Annem bizi rezil ediyor

Kizi hemsire damadi doktor bir kadina hic yakisiyor mi ciks ciks ne kadar ayip.
Bazanin altinda sakliyor bide aman tanrim klasinizi statunuzu sifirlayacak bence hic gorusmeyin.
Eski insanlar yokluk gordukleri icin ellerine geceni kiyamayip saklama huylari gun gelir lazim olur diye herseyi bir koseye koyma adetleri var diye napalim yani.
Gelmesin sizin hastaneye baska hastane mi yok.
Kockocaman kadinim evli barkli meslek sahibiyim sayende ama igrenc giyiminle hayatimda yer alma diyin.
Annenizi sizin gibi bir evlattan kurtarin.

Aslında size hak verdim , sonuçta annenizin giyimine kuşamına ozen göstermesini istiyorsunuz bunu eminim ki herkes ister.Fakat iletişim diliniz çok sinir bozucu eğer annenizle konusurkende böyle ifade ediyorsaniz kendinizi muhtemelen annenizde sinir olmuş olabilir.Benim tavsiyem biraz daha mutevazi cumlelerle kendinizi annenize ifade edin ayrica ne demis atalarimiz tatli dil yilani deliginden cikarir.

Cevabım size değil,mesajımın anlaşılması için alıntıladım.Çocuklar zor büyüyor evet,ben de büyütüyorum.Anneler uykusuz kalıyor,kendinden kısıyor,bir gözyaşıyla yüreği yanıyor.Bunu bütün anneler yaşıyor,eşlerimizin anneleri de.Fakat konu,kv olduğu zaman bu emekler kimsenin aklına gelmiyor,çok acımasız yorumlar yapılıyor.
Örneğin toruna bakmıyorsa ya da oğlunu özleyip görmek istiyorsa.
Bende o kayınvalideyle arası çok iyi olan şanslı azınlıktan değilim.Ama insaftan yanayım.Onlarda eşlerimize emek verdi,onlar da anne,bizler çok sevmesekte...

Kesinlikle dediğinize katılıyorum.. 4ve 6 yaslarında iki çocuk annesiyim. Büyük oğlum 20 günlük falandı sanırım.. Demiştimki; Allahım bir evlat nasıl zor büyüyor. Ne olursa olsun bir anne ve benim için dünyadaki en özel insanı yetiştirmiş.. Cok şükürki hiçbir sıkıntım olmadı kayınvalidemle. Anne kız gıbı mıyız? Hayır.. Ama aramızda birkere bile bir problem oldu mu? Oda hayır..

Hahajaj
Altı üstü serum takıyorsun. Hemşire halinle sarsılacak çok da klasın olduğunu düşünmüyorum. Dertlenmesi gereken biri varsa o da annen. Nasıl bir evlat yetiştirmişim deyip bir düşünsün.

Annem de öyleydi.. hep eski püskü şeyler giynirdi, birazda etine dolgundu hiçbirşey yakıstırmazdı kendine. 12-13 yaşlarımda derdim ah anne yok yoksul olsak anliyacagım ama biz güzel giyebiliyorsak, sen neden giymezsin be kadın diye icten ice anneme kızardım ve üzülürdüm. Biz 2 kardeştik. Bugün ikimizde evliyiz. Annem şimdi öyle güzel kombinler yapıp giyorki nasıl hosuma gidiyor. Anladım ki bugün annem herzaman iyi giyebilirdi ama sırf evlatlarından kısmayıp bize harcadı kendine almadı. Vefakardı benim annem. Ama ben hic utanmadım annem’den utanmamda.. bugün ben giymem anneme giydiririm onun hakkını asla ödiyemem.

Sizin yaptığınız bana göre yanlış. Siz ğöğsünü gere gere yürüdüğün zaman anneciğinle hic kimse laf söyliyemez, eşin bile. Ama sen birkere yem atmıssın suc sende!

iynirdi

Once annen tarafindan bakayim
Fimdi besle buyut okut adam llsun seni beyenmesin taaam turk sinamalik senaryo
Uzumdum kadