Annem bir derdim oldu...

Doktor yasakladı deseniz anlayabilecek biri mi belki sağlık konusunu ciddiye alır

Dahasi oğluma kardeş lazım gibisinden 2.cocuk için aklimi çelmeye çalışıyor değil de, bu konularda bana baskı yapiyo desem daha yerinde bir tabir olur
Ona ben karar vereyim.Haddini aşan şeylere karışma derdim ben olsam.Ama çocuğuna bakıyor bilemedim🤔

Boşanma aşamasındasınız ve anneniz bunu gram ciddiye almıyor çocuğa kardeş diyor ???Neden?
Anneniz sizin yaşadıklarınızı zerre ciddiye almıyor, bambaşka bir alemde yaşıyor.
Ona göre benimkisi simariklik,dovmuyor sovmuyor eve gelip gidiyorsa sorun yok ,aldatmaksa onu yapmayan erkek mi var,!kafasında..
Acaba annenize blöf mü yapsanız.. “daha önce söylemek istemedim ama hamile kalırsam sağlık sorunlarım yüzünden yaşama şansım %50ymiş, üzülme diye söylemek istemedim ama çok üstüme geliyorsun” falan🤔 çok mu ağır olur acaba, bilemedim şimdi. Ayrı eve çıkmayı düşünmez misiniz acaba? Daha az duyarsınız en azından.
Kadın sağlık konusunda da böyle rahat, yanılıyordur onu Allah bilir der.Bir gün dedim ki kulağımın biri durduk yere tıkandı şimdi,diğeri cizirdiyor epilepsi belirtisi,yok yok usutmussundur ne alaka arada benim de öyle olur dedi 🤷🏻‍♀️

Offf o ne ya cekilir dert degil Allah yardimcin olsun yolla evlerine dicem cocuga Kim bakacak ☹
Bu müdahalelere devam edersen bakıcı ile devam edicem demeyi düşündüm ama diyebilir miyim bilmiyorum
40 yasindasiniz 4 degil duymayin sonucta mantiginizi kullanabilirdiniz ,belli mi anneniz saglikli dusunemiyor ,durum duzelince saglik kontrolunden gecirtin
Duymak rahatsız ediyor sinirim bozuluyor

Annen sende kalmak istemiyor, seni basindan atmak istiyor galiba
Hiçbir gelirleri birikimleri yok gecinrmezler,istediği bu değildir
Acaba ilk bebek büyüyünce kendisine ihtiyaç kalmayacağı için kendine olan bağımkılığın devamını mı garantiye alıyor. Bilemiyoruz bu yaşın aklından geçenleri1940/1960 arası doğumlular:))))
2.5 yıl çocuğa bakılması gerekiyor bu da ona yetiyor ,o değildir
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Benim annem de aynı kafada. Seni dövmüyorsa ve evini aç bırakmıyorsa asla ayrılınmaz der.
Aynen öyle psikolojik şiddet diye bir kavramin önemi yok onlara gore

Ona ben karar vereyim.Haddini aşan şeylere karışma derdim ben olsam.Ama çocuğuna bakıyor bilemedim🤔
Sinir olunca böyle diyorum,herkes kendi aklına kendine saklasın diyorum küsüyor kırılıyor ağladığı da oluyo

Bu müdahalelere devam edersen bakıcı ile devam edicem demeyi düşündüm ama diyebilir miyim bilmiyorum

Duymak rahatsız ediyor sinirim bozuluyor

Bence deyin, çünkü gerçekten çok fena. Sizi başından mi atmaya çalışıyor yoksa kızım dul kalıcak kötü yola dusucek (!) Falan gibi bı hassasiyeti mi var bilemiyorum ama aşırı yüzsüz anneniz. Olabildiğince sert tepkiler verin bence, tehditvari konuşun. Kocamin yanına dönersem sana kim bakicak, ben iki ev birden geçindiremem deyin.

annelerin kaynanalarin hepsi ayni muhabbet.
yerinizde olsam eskisiyle olmaz yeni bir koca bulup ondan yapacagim tek kalmasin diyin bidaha cocuk falan demez

bir cinnet herşeyi halleder diyenlerdenim. annen laftan anlamıyor. insanın annesi bile halinden anlamıyorsa vay haline... kimimiz var ki başka kadın halimizle? duvarda tabak çanak patlat aklı çıksın.

O yönlendirme çabaları var ya, biz onlara halk arasında psikolojik baskı diyoruz, çok yoruyor çok...
İki dakika önce sebebini anlatıyorsun, iki dakika sonra hiç konuşulmamış gibi tekrar aynı şeyleri duyuyorsun.
Ama anne işte, başkası olsa bir şekilde susturursun ama, anne..
İdare edeceğiz mecbur, bugün var,yarın yoklar..( Allah gecinden versin )

Back
X