şansım %50ymiş, üzülme diye söylemek istemedim ama çok üstüme geliyorsun” falançok mu ağır olur acaba, bilemedim şimdi. Ayrı eve çıkmayı düşünmez misiniz acaba? Daha az duyarsınız en azından.
Bu müdahalelere devam edersen bakıcı ile devam edicem demeyi düşündüm ama diyebilir miyim bilmiyorumOfff o ne ya cekilir dert degil Allah yardimcin olsun yolla evlerine dicem cocuga Kim bakacak ☹
Duymak rahatsız ediyor sinirim bozuluyor40 yasindasiniz 4 degil duymayin sonucta mantiginizi kullanabilirdiniz ,belli mi anneniz saglikli dusunemiyor ,durum duzelince saglik kontrolunden gecirtin
Hiçbir gelirleri birikimleri yok gecinrmezler,istediği bu değildirAnnen sende kalmak istemiyor, seni basindan atmak istiyor galiba
2.5 yıl çocuğa bakılması gerekiyor bu da ona yetiyor ,o değildirAcaba ilk bebek büyüyünce kendisine ihtiyaç kalmayacağı için kendine olan bağımkılığın devamını mı garantiye alıyor. Bilemiyoruz bu yaşın aklından geçenleri1940/1960 arası doğumlular:))))
Aynen öyle psikolojik şiddet diye bir kavramin önemi yok onlara goreBen sizi çok iyi anlıyorum. Benim annem de aynı kafada. Seni dövmüyorsa ve evini aç bırakmıyorsa asla ayrılınmaz der.
Sinir olunca böyle diyorum,herkes kendi aklına kendine saklasın diyorum küsüyor kırılıyor ağladığı da oluyoOna ben karar vereyim.Haddini aşan şeylere karışma derdim ben olsam.Ama çocuğuna bakıyor bilemedim![]()
Bu müdahalelere devam edersen bakıcı ile devam edicem demeyi düşündüm ama diyebilir miyim bilmiyorum
Duymak rahatsız ediyor sinirim bozuluyor
Her seferinde ağlıyorsa kendi bilir ilgilenmem.İkaz ettik işte daha ne ?Sinir olunca böyle diyorum,herkes kendi aklına kendine saklasın diyorum küsüyor kırılıyor ağladığı da oluyo