- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
kurumumu belirttiğim için o yüzden yazdımBende klasin ne senin diye sorarlar dedim.esinede sorarlar demedim.herkes meslege takti cunku konu sahibi meslegini one surdu
Basma falan giymiyor demişsin. Çok da kötü giyinmiyor aslında bile demişsin! O zaman bu kadının neyinden utanıyorsun, detay vermen gerek artık.önceki yorumda anlaatım
Size sormuştum cevap vermediniz. Kim yaptı annenizin dedikodusunu?önceki yorumda anlaatım
Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Sürebilir. Mesleğini belirtmesi annesi hastaneye yanlarına gittiği için olmasın sakın? Orda bir çevreleri olduğu için olmasın sakın?
Cidden hayretle yorumları okuyorum, ben utandım!
tatlım tatlım ne zamandır görmüyordum sizi ..nasılsınız tey tey teyyyyyy hahaahahahah büyük harf içinn çokk özürrrrrrrrrrrrr
Hadi gülüm yandan yandan kim korkar ki uyarıdan ban'dan hoppaaaa eller havaya
Her kavganın bir sonu vardır değil mi?
Tek derdiniz bu olsun,ne diyeyim...Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
o amaçlaydı zaten annem bankaya geldi çok utandım ben hemşireyim demedim ki ama beyin var beyincik var illa eleştirecekyaSürebilir. Mesleğini belirtmesi annesi hastaneye yanlarına gittiği için olmasın sakın? Orda bir çevreleri olduğu için olmasın sakın?
Cidden hayretle yorumları okuyorum, ben utandım!
ne zamandır gelemiyordum..unutmuşum :)))Büyük harf yasak hanımlar.
Vuuhhhuuu abla ne güzelmişsin sen böyle
Hadi gülüm yandan yandan kim korkar ki uyarıdan ban'dan hoppaaaa eller havaya
Her kavganın bir sonu vardır değil mi?
Malesef...konu sahibi
kendinizi ifade etmekten o kadar yoksunsunuz ki hakli durumdayken tonla kotu yorum aldiniz haksiz duruma dustunuz
ben de ilk yorumumda dalga gectim sizinle
konuya eger " annem imkani olmasina ragmen , pek cok kiyafeti olmasina ragmen bana inat isyerime topuklu ayakkabi icine kalin corap vs gibi kiyafetler giyerek geliyor sizce annemi nasil ikna ederim" yazsaydiniz burda tonla olumlu fikir gelirdi size
universitede hatta universiteye gelene kadar okullarda ne ogretiliyor size? turkceyi nasil bu kadar kotu kullanabiliyorsunuz? bir insan kendini nasil bu kadar kotu ifade eder ?
cidden yazik bitmis bu ulkede egitim..rezelatten baska bisey degil bir hemsirenin derdini kelimelere dokememesi
Anlatım tarzı çok yanlış. Ben hemsireyim eşim de doktor diye parantez açıp sonra da klasimizi sarsıyor derse eğer, bu ne klas bu ne hava derler. Annesini düşündüğü için değil kendisini düşündüğü için açmış konuyu gerçekten çok rahatsız edici .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?