- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Zaten kendisi meslektn girmese hic kimse komu sahibini ordan elestirmeyeck ama hemsireyim doktorum bilmem ne diyip sonra da klasimi sarsıyor diyince insanalr doğal olarak ne hemşiresi ne doktoru nr klası diyor amaç hemşireliği eleştirmek değilBence de konu sahibinin annesinin giyimi yuzunden rezil oldugunu dusunmesi cok rahatsiz edici,
Ama senin ne klasin var hemsire parcasi minvalinde karsi cikislar da en az bunun kadar rahatsiz edici ve ironik...
Konu sahibi insanlari giyimiyle degerlendiriyor diye elestiriliyor ama, yorumlarin da tamamina yakini konu sahibini mesleginden dolayi asagiliyor, eee ikisinin birbirinden ne farki kaldi ki?
Bence de konu sahibinin annesinin giyimi yuzunden rezil oldugunu dusunmesi cok rahatsiz edici,
Ama senin ne klasin var hemsire parcasi minvalinde karsi cikislar da en az bunun kadar rahatsiz edici ve ironik...
Konu sahibi insanlari giyimiyle degerlendiriyor diye elestiriliyor ama, yorumlarin da tamamina yakini konu sahibini mesleginden dolayi asagiliyor, eee ikisinin birbirinden ne farki kaldi ki?
Harika bir yorum iste buArkadaşlarınızla tanıştıracağınız bir ortamda buluşacağınız zaman tatlı tatlı hazırlayın annenizi. Hastaneye mi gelicek mesela. " Arkadaşlarımla da tanıştırırım seni zaten merak ediyorlardı, gelirken azıcık süslen güzelliğimi kimden aldığım belli olsun " diyin. Zevkine hiç güvenmiyorsanız daha net tarifler verin. ' x,y,z sana çok yakışıyor, gelirken onları giy de millet anne görsün ' diyin. Hastaneye gelirken sizin sosyal ortamınıza girdiği aklına gelmiyordur annenizin. Paspal paspal gezip beni rezil ediyorsun tarzı suçlamalar yapmadığınız sürece ufak hatırlatmalar yapmanızda kırıcı ya da ayıp birşey yok.
Bir anne olarak diyebilirim ki evlatlarimizin kahrini cekiyorsak kendi irademizle isteyerek yapiyoruz bunu.
Bu yorumlari konu sahibinin annesi okusa yine gelir size parmak sallar.
Bu kadar dramazite etmeyin.
İfade olarak evet yanlis, belki biraz klas o bu yanlis yerden bakiyor.
Ama bu meslegini asagilama
Esine yamandigini itham etmekle olmaz.
Boyle anlatilmaz.
Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
+1sizin klasınızı sevsinler. nereden giyiniyorsunuz? her gün elie saab abiyelerle mi geziyorsunuz doktor eşi hemşire hanım?
Canım yapıcı bir yorum yapmışsın, ama burada şöyle de bir durum var.
Tamam evlatlarımızı severek isteyerek doğurduk ve bakıyoruz, fedakarlık yapıyoruz, karşılığında da bir şey istemiyoruz ama bi zahmet kılığımıza kıyafetimize kadar da onlar için yaşamamızı beklemesinler evlatlar da. Bu yüzden, kadın sana bakmış büyütmüş, sen böyle yapıyorsun diye eleştirenleri ben daha doğru buluyorum şahsen.
Konu sahibi resmen baslikta bile "annem bizi rezil ediyor diyerek asil sorunu yazmis.Hastaneye nasıl gidiyorsunuz kızlar gerçekten merak ettim.
Ben eğer hastaneye gidecek kadar hastaysam saçımı bile taramamış oluyorum, eşim götürüyorsa pijamayla bile gidebilirim
Konunun hemşirelikle olan ilişkisi bence olayın hastanede geçmesi ve kadının oraya evladını ziyaret amaçlı falan değil direk tedavi amaçlı gidiyor oluşu.
Yani şurada yaşlı hasta bir kadından bahsediyoruz, şöyle şöyle giyinmeliydi diye, valla ben utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?