Annem bizi rezil ediyor

Hasta olduğumda kılığıma kıyafetime göre davranışta bulunacaksa kalsın... Okumak cahilliği alır...

Iyide klasm var diyim hemsreligi dr lugu ortaya atan kendisi.klastan anladigi bu konu sahibinin.ve herkes onun anladigi dilden klas yorumlasi yapiyor oyuzden.onalri yazmayip bunu yazsaydi belki bukada rtepki almazdi.ama ben hemsreym esim dr .klasimiz sarsiliyor diyince klasin ne senin diye sorarlar adama

nasıl giyiniyor mesela, belki de nasıl giyinileceğini bilmiyordur. ayrıntılı konuşup öğrenin belki o da bu durumdan rahatsızdır.

Ne klası Allah aşkına, konu sahibesi daha kendi dilini düzgün yazamıyor üstüne klas kesiyor?!?
Merak Edip eski konularını okudum. Geçen yıllarda evlenmeyi düşünmüşler ama mother sorun çıkartmış
Evlenmeyi düşünmüyormus ama sevgilisi teklif edince okeylemiş falan. Normal karsiladim klası da

Klasımız dememiş, klasım demiş. Konu tamamen başka, herkesin taktığı meslek, doktor koca bilmem ne! Ayıp derler insana.

ayyyy.
en tehlikeli tipsin.
hem okumuş cahilsin, cehaletinin farkında değilsin.
hem kendini klas zanneden, sonradan görmenin birisin.
makamla insan giyimi arasında kurduğun bağ, nefretlik.
annen o annen.
çalışanın, iş arkadaşın değil.

görgüsüz, edepsiz, bencil.

kezban siz misiniz?

A
Aynen bazı yorumlar çok ağır.Gerek var mı konu sahibini bu kadar örselemeye

Bende klasin ne senin diye sorarlar dedim.esinede sorarlar demedim.herkes meslege takti cunku konu sahibi meslegini one surdu
Sürebilir. Mesleğini belirtmesi annesi hastaneye yanlarına gittiği için olmasın sakın? Orda bir çevreleri olduğu için olmasın sakın?
Cidden hayretle yorumları okuyorum, ben utandım!

Sürebilir. Mesleğini belirtmesi annesi hastaneye yanlarına gittiği için olmasın sakın? Orda bir çevreleri olduğu için olmasın sakın?
Seninde bizden klasin sarsildi zaar bukadar utandigina gore.neyse daha fazla yazipta şaapmayim hadi by

Bizden utanın da allah kimseyi sebepsiz yere annesinden utandırmasın.

neden?
anneannem ölene kadar şalvar yaşmak gezdi, ne aldıysak alalım.
çünkü, öyle rahat hissediyormuş. bizim aldıklarımızı kendisine yakıştıramıyormuş. zevk, alışkanlık meselesi bu.

annem ise zamanla yaşmaktan eşarba, basma etekten kumaş eteğe geçti vs. çünkü yeni tarzları seviyordu, hoşlanıyordu.

ama hiç klasımızın sarsıldığı, utanmak aklımıza gelmemişti.

demek ki biz de daha klas olamamışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…