Annem bizi rezil ediyor

Haklısınız aslında,ama buna biraz da konu sahibinin kendisi sebep olmuş.
Hadi kendi mesleğini yazdın,eşinin mesleğinin konu ile ilgisi ne ki ? Kendi zihniyeti bu belli ki.Kocam doktor ben hemşireyim biz çok klas bir aileyiz.Tabii ki de öylelerdir eminim.

Klasının(sözde) dünyaya gelisınde tamamen payı olan insandan ne zamandır rezil olacak hale geldiniz?
Şimdi sakince o burnunuzu biraz indirin !

Ay cok üzüldüm yazdiklarinizi okuyunca. Bir evladin annesi hakkinda bu düsüncede olmasi cok aci verici.

Asil esiniz doktor olmasina ragmen annenizi hastaneye kontrole yollamanizdan utanmalisiniz.

Pahali, markalı şeyler degil mesele.. Kiyafeti olduğu halde ozensiz sekilde gezmesi guzel bi şey değil.. Kirmadan ifade edilebilir, hediyeler alinabilir.. Ha yine de ustu basi temiz olduktan sonra cok problem degil..
Ozensiz halinden rahatsiz olmus olabilirsiniz ama "her turlu klasimi sarsmak icin ugrasiyor" demeniz oyle cirkin ki, ipekyol, network, chima ile donansaniz kapatmaz yani o çirkinliği..
Deginmeden gecemeyecegim, daha Turkce kullanimindan bihaber, derdini düzgün cumlelerle anlatamayan birinin kalkip klastan bahsetmesi cok komik..
Ayrica hangi konum? Hemşire derken Florence Nightingale misiniz diye dusunmeden edemedim.. (amacim hemşireleri kucumsemek degil, siz annenizi resmen küçültünce tutamadim kendimi, anlayan anladi)
Ben sizi kismen anladim ama hakliysaniz bile haksiz oldunuz ifadelerinizle..

Son düzenleme:
konu sahibi duygularını daha güzel bi şekilde ifade edebilirdi sert sözler kullanarak haklıyken haksız duruma düşmüş gibi oldu.

ama bu sitede bi konu açılsa da dişime göre ezebileceğim, kelimelerimle dövebileceğim biri çıksa da hakaret edip rahatlasam diyenlerin olduğunu görmek de bi o kadar acı..

konuya katılmayabiliriz haksız da bulabiliriz ama aşağılamak daha büyük hakaretler etmek banlanacak kadar seviyeyi düşürmek ne kadar doğru?
acaba burası sanal diye mi bu kadar rahat hakaret ediliyor?
unutmayın ki karşıdaki kanlı canlı bi insan..

aklıma ilyas salman'ın öğretmen olduğu bi film geldi.. annesi şalvarla babası köylü kıyafetiyle sınıfa gelmişti de öğrenciler dalga geçmişti onun utanacağını sanmışlardı.
ama ilyas salman onların ağzının payını çok güzel verip ailesiyle gurur duyduğunu söyleyince öğrenciler utanmıştı..

siz de ayıplayan dedikodu yapan iş arkadaşlarınıza annenizle gurur duyduğunuzu söyleyip yüceltirseniz laflarını da kesmiş onları utandırmış olursunuz..

Annen sayesinde okumuş insan olmuşsun annenin kıyafetini begenmiyosun yazık annenin emeklerine çok biliyorsan al kendin giydir anneni

anneni uyar kılığına kıyafetine dikkat et de..eşim doktor biz çalışan belli bir çevresi olan insanlarız de...belki anlar

anneni uyar kılığına kıyafetine dikkat et de..eşim doktor biz çalışan belli bir çevresi olan insanlarız de...belki anlar

babaannemin hep söylediği benim de güldüğüm hafif argo bir söz vardır devamına lütfen googledan bakınız :)

"ektiğim nohut,biçtiğim nohut..." diye başlar. konu sahibinin annesinin yerinde olsam ve bana sizin dediklerinizi dese aynen bu cümleyi kurardım.

ama kuramıyorum. neden çünkü banlanırım.

Zira aslında hanfendi de biliyor normalde doktorlar hemşirelerle pek gelecek düşünmezler ve bu tur ortamlarda naptı ne etti doktoru kaptı gibi tabirler kullanırlar.
Yani kendi kompleksini annesi üzerinden anlatmış.
Ne klası hanfendi acaba o klas dediğiniz şeyin ne oldugunu biliyor musunuz.

ektiğim nohut, biçtiğim nohut, şehire gelmiş leblebi olmuş..anası soğan babası sarımsak kendi olmuş gülbe şeker...de var...ama biraz kılığına kıyafetine dikkat eder insan...artık insanlar kılığına kıyafetine dış görünüşüne göre değer veriyor

haklısınız da yazmış konu sahibi annesinin ne giydiğini,ben çok yadırgamadım ya. ne bileyim metroda gördüğüm çoğu teyze öyle oluyor ben de gülümsüyorum falan filan yani bilemiyorum annesi kış günü yokluk çeker gibi giyinmemiş sadece uyduramamış. ki günlük hayatında giyindiği gibi giyinmiş işte.

annesinin eleştirileceği tek konu yeni kıyafetler alındığı halde giymemesi olabilir ki düğünlerde vs giyiyormuş.

bilemedim ya,anne konusu hassas noktam o yüzden de çok üzülmüş olabilirim annesine. aralarında çözüme kavuştururlar umarım.

benim demek istediğim varken neden yokmuş gibi davranıyor...hani insan fakir olur bulamaz ne bulsa giyer amenna...ama iyi kıyafetlerini saklıyormuş..belki giyinmeyi biliyor uydurabilir...bir insan hele kadın anlar bu işten

benim demek istediğim varken neden yokmuş gibi davranıyor...hani insan fakir olur bulamaz ne bulsa giyer amenna...ama iyi kıyafetlerini saklıyormuş..belki giyinmeyi biliyor uydurabilir...bir insan hele kadın anlar bu işten

şahsen ben bir annenin çocuğum rezil olsun diye kötü (?) giyinmek isteyeceğini düşünemedim. yani anneanneme de dünyalar kadar kıyafet alırız ama düğün hariç giymez. neden diye sorunca da sevmiyorum der. o halde sempozyumlara bile gitti annemin peşinden :) şeker geliyor bana yani bilmiyorum.

fakir gibi de değil gayet montunu vs giymiş annesi. belki de gerçekten uyduramadı. konu sahibi bana bu konuyu annesiyle güzelce konuşmamış gibi geldi açıkçası. bilmiyorum belki kendi büyüklerimde de böyle insanlar olduğu için bilemem ama bana annesi çok kötü durumda gibi gelmedi.

Benim annem babamda aynı yeni kıyafetlerden çok rahat ettikleri kıyafetleri tercih ediyorlar bende yenileri giyin diye uyarırırm ama şimdiye kadar hiç utanmadım dış görünüşe önem veren insanlardan nefret ederim

Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor... ye kürküm ye diyosun yani. Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…