• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim

ben dahil birçok üye, psikologa götürün, spora yönlendirin, biraz daha rahat bırakın, sevgiyle yaklaşın, yanınıza alın gibi gibi çok sayıda alternatif sundular ama konu sahibi bunlara cevap vermedi bile, sadece kardeşinin dayağı nasıl hakettiğini açıklama çabasında.
Sanırım daha iyi bir çözüm arayışındayım, daha büyük bir beklentim vardı. Cevabınız için teşekkürler.

Erkeklerle görüştü diye dayak yemesi mi lazım?o da bir birey uyarırsınız,takip edersiniz en fazla.hayati tehlike oluşturcak bir durum yoksa fazlada karışmayın.yasak olan cazip geliyor sonra baskılanan insanların hali ortada fırsatını bulunca hepten açılıveriyorlar.21 yaşına kadar herkes ergen sayılır tabiki hata yapacak.ayrıca abisi gelmiş rezil etmiş insanların içinde sizde ne derdi var diyorsunuz hala.o yaşlarda bu ne kadar onur kırıcı bir davranış biliyor musunuz?her yaşta öyle de neyse bence siz bakış açınızı biraz değiştirin.o kız da inşallah okur başka şehirede üniversiteye gider ancak öyle kurtulur baskıdan.

Burda bu kadar insan yorum yaptı ve içlerinde neredeyse hiç kimse oh iyi yapmışsınız kız kardeşinize böyle davranmaya devam edin demedi.
Konu sahibi ise hiç bir çözüm önerisine hımm bide bunu deneyelim yaklaşımında bulunmadı. Yorumları yaptıklarını savunma şeklinde.

Konu sahibi sen kız kardeşin için çözüm mü arıyorsun yoksa hani şuraya içimi dökeyim diye mi açtın konuyu anlamadım.
Ama şuna eminim kardeşin sizi daha çoookkk üzecek , çünkü siz çözüm aramıyorsunuz.

Kardeşinizi çok fazla kendinizle kıyaslıyorsunuz yok ben o kadar derdimde ölsem yeriydi ama yapmadım ona ne oluıyor?diyorsunuz ama herkesin karakteri farklı sizin sineye çektiklerinizi o çekememiş olabilir ve psikolojik olarak iyi olmayabilir ayrıca sırf erkek arkadaşı var diye sevgili bile değil nasıl bir baskıdır dövmektir ve sizde sırf kardeşinizde suç görüyor ağabeyinizin dövmesini haklı görüyorsunuz bu nasıl birşeydir? hiç mi arkadaşı olmayacak bu kızın yanında erkek sinek görseler dövecekler mi kızı psikoloji bozulur tabii ki ve dayakla hakaretle düzelir mi sanıyorsunuz daha çok hınç duyar çocuk yazık yani. Hiç karşısına alıp düzgün konuşan yok ki siz bile hataları oldu diyorsunuz size göre evden okula okuldan eve gelecek kim duyuruyor nasıl her şeyden haberi oluyor ağabeyinizin destek şart yoksa çok daha kötü olur durumu.

Hatadan kastınız nedir? Bir insanın genç bir kızın bir erkek arkadaşı olması mı hata ? Nedir yani? Yada evlenmeden birinden çocuk sahibi mi oldu ? Ki olmuş olsa o sizin abinizin ablanızın kardeşi. Sizin canınız aynı kandasınız. Hatalar affedilmek ister. Siz her hatasında kıza dayakla gitmişsiniz. Dayakla hayvan bile eğitilmez siz insan eğitmeye çalışmışsınız. Sonra o hata üstüne hata yapınca onu suçlamışsınız. Ailenizin sevgisizliği ve yanlış davranışları kardeşinizin hatalarını doğurmuş. O hataları da kardeşinize değil aileniz mââl edin.

Benim kafam bı şeye takıldı kardeşiniz liseye gidiyor ve yurtta mı kalıyor. Neden evinde degil?

Back
X