- 21 Nisan 2024
- 73
- 41
- 8
- Konu Sahibi delirdimben
-
Ya kayısıyı da abim olacak şerefsize veriyor o da kumarda mi kaybediyor ne yapıyor bilmiyorum o da memur... Ona parayı yediriyor bize gelip yiyor ilginç olan oKayısıyı bu sene bana ver ev alıcam de, bir daha telefonlarını bile açmaz annen.
Bir malatyalı klasiği kocam taraftan biliyorum ajdjsjsja
Kayseridekiler de ne ekip biçiyorsa onu isteyin. Onlar hepten vefat bile edebilirler stresten
Nasıl kira versinler İstanbul'da 10 bin TL maaşları varSiz annenizle esiniz de ailesiyle konusacaksiniz bu sekilde evliliginiz sarsilir.Cok dogalgazli ev istiyorlarsa kiraya ciksinlar yakinlarinizda ev tutun
İlk sene öyle yaptım kaynana kayınbaba kaçtı ama annem kaçmıyor.Ay bu nee korku filmi.
Derhal iki tarafı da gönderin evlerine. Sinir krizi geçirip evden kovabilirsiniz herkesi mesela.
Yasadiklari sehirde dogalgazli eve ciksinlar ya daNasıl kira versinler İstanbul'da 10 bin TL maaşları var
İlk sene öyle yaptım kaynana kayınbaba kaçtı ama annem kaçmıyorAy bu nee korku filmi.
Derhal iki tarafı da gönderin evlerine. Sinir krizi geçirip evden kovabilirsiniz herkesi mesela.
Para yok daha 3 senedir miras paylaşılmadi. Evliliğimizin ilk gecesi aradı vekalet ver miras paylaşacağız diye hala paylaşılmadi. İlk gecesi bile rahatsız ettiler.Yasadiklari sehirde dogalgazli eve ciksinlar ya da
Ev de depremde biraz çatladı aslında. Bilmiyorum yaşanmayacak durumda değil ama o eve de tesisat dosetilmezSiz yuvanizdan olmak istemiyorzaniz annenizle konusacaksiniz gelmeyecek yada iki hafta kalip donecek evine abinizle birlikte ne tesisat dosenmesi gerekiyorsa dosetin sonra kv gelirse onlarlada esiniz konusacak sesiniz ciksin ya evliliginiz madem tehlikede
Ya kayısıyı da abim olacak şerefsize veriyor o da kumarda mi kaybediyor ne yapıyor bilmiyorum o da memur... Ona parayı yediriyor bize gelip yiyor ilginç olan o
İstiyorum hem suçlu hem güçlü ya üvey kardeşlerimle 3 senedir yedikleri yüzünden davalık oldular zaten.Hiç şaşırmadım arkadaşım.
Daha merak etme mirastan falan da pek bir şey kalmayacak sana. (malatyalı linci yemem inş)
Haklarını istesen cidden kaçar aslında annen.
Ya ne diyorsunuz diyorum vallahi diyorum. Gitmiyor. Yakasından tutup sokağa atamam ya. Hatta babamın emekli maaşı ona kaldı o 10 bin TL'den bizim evde birikim yapıp abime gönderiyorKayısıları kime veriyorsan ona git deyip göndereceksiniz evden. Kendinizi ezmeyin bu kadar lütfen
İşte kendi evleri gibi görüyorlar eşimle ben çalışıyoruz ya yemek yapıp bulaşık yıkayınca kendi evleri sanıyorlar. Geçen evime bir şey almak istedim. Diyor ben sevmiyorum onu sanane ben seviyorum kendi evime aliyorum senin evine almıyorum dedim. Hiç de alınmadıSinir oldum ne kadar saygısızlar ya?
Bana çok tuhaf geliyor. Çok yakınım olan birinde 2 gün kalsam 3.gün evime dönmek istiyorum. Kendi evleriymiş gibi aylarca kalabiliyorlar çok hayret.
O zaman yapacak bir şey yok, ne dememizi bekliyorsunuzYa ne diyorsunuz diyorum vallahi diyorum. Gitmiyor. Yakasından tutup sokağa atamam ya. Hatta babamın emekli maaşı ona kaldı o 10 bin TL'den bizim evde birikim yapıp abime gönderiyor
Çok sıkıntı soru sahibi ya. Oğlunun ya da kızının evi olabilir ama kendi evleri değil böyle sahiplenemezler.İşte kendi evleri gibi görüyorlar eşimle ben çalışıyoruz ya yemek yapıp bulaşık yıkayınca kendi evleri sanıyorlar. Geçen evime bir şey almak istedim. Diyor ben sevmiyorum onu sanane ben seviyorum kendi evime aliyorum senin evine almıyorum dedim. Hiç de alınmadı
İşte başka çare lazım evliliğin 1/3'ünden fazlasını onlarla geçirdik zaten bitecek her şey eşim de böyle devam etmez diyor. Onlar gittiğinde bile kendi evim gibi rahat hissedemiyorum artıkO zaman yapacak bir şey yok, ne dememizi bekliyorsunuz
Evliliğimizin ilk ayları koymayacaktık da bahane buldular yok ramazan şimdi cinsel ilişkiye girmezler zaten kalabiliriz yok deprem oldu kalabiliriz. İlk ayları böyle rahat kaldılar ya şimdi daha da yüz buldular.Çok sıkıntı soru sahibi ya. Oğlunun ya da kızının evi olabilir ama kendi evleri değil böyle sahiplenemezler.
Evliliğimizin ilk ayları koymayacaktık da bahane buldular yok ramazan şimdi cinsel ilişkiye girmezler zaten kalabiliriz yok deprem oldu kalabiliriz. İlk ayları böyle rahat kaldılar ya şimdi daha da yüz buldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?