Hamilelikte aşağılanma aldatilma şüphesi, cinselliğin olmayışı,evden kovulmalar hakaretler...bunların hepsi anneme vız geliyo çünkü o alkol dayak aldatilma yok sayilma hepsini gördüğü icinEsınızle neden ayrısınız?
40 yasındayım diyorsunuz, annenız sabaha kadar konussun sadece konusur.Hamilelikte aşağılanma aldatilma şüphesi, cinselliğin olmayışı,evden kovulmalar hakaretler...bunların hepsi anneme vız geliyo çünkü o alkol dayak aldatilma yok sayilma hepsi gördüğü icin
Kaile almayıp cevap bile vermeyip başka şeylerle meşgul oldugumda gördüm ki bunu olabilir aslında olarak algılıyor ve "Evet şimdi sen bugün toplan da git bakalım kocanın yanına ,ne vereyim sana dolaptan,ne lazım "diyor40 yasındayım diyorsunuz, annenız sabaha kadar konussun sadece konusur.
Ne dinlenecek tarafı var dediklerinin ne yapılacak tarafı. Tartısma dahi edilmeyecek seyler.
Yani annenızın dedikleri bana kalırsa bos oldugu ıcın kafaya takılacak seyler degıl.
Anneniz sizin yaşadıklarınızı zerre ciddiye almıyor, bambaşka bir alemde yaşıyor.Kaile almayıp cevap bile vermeyip başka şeylerle meşgul oldugumda gördüm ki bunu olabilir aslında olarak algılıyor ve "Evet şimdi sen bugün toplan da git bakalım kocanın yanına ,ne vereyim sana dolaptan,ne lazım "diyor
Annesi calismiyor. Konu sahibi annesinin sigortasini yatiriyorAnlamadım hem param için beni çekiyor yoksa çekmez diyorsunuz hem de emekli olmasına 2 yıl var diyorsunuz.
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Benim annem de aynı kafada. Seni dövmüyorsa ve evini aç bırakmıyorsa asla ayrılınmaz der.Kaile almayıp cevap bile vermeyip başka şeylerle meşgul oldugumda gördüm ki bunu olabilir aslında olarak algılıyor ve "Evet şimdi sen bugün toplan da git bakalım kocanın yanına ,ne vereyim sana dolaptan,ne lazım "diyor
Siz hangi cümleden konu sahibinin 2. çocuğu istediğini anladınız?Sizde 2.çocuğu istiyorsunuz bana öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?