- Konu Sahibi delirdimben
-
Kim çözecek? Anne sizin, eş sizin, evlilik sizin, ev sizin. Keşke o kadar kolay olsaymış, gayet kolay. Anneniz hatır gönül sayılacak biri değil. Haince düşünüyor, sizi kullanıyor sömürüyor. Küsen küssün otursun evinde. Diğer çocuğunun evinde niye aylarca kalamıyor? Eş ailesi hakkında çok uzun kalıyorlar gitsinler dediğinizi anlamıyor mu sanıyorsunuz? Siz gelme diyemeyin, gelince git diyemeyin, o anlamazlıktan gelsin aylarca kalsın. Madem yapamıyorsunuz izin verin eşiniz söylesin.Vallahi istemiyorum. Çözülsün istiyorum sorun artık doktora da gittim yine geldiler. İyileşme aşamasında gelip mahvettiler
Sorun sizde. Eşiniz de müdahale olsun bu durumda. Bu kadar kalmanı istemiyorum, evin var, oğluna para gönderiyorsun. Burda bizden geçiniyorsun.Birikim yapıp kiraya çıkabilirsin, oğlunda kalabilirsin artık,benim annem babam bu kadar kalmıyor. onlarla da konuşacağım. Bizim yalnız kalmaya ihtiyacımız var. "diyecek. Buyrun artık biletiniz hazır diye eline verecek.Ya ne diyorsunuz diyorum vallahi diyorum. Gitmiyor. Yakasından tutup sokağa atamam ya. Hatta babamın emekli maaşı ona kaldı o 10 bin TL'den bizim evde birikim yapıp abime gönderiyor
Annenize bu durumu söyleyin iyileşemiyorum deyin açıkça. kocanıza Allah sabır versin bu kalmalara diyeceğim de o da alışmış gibi sinirlense bile müdahale etmiyor.Vallahi istemiyorum. Çözülsün istiyorum sorun artık doktora da gittim yine geldiler. İyileşme aşamasında gelip mahvettiler
Ya ne diyorsunuz diyorum vallahi diyorum. Gitmiyor. Yakasından tutup sokağa atamam ya. Hatta babamın emekli maaşı ona kaldı o 10 bin TL'den bizim evde birikim yapıp abime gönderiyor
Valla benim (erkek) kardeşim bizimkilere açık açık söylüyordu. İki haftadan fazla kalmayın diye.Yurt dışında yaşıyor. Annem ve babamın bir sürü malı mülkü olmasına rağmen ve sürekli yurt dışına gitmelerine rağmen oradan ev almaya yanaşmıyorlardi. Babam ne gerek var orda 3 tane çocuğumuz var gider onlarda kalırız kafasındaydı. Ama herkes evli herkesin bir düzeni var. Üç kardeşimde sınır koyunca mecbur kalıp ev aldılar. Annem bir ton olay çıkardı dram yarattı ağladı kavga etti. Şimdi kendi diyor oh be insanın evi gibisi yokAçık açık gelmeyin denir mi yahu?
Ne anneye ne de kayınvalideye denmez.
Ben olsam bu yaştan sonra size daha konforlu bir yaşam alanı lazım anne, evini taşıyalım senin derim.
Nerde yaşamak istersin söyle oradan bakalım yeni evine diye sorun.
Anlayacaktır.
Evini taşıyamaz çünkü mahsulden gelen parayı oğluna veriyormuş. Evim dursun, kayısı bahçem dursun oğlum dursun, kızım yeni evliymiş bana ne diyen kim olursa olsun gelme denir. Gelip 3-4 ay kadar kalırsa niye denmesin? Ortada cinsel sorun var, bunun için ameliyat olmuş. Kocasıyla ilişkiye giremiyor yahu. Anne geliyor kalıyor diye kayınvalide kayınpeder de geliyor. Akıl yaşta değil baştadır. Evlat ayrımı yapan anne babalar saygıyı hak etmiyor.Açık açık gelmeyin denir mi yahu?
Ne anneye ne de kayınvalideye denmez.
Ben olsam bu yaştan sonra size daha konforlu bir yaşam alanı lazım anne, evini taşıyalım senin derim.
Nerde yaşamak istersin söyle oradan bakalım yeni evine diye sorun.
Anlayacaktır.
Diyeceksin. İyi niyetli değil, ayrıca miras paylaşımı için avukata verilen vekaletname hariç, şahıslara verdiysen eğer (kardeşler, anne, herhangi bir akraba) VERDİĞİN VEKALETTEN AZLET KİME VERDİYSEN. Her şeyi üstlerine alırlar. 3ün 1i kalmaz sende.İşte annemin saçmalığı her şey o cahiliye kadının başının altından çıkıyor. Çok rahatsız oluyorum artık ya anne diye hakkı var diye bir şey de demek istemiyorum.
Benim babannem de böyle. Yıllarca bütün parasını amcalarima verdi. Sonra bizde kaldı para biriktirdi yine onlara verdi. Bize bayram harçlığı olarak bile en küçük kağıt para neyse onu verirdi çocukken, bahçesine girip meyve almaya cekinirdik. Birkaç yıl önce yine bizde biriktirdiği parayla tam altin alıp torununa verdi. Ki öyle düğün falan da yok. Oylesine verdi.Ya ne diyorsunuz diyorum vallahi diyorum. Gitmiyor. Yakasından tutup sokağa atamam ya. Hatta babamın emekli maaşı ona kaldı o 10 bin TL'den bizim evde birikim yapıp abime gönderiyor
Valla benim (erkek) kardeşim bizimkilere açık açık söylüyordu. İki haftadan fazla kalmayın diye.Yurt dışında yaşıyor. Annem ve babamın bir sürü malı mülkü olmasına rağmen ve sürekli yurt dışına gitmelerine rağmen oradan ev almaya yanaşmıyorlardi. Babam ne gerek var orda 3 tane çocuğumuz var gider onlarda kalırız kafasındaydı. Ama herkes evli herkesin bir düzeni var. Üç kardeşimde sınır koyunca mecbur kalıp ev aldılar. Annem bir ton olay çıkardı dram yarattı ağladı kavga etti. Şimdi kendi diyor oh be insanın evi gibisi yokEee baştan yapaydin madem o kadar huzursuzluk çıkarmanıza değdimi. Anne babayla imtihan olmak gerçekten zor yanı konu sahibi sizin konunuzu okuyunca sinirden boğulacak gibi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?