Annem bize gelip çok kalıyor

Süreler çok uzun ev küçük cinselliği geçtim insan ayağını uzatıp rahat giyinip dinlenmek ister açık açık konuşmaktan başka çözüm yok bence

Vallahi istemiyorum. Çözülsün istiyorum sorun artık doktora da gittim yine geldiler. İyileşme aşamasında gelip mahvettiler
Kim çözecek? Anne sizin, eş sizin, evlilik sizin, ev sizin. Keşke o kadar kolay olsaymış, gayet kolay. Anneniz hatır gönül sayılacak biri değil. Haince düşünüyor, sizi kullanıyor sömürüyor. Küsen küssün otursun evinde. Diğer çocuğunun evinde niye aylarca kalamıyor? Eş ailesi hakkında çok uzun kalıyorlar gitsinler dediğinizi anlamıyor mu sanıyorsunuz? Siz gelme diyemeyin, gelince git diyemeyin, o anlamazlıktan gelsin aylarca kalsın. Madem yapamıyorsunuz izin verin eşiniz söylesin.

Ya ne diyorsunuz diyorum vallahi diyorum. Gitmiyor. Yakasından tutup sokağa atamam ya. Hatta babamın emekli maaşı ona kaldı o 10 bin TL'den bizim evde birikim yapıp abime gönderiyor
Sorun sizde. Eşiniz de müdahale olsun bu durumda. Bu kadar kalmanı istemiyorum, evin var, oğluna para gönderiyorsun. Burda bizden geçiniyorsun.Birikim yapıp kiraya çıkabilirsin, oğlunda kalabilirsin artık,benim annem babam bu kadar kalmıyor. onlarla da konuşacağım. Bizim yalnız kalmaya ihtiyacımız var. "diyecek. Buyrun artık biletiniz hazır diye eline verecek.
3 yıl olmuş küçük çocuk musunuz bı ne böyle? Sokağa atamazsın ama eline biletini verir net konuşursun.

Vallahi istemiyorum. Çözülsün istiyorum sorun artık doktora da gittim yine geldiler. İyileşme aşamasında gelip mahvettiler
Annenize bu durumu söyleyin iyileşemiyorum deyin açıkça. kocanıza Allah sabır versin bu kalmalara diyeceğim de o da alışmış gibi sinirlense bile müdahale etmiyor.

Ya ne diyorsunuz diyorum vallahi diyorum. Gitmiyor. Yakasından tutup sokağa atamam ya. Hatta babamın emekli maaşı ona kaldı o 10 bin TL'den bizim evde birikim yapıp abime gönderiyor

Para isteyin o zaman. Madem burada kalıyorsun maaşını ver deyin. Gelmez o zaman. Hem sizin huzurunuzu kaçırıp hem de oğluşuna para yolluyor. Abiniz bekarsa gitsin onda kalsın.

Sizin anneniz gelip kalıyorsa eşinizin aileside kalır. Siz annenize dur demek zorundasınız.

Bu yıl kayısı da yandı olmayacak anneniz gitmez bir an önce konuşun üç yaşında değilsiniz dimdik konuşun abartmışlar üç sene azmi daha evli gibi değilsiniz biraz kendinize gelin

Aklıma şöyle bi senaryo geldi. Arabanız varsa çooook büyük bir arızası çıktı yüklü miktar borcun altına gireceğiz artık herkes elini cebine atacak yoksa geçinemeyiz anne artık mutfak masrafları sende vs tarzında bi konuşma yapın. Araba örneğini başka şeylerle de değiştirebilirsiniz. Büyük bi borç uydurun işte. Zaten aylarca bizdesin senin maaşını mutfak için kullanalım diyoruz yoksa zor durumdayız vs vs bişeyler uydurun işte. Cebinden para çıkacağına kendi gider diye tahmin ediyorum.

Eşiniz konuşsun göndersin bence. Hem annenizle hem kendi ailesiyle. Anneniz size karşı yüzsüzleşmiş ama eşiniz git demesine rağmende kalacak kadar yüzsüz değildir heralde. Küsüyorsa küssün. Annelik hakkı varsa karşı tarafında hakkı var. Evladının evliliğini mahvetmeye hakkı yok.

Valla benim (erkek) kardeşim bizimkilere açık açık söylüyordu. İki haftadan fazla kalmayın diye.Yurt dışında yaşıyor. Annem ve babamın bir sürü malı mülkü olmasına rağmen ve sürekli yurt dışına gitmelerine rağmen oradan ev almaya yanaşmıyorlardi. Babam ne gerek var orda 3 tane çocuğumuz var gider onlarda kalırız kafasındaydı. Ama herkes evli herkesin bir düzeni var. Üç kardeşimde sınır koyunca mecbur kalıp ev aldılar. Annem bir ton olay çıkardı dram yarattı ağladı kavga etti. Şimdi kendi diyor oh be insanın evi gibisi yok Eee baştan yapaydin madem o kadar huzursuzluk çıkarmanıza değdimi. Anne babayla imtihan olmak gerçekten zor yanı konu sahibi sizin konunuzu okuyunca sinirden boğulacak gibi oldum.

