Allah herkesi birseylerle sınıyor elbet. Bizler de yarası çok derin kalıyor. Ama ne olursa olsun o senin annen. Ve sebepsiz olduğunu hiç sanmıyorum. Kendince illaki ona bunu yaptıran bi şey vardır. Bunu konuşmalı ve öğrenmelisin. En azından neden diye sorgulamak yerine yaralarını sarabilirsin.
@Lemonya ya katılıyorum. Güzel anılar vaktidir.
Bak sende annesin. Ve kendi kızının gözlerinin içine bakıyorsun.
Sanmıyorum ya ben annen bunu sebepsiz yapmamistir. Sebebi ne olursa olsun buna hakkı Tabiki yoktu ama belkide etrafında onu anlayacak yol gösterecek yanlış yapıyorsun × diyecekbirisi yoktu.
Sizler de cocuktunuz ne olduğunu anlayamadan buyumussunuz.
Hiçbir kimseyi kendi annen yerine koyamazsin. Sadece o eksikliği tamamlamak için kirintilar arıyorsun. Ama bunu yapma. Çünkü bi insan giydigine yedigine karısmıyor diye asla iyi insan değildir. Burda neler okuyoruz KV ile ilgili .
Annenle görüş lütfen. Çözüm karşılıklı oturup dertlesmek ve bundan sonraki günler için daha bilinçli olmaktan geçiyor..
Annen pişmanlık ve boşluk yasıyor bence. Tut elinden. Ölümlü dünya. Geçmişte yasayamazsin. Yükü sana bi zaman sonra ağır gelmeye başlar. Artık buyudun ve bununla yuzlesebilirsin. Çünkü sen çok güçlüsün. Neler basarmışsın yola nasıl cikmis bugün nasılsın çok şükür haline. Ve sanslisin. Eşin i takdir ettim. Helal olsun valla.
Ama yine diyorum. Ölümlü dünya. Annen vefat etse en çok da sen üzülürsün kahrolursun. Keşke bunları hiç yasamasaydin. Keşke ,keskeeee...
Ama affetmek Allah'a mahsustur. Kinlenmek ve nefret li geçen günler sadece seni etkileyecek.
Şimdi böyle dedim ama zorla değil Tabiki. Sen ne yapmak nasıl yapmak istersen öyle yap . bu senin kararın. İnşallah bundan sonra hakkında en hayırlısı olur canım.