Annem bir derdim oldu...

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.630
16.052
298
Bilen bilir,3 yıldır evliyim,bunun son yılı ayrı evde geçiyor 18 aylik oglum var annem bakıyor babam da yanımızda.Annem oğluma bakıyor ben onlara bakıyorum .

Annem sürekli ama sürekli olarak esimle aramızı yapma derdinde ! Dahasi oğluma kardeş lazım gibisinden 2.cocuk için aklimi çelmeye çalışıyor değil de, bu konularda bana baskı yapiyo desem daha yerinde bir tabir olur

Çocuk yapmamak için sebeplerim var bı kere tane tane anlatıyorum ama yok anlamıyor kadın.
1.Evliligim boşanma aşamasında,eşim boşanmak istemese bile bu evliliğe 2.cocuk yapılmaz
2.40 yaşından sonra çok riskli bir kere
3.Epilepsi tanısı koymak için bir kere bayilmami bekliyor doktor ilk iki madde olmasaydı bile sağlık sorunum var

Yahu 40 yaşında bir kadınım her şeyden önce ayrı yaşamakta oldugum adamdan tekrar çocuk yapmak gibi saçmalık olabilir mi ve bu yaştan sonra 18 aylik bebege bile sabır isterken...hazır değilim doğru bulmuyorum bu neyin kafası ya..40 yaşında annemin lafına bakıp bu yanlış kararı niye vereyim yazık olur o çocuğa aklım beynim yok mu beni ilgilendiren bu hayati kararlarda annemin beni yonlendirme çabaları ne dersem diyeyim yok yok ıı ıııh bir kardeş lazım demeleri deli ediyor beni.Bisey deyince de ağlıyor,babama çatıyor sen zamanında paraları yedin ictin şimdi ben bu şeylere katlanmak zorunda kalıyorum vs .bana ihtiyacı olmasa yuz üstü bırakıp gidecek beni,çekmeyecek yani.Kac defa uyardım hayatıma karışma ben kendim kendi hayatım için doğru olanı bilecek yastayım,uf aman tamam banane ya diyo bijac gün sonra sanki onları diyen o değilmiş gibi baştan aynı şeyler,anlama kıtlığı varmış gibi..

Sabahı zor bekliyorum laflarimo
İ saymak için ama beni durdurun nolur nasıl kurtulacağım bu durumdan.Bu arada 2.5 yıl sonra emekli oluyor burada kalmak zorundalar,malesef diyorum artık buna da

Esınızle neden ayrısınız?
Hamilelikte aşağılanma aldatilma şüphesi, cinselliğin olmayışı,evden kovulmalar hakaretler...bunların hepsi anneme vız geliyo çünkü o alkol dayak aldatilma yok sayilma hepsini gördüğü icin

Hamilelikte aşağılanma aldatilma şüphesi, cinselliğin olmayışı,evden kovulmalar hakaretler...bunların hepsi anneme vız geliyo çünkü o alkol dayak aldatilma yok sayilma hepsi gördüğü icin
40 yasındayım diyorsunuz, annenız sabaha kadar konussun sadece konusur.
Ne dinlenecek tarafı var dediklerinin ne yapılacak tarafı. Tartısma dahi edilmeyecek seyler.

Yani annenızın dedikleri bana kalırsa bos oldugu ıcın kafaya takılacak seyler degıl.

Kaile almayıp cevap bile vermeyip başka şeylerle meşgul oldugumda gördüm ki bunu olabilir aslında olarak algılıyor ve "Evet şimdi sen bugün toplan da git bakalım kocanın yanına ,ne vereyim sana dolaptan,ne lazım "diyor

Anneniz sizin yaşadıklarınızı zerre ciddiye almıyor, bambaşka bir alemde yaşıyor.

Acaba annenize blöf mü yapsanız.. “daha önce söylemek istemedim ama hamile kalırsam sağlık sorunlarım yüzünden yaşama şansım %50ymiş, üzülme diye söylemek istemedim ama çok üstüme geliyorsun” falan çok mu ağır olur acaba, bilemedim şimdi. Ayrı eve çıkmayı düşünmez misiniz acaba? Daha az duyarsınız en azından.

Offf o ne ya cekilir dert degil Allah yardimcin olsun yolla evlerine dicem cocuga Kim bakacak

40 yasindasiniz 4 degil duymayin sonucta mantiginizi kullanabilirdiniz ,belli mi anneniz saglikli dusunemiyor ,durum duzelince saglik kontrolunden gecirtin

Anlamadım hem param için beni çekiyor yoksa çekmez diyorsunuz hem de emekli olmasına 2 yıl var diyorsunuz.

Acaba ilk bebek büyüyünce kendisine ihtiyaç kalmayacağı için kendine olan bağımkılığın devamını mı garantiye alıyor. Bilemiyoruz bu yaşın aklından geçenleri1940/1960 arası doğumlular:))))

Reis üzüldüm adına, ama ananı karşına al net bir şekilde düşüncelerini konuş halen torun isterse,bu sefer sen başla ben kardeş istiyorum diye :) hem iş tatlı ya bağlansın hem de bi daha bu konuları açmasın

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Benim annem de aynı kafada. Seni dövmüyorsa ve evini aç bırakmıyorsa asla ayrılınmaz der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…