- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 44
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Cevabım size değil,mesajımın anlaşılması için alıntıladım.Çocuklar zor büyüyor evet,ben de büyütüyorum.Anneler uykusuz kalıyor,kendinden kısıyor,bir gözyaşıyla yüreği yanıyor.Bunu bütün anneler yaşıyor,eşlerimizin anneleri de.Fakat konu,kv olduğu zaman bu emekler kimsenin aklına gelmiyor,çok acımasız yorumlar yapılıyor.Konu basligini ilk okudugumda iki cocuk annesi olarak dedimki kendime; bir anne cocugunu nasıl rezil eder, me yapmıs olabilir.. Devamını okudugumda inanın içim sızladı. Bir evlat öyle zor büyüyorki konu sahibi... Son 6 senedir 4 saatten uzun uyku uyudugumu bilmiyorum ben. Çocugun var mı bilmiyorum ama annelik klasın sarsılmasın diye giyinip süslenip yanında gezmek diil maalesef. Yeri geldiğinde senin öylesine döktüğün yarım saat sonra sebebini hatırlamadığın bir damla yas onun ciğerini yakıyordur inan. Bunca emeğin karaılığı bu olmamalı... İnanın içim cız etti.
Cevabım size değil,mesajımın anlaşılması için alıntıladım.Çocuklar zor büyüyor evet,ben de büyütüyorum.Anneler uykusuz kalıyor,kendinden kısıyor,bir gözyaşıyla yüreği yanıyor.Bunu bütün anneler yaşıyor,eşlerimizin anneleri de.Fakat konu,kv olduğu zaman bu emekler kimsenin aklına gelmiyor,çok acımasız yorumlar yapılıyor.
Örneğin toruna bakmıyorsa ya da oğlunu özleyip görmek istiyorsa.
Bende o kayınvalideyle arası çok iyi olan şanslı azınlıktan değilim.Ama insaftan yanayım.Onlarda eşlerimize emek verdi,onlar da anne,bizler çok sevmesekte...
HahajajMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Altı üstü serum takıyorsun. Hemşire halinle sarsılacak çok da klasın olduğunu düşünmüyorum. Dertlenmesi gereken biri varsa o da annen. Nasıl bir evlat yetiştirmişim deyip bir düşünsün.Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
iynirdiMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?