- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.816
- 798
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Tamamen katiliyorum, bir kadinin giyimiyle bu sekilde elestirilmesi cok üzücü, ama bir meslek grubunun da "hemsirenin ne klasi olacak" diye elestirilmesi de o kadar uzucu.
Yani konu sahibi ben ust duzey burokratim dese annesinin giyiminden utanmasi hakli mi olacaktı.... gibi gibi bilmem anlatabildim mi...
Yani konu sahibi yanlista, ama onu eleştirme sekli de en az onun annesini elestirme sekli kadar yanlis.
Annen sayesinde okumuş insan olmuşsun annenin kıyafetini begenmiyosun yazık annenin emeklerine çok biliyorsan al kendin giydir anneniMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
anneni uyar kılığına kıyafetine dikkat et de..eşim doktor biz çalışan belli bir çevresi olan insanlarız de...belki anlarMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
anneni uyar kılığına kıyafetine dikkat et de..eşim doktor biz çalışan belli bir çevresi olan insanlarız de...belki anlar
ektiğim nohut, biçtiğim nohut, şehire gelmiş leblebi olmuş..anası soğan babası sarımsak kendi olmuş gülbe şeker...de var...ama biraz kılığına kıyafetine dikkat eder insan...artık insanlar kılığına kıyafetine dış görünüşüne göre değer veriyorbabaannemin hep söylediği benim de güldüğüm hafif argo bir söz vardır devamına lütfen googledan bakınız :)
"ektiğim nohut,biçtiğim nohut..." diye başlar. konu sahibinin annesinin yerinde olsam ve bana sizin dediklerinizi dese aynen bu cümleyi kurardım.
ama kuramıyorum. neden çünkü banlanırım.
ektiğim nohut, biçtiğim nohut, şehire gelmiş leblebi olmuş..anası soğan babası sarımsak kendi olmuş gülbe şeker...de var...ama biraz kılığına kıyafetine dikkat eder insan...artık insanlar kılığına kıyafetine dış görünüşüne göre değer veriyor
benim demek istediğim varken neden yokmuş gibi davranıyor...hani insan fakir olur bulamaz ne bulsa giyer amenna...ama iyi kıyafetlerini saklıyormuş..belki giyinmeyi biliyor uydurabilir...bir insan hele kadın anlar bu iştenhaklısınız da yazmış konu sahibi annesinin ne giydiğini,ben çok yadırgamadım ya. ne bileyim metroda gördüğüm çoğu teyze öyle oluyor ben de gülümsüyorum falan filan yani bilemiyorum annesi kış günü yokluk çeker gibi giyinmemiş sadece uyduramamış. ki günlük hayatında giyindiği gibi giyinmiş işte.
annesinin eleştirileceği tek konu yeni kıyafetler alındığı halde giymemesi olabilir ki düğünlerde vs giyiyormuş.
bilemedim ya,anne konusu hassas noktam o yüzden de çok üzülmüş olabilirim annesine. aralarında çözüme kavuştururlar umarım.
benim demek istediğim varken neden yokmuş gibi davranıyor...hani insan fakir olur bulamaz ne bulsa giyer amenna...ama iyi kıyafetlerini saklıyormuş..belki giyinmeyi biliyor uydurabilir...bir insan hele kadın anlar bu işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?