Bu arada benim kv ve kp de ilk evli olduğumuzda her kış gelip bir ay evimizde kaldılar. Daha henüz iki aylık evliyken gelmişlerdi ilk. Üçüncü sene baktım olmuyor ufak çaplı bir cinnet geçirdim ve eşime dedim hemen arayıp iki haftadan fazla kalmayacaklarını soyluyorsun (muhtemelen bizim gelinde böyle yapmıştır ). Akşam geç saat olmasına rağmen aradı eşim strawberry iki haftadan fazla kalmanızı istemiyor dedi. Halden anlamayana zorla kafasına sokmak lazım valla başka yolu yok.

Evini taşıyamaz çünkü mahsulden gelen parayı oğluna veriyormuş. Evim dursun, kayısı bahçem dursun oğlum dursun, kızım yeni evliymiş bana ne diyen kim olursa olsun gelme denir. Gelip 3-4 ay kadar kalırsa niye denmesin? Ortada cinsel sorun var, bunun için ameliyat olmuş. Kocasıyla ilişkiye giremiyor yahu. Anne geliyor kalıyor diye kayınvalide kayınpeder de geliyor. Akıl yaşta değil baştadır. Evlat ayrımı yapan anne babalar saygıyı hak etmiyor.

İşte annemin saçmalığı her şey o cahiliye kadının başının altından çıkıyor. Çok rahatsız oluyorum artık ya anne diye hakkı var diye bir şey de demek istemiyorum.
Diyeceksin. İyi niyetli değil, ayrıca miras paylaşımı için avukata verilen vekaletname hariç, şahıslara verdiysen eğer (kardeşler, anne, herhangi bir akraba) VERDİĞİN VEKALETTEN AZLET KİME VERDİYSEN. Her şeyi üstlerine alırlar. 3ün 1i kalmaz sende.
Bak annen kardeşine para göndermek için sizin evliliğinizi önemsemiyor. Hatta keşke boşansa ben hep yanında kalırım diyordur, adım kadar eminim. Sen açık şekilde anne artık ben eşimle sorun yaşıyorum, hem sen hem kvler gidecek, valizini hazırlamaya başla hatta ben şimdi başlıyorum hazırlamaya diye sert ve kesin konuşacaksın. Anne hakkı dersen kalan ömrünü annenle geçirirsin haberin olsun. Onun da canına minnet. Abine yardım etmeye devam eder rahat rahat.

Benim babannem de böyle. Yıllarca bütün parasını amcalarima verdi. Sonra bizde kaldı para biriktirdi yine onlara verdi. Bize bayram harçlığı olarak bile en küçük kağıt para neyse onu verirdi çocukken, bahçesine girip meyve almaya cekinirdik. Birkaç yıl önce yine bizde biriktirdiği parayla tam altin alıp torununa verdi. Ki öyle düğün falan da yok. Oylesine verdi.
Şimdi yine bizde kalıyor. Babam da emekli kendi de emekli ama yine ihtiyaçlarını babamın almasını bekliyor kendi parasını saklıyor.
Annem babam 60 küsür yaşında onun kahrını çekiyorlar ama hiç çekinmiyor kadın biriktirip diğerlerine vermekten. Bak baştan tavrını koy. Bizimkiler gibi olma.

Sizin anneniz hiçbir şeyi haketmiyor.abinize para verirken hiç sizi uzmekten kırmaktan korkuyor mu?aklınca aman bu memur parası var baksın işte kafasında vicdanini öyle rahatlatıyor.ben olsam eşimle sorun yaşıyorum bosanacagiz derdim.sebebini de sorarsa bu şekilde evlilik olmaz diyor falan abartirdim.

Bu düzeni sağlamak için kalp kırmak şart değil diye düşünüyorum.
Evet yetişkinler düşüncesizlik etmese keşke ama edebiliyorlar.
Ben kimseye açık açık gelmeyin uzun kalmayın diyemem. Ama anlayabileceği şekilde farklı öneriler sunarım. Bizi istemiyor musun diye soracaklardır.
O zaman da sen benim annemsin ama bu evde sadece ben yaşamıyorum eşimi de düşünmeliyiz derim mesela.

Sert bir sekilde acik acik konusmadikca bu durum kendiliginden duzelmez hatta daha kotu bile olabilir. Tek careniz konusmak. Anneniz kayin ailenizden cok daha bencil ve kovulmayi bile hak etmis kovmasanizda sert bir dille uyarmalisiniz artik. Hem sizde kalip yiyip iciyor hem parasini oglusuna yolluyor ben coktan sinirlenip soylemistim agzima geleni. Esiniz sabirliymis yinede ne kadar daha dayanabilir ki boyle yuvaniz yikilmadan konusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…