Annem bizi rezil ediyor

Klasini mi sarsiyor?
Su yazdiklarinla heryerin klas olsa ne yaz hemsire hanim?
Ayip ayip,insan annesinin kiyafetine igrenc demekten haya eder.

Sürebilir. Mesleğini belirtmesi annesi hastaneye yanlarına gittiği için olmasın sakın? Orda bir çevreleri olduğu için olmasın sakın?
Cidden hayretle yorumları okuyorum, ben utandım!

Siz de hemşire misiniz ? Ondan mı bu histerik savunma şekliniz ?
Burada kimse mesleğe kötü söz etmiyor aslında siz anlamak istemiyorsunuz sanırım.
Ben hemşireyim eşim doktor klasım sarsılıyor annemi kötü giyimle görünce kısmını idrak ettiğiniz an mesele çözülecek !?
Bir insan mesleğiyle klas sahibi olmaz ha olur ama şöyle mesela bir Steve Jobs olursun klasın olur,bir Aziz Sancar olursun klasın olur anlatabildim mi ? Türkiye’de hemşirelik mesleğini ifa eden binlerce insan var,herkesin yaptığı ya da yapabildiği işler klas yaratmazlar.
Konu sahibesinin yerden yere vurulmasının sebebi de annesine karşı yaptığı zalimce yorumdur. Yorum yazan herkes buna istinaden yazıyor.

Ne giymiş bilmiyorum
Ama bence anne babalar imkanları var ise çocuklarının iş ortamlarına özenli gelmeliler. Sonuçta orada çocuğunu temsil edecek bir nevi.

Şalvar falan denmiş bence giyebilir mesela ama temiz, pak, uyumlu, orası burası sökük vs olmayan bir şekilde gelmeli.

Ama anladığım kadarıyla anne hastaneye gezmeye ya da kızını ziyarete değil hasta olduğu için geliyor. Bu durumda hastalıktan başka şeyi gözü görmez insanın. Konu sahibinin de tek dersi annesinin rahatsızlığı olmalıydı

Hadi gülüm yandan yandan kim korkar ki uyarıdan ban'dan hoppaaaa eller havaya
Her kavganın bir sonu vardır değil mi?
tatlım tatlım ne zamandır görmüyordum sizi ..nasılsınız tey tey teyyyyyy hahaahahahah büyük harf içinn çokk özürrrrrrrrrrrrr

Tek derdiniz bu olsun,ne diyeyim...

konu sahibi

kendinizi ifade etmekten o kadar yoksunsunuz ki hakli durumdayken tonla kotu yorum aldiniz haksiz duruma dustunuz

ben de ilk yorumumda dalga gectim sizinle

konuya eger " annem imkani olmasina ragmen , pek cok kiyafeti olmasina ragmen bana inat isyerime topuklu ayakkabi icine kalin corap vs gibi kiyafetler giyerek geliyor sizce annemi nasil ikna ederim" yazsaydiniz burda tonla olumlu fikir gelirdi size

universitede hatta universiteye gelene kadar okullarda ne ogretiliyor size? turkceyi nasil bu kadar kotu kullanabiliyorsunuz? bir insan kendini nasil bu kadar kotu ifade eder ?

cidden yazik bitmis bu ulkede egitim..rezelatten baska bisey degil bir hemsirenin derdini kelimelere dokememesi

Sürebilir. Mesleğini belirtmesi annesi hastaneye yanlarına gittiği için olmasın sakın? Orda bir çevreleri olduğu için olmasın sakın?
Cidden hayretle yorumları okuyorum, ben utandım!
o amaçlaydı zaten annem bankaya geldi çok utandım ben hemşireyim demedim ki ama beyin var beyincik var illa eleştirecekya

Malesef...

Arkadaşlarınızla tanıştıracağınız bir ortamda buluşacağınız zaman tatlı tatlı hazırlayın annenizi. Hastaneye mi gelicek mesela. " Arkadaşlarımla da tanıştırırım seni zaten merak ediyorlardı, gelirken azıcık süslen güzelliğimi kimden aldığım belli olsun " diyin. Zevkine hiç güvenmiyorsanız daha net tarifler verin. ' x,y,z sana çok yakışıyor, gelirken onları giy de millet anne görsün ' diyin. Hastaneye gelirken sizin sosyal ortamınıza girdiği aklına gelmiyordur annenizin. Paspal paspal gezip beni rezil ediyorsun tarzı suçlamalar yapmadığınız sürece ufak hatırlatmalar yapmanızda kırıcı ya da ayıp birşey yok.

Bence de konu sahibinin annesinin giyimi yuzunden rezil oldugunu dusunmesi cok rahatsiz edici,
Ama senin ne klasin var hemsire parcasi minvalinde karsi cikislar da en az bunun kadar rahatsiz edici ve ironik...
Konu sahibi insanlari giyimiyle degerlendiriyor diye elestiriliyor ama, yorumlarin da tamamina yakini konu sahibini mesleginden dolayi asagiliyor, eee ikisinin birbirinden ne farki kaldi ki?

Bir anne olarak diyebilirim ki evlatlarimizin kahrini cekiyorsak kendi irademizle isteyerek yapiyoruz bunu.
Bu yorumlari konu sahibinin annesi okusa yine gelir size parmak sallar.
Bu kadar dramazite etmeyin.
İfade olarak evet yanlis, belki biraz klas o bu yanlis yerden bakiyor.
Ama bu meslegini asagilama
Esine yamandigini itham etmekle olmaz.
Boyle anlatilmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…