- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Hasta olduğumda kılığıma kıyafetime göre davranışta bulunacaksa kalsın... Okumak cahilliği alır...Yok artık ya, bu kadar mı kötüsünüz? Ne pis yorumlar geldi. Kimse kalkıp da bana eğitimliyim şuyum buyum demesin. Kız emek vererek hemşire olmuş. Allah razı olsun, hasta olunca kendinizi ona emanet edince çok iyi ama burada aşşağılıyorsunuz!
Kedi uzanamadığı ciğere misali demekki! Ayıp. Ayıp!
Iyide klasm var diyim hemsreligi dr lugu ortaya atan kendisi.klastan anladigi bu konu sahibinin.ve herkes onun anladigi dilden klas yorumlasi yapiyor oyuzden.onalri yazmayip bunu yazsaydi belki bukada rtepki almazdi.ama ben hemsreym esim dr .klasimiz sarsiliyor diyince klasin ne senin diye sorarlar adamaYok artık ya, bu kadar mı kötüsünüz? Ne pis yorumlar geldi. Kimse kalkıp da bana eğitimliyim şuyum buyum demesin. Kız emek vererek hemşire olmuş. Allah razı olsun, hasta olunca kendinizi ona emanet edince çok iyi ama burada aşşağılıyorsunuz!
Ciddi mii :) Siz de çok hoşsunuzYa ben seni çok seviyorum. Küçük yaşına rağmen şaşırtıyorsun bazen :)
Merak Edip eski konularını okudum. Geçen yıllarda evlenmeyi düşünmüşler ama mother sorun çıkartmışNe klası Allah aşkına, konu sahibesi daha kendi dilini düzgün yazamıyor üstüne klas kesiyor?!?
Evet iğrenç yorumları okuyunca okumak cahilliği alır sözüne daha da çok inandım .Hasta olduğumda kılığıma kıyafetime göre davranışta bulunacaksa kalsın... Okumak cahilliği alır...
Klasımız dememiş, klasım demiş. Konu tamamen başka, herkesin taktığı meslek, doktor koca bilmem ne! Ayıp derler insana.Iyide klasm var diyim hemsreligi dr lugu ortaya atan kendisi.klastan anladigi bu konu sahibinin.ve herkes onun anladigi dilden klas yorumlasi yapiyor oyuzden.onalri yazmayip bunu yazsaydi belki bukada rtepki almazdi.ama ben hemsreym esim dr .klasimiz sarsiliyor diyince klasin ne senin diye sorarlar adama
ayyyy.Annmein huyu bu yıllardır böyle yeni bailey giymez özen göstermz tamam aman aman bir isim yok belki ama bu da demek oluyor yi yüksek bir yerde bir iş sahibi olsam bu düşüncemi savunuyorsunuz burdan da bu anlaşılıyor hanımlar
kezban siz misiniz?Ne klası Allah aşkına, konu sahibesi daha kendi dilini düzgün yazamıyor üstüne klas kesiyor?!?
Hayır yani kendi doktor olup öyle büyüklense hak vermesem de bir nebze anlicam; ama o da yok....tek başarısı doktor koca bulmak olan kezban yıllarca kahrını çeken kadını beğenmiyor?!??!?
Para gelip geçici ama eşşeklik baki maalesef. Bu kadarını yazıyorum gerisini siz anlayın.
Aynen bazı yorumlar çok ağır.Gerek var mı konu sahibini bu kadar örselemeyeYok artık ya, bu kadar mı kötüsünüz? Ne pis yorumlar geldi. Kimse kalkıp da bana eğitimliyim şuyum buyum demesin. Kız emek vererek hemşire olmuş. Allah razı olsun, hasta olunca kendinizi ona emanet edince çok iyi ama burada aşşağılıyorsunuz!
Bende klasin ne senin diye sorarlar dedim.esinede sorarlar demedim.herkes meslege takti cunku konu sahibi meslegini one surduKlasımız dememiş, klasım demiş. Konu tamamen başka, herkesin taktığı meslek, doktor koca bilmem ne! Ayıp derler insana.
Sürebilir. Mesleğini belirtmesi annesi hastaneye yanlarına gittiği için olmasın sakın? Orda bir çevreleri olduğu için olmasın sakın?Bende klasin ne senin diye sorarlar dedim.esinede sorarlar demedim.herkes meslege takti cunku konu sahibi meslegini one surdu
Seninde bizden klasin sarsildi zaar bukadar utandigina gore.neyse daha fazla yazipta şaapmayim hadi bySürebilir. Mesleğini belirtmesi annesi hastaneye yanlarına gittiği için olmasın sakın? Orda bir çevreleri olduğu için olmasın sakın?
Cidden hayretle yorumları okuyorum, ben utandım!
Yanlış anladınız ben sizin yerinize utandım. Bence de fazla yazıp da o dediğiniz yapmayın.Seninde bizden klasin sarsildi zaar bukadar utandigina gore.neyse daha fazla yazipta şaapmayim hadi by
Bizden utanın da allah kimseyi sebepsiz yere annesinden utandırmasın.Sürebilir. Mesleğini belirtmesi annesi hastaneye yanlarına gittiği için olmasın sakın? Orda bir çevreleri olduğu için olmasın sakın?
Cidden hayretle yorumları okuyorum, ben utandım!
neden?Bana haklı geldiniz. Annem hep yerine göre giyilmesi gerek der. Benim mezuniyet törenime gelen aileler içinde en şık olan annemdi. Şıklık zenginlikle olmuyor ki, ucuza alırsın ama düzgün giyersin hele varken de giymeyip çocuğunun olduğu yere paspal gitmek bence de hoş bir şey değil. Burda anneye değil evlada söz söylenir.
O kadar varken giymeyip kötü gelmesi bilerek yaptığı anlamını çıkartır. Benim annem de öyle yapsa söylerim, bu utanmak değil ki. Anneden utanılmaz ama anne de evladını utandırmamalı. Doktor damadı, hemşire kızı olan bir anne onlara yakışır giyinmeli. Hiç olmazsa paspal değil.
Meslekler için demiyorum ama bir anne her konuda çocuğunu düşünmeli.
Şurda yazdığınız hakaretleri anneniz okusa eminim o utanırdı.Bizden utanın da allah kimseyi sebepsiz yere annesinden utandırmasın.
Hı hım evet.Şurda yazdığınız hakaretleri anneniz okusa eminim o utanırdı.
önceki yorumda anlaatımnasıl giyiniyor mesela, belki de nasıl giyinileceğini bilmiyordur. ayrıntılı konuşup öğrenin belki o da bu durumdan rahatsızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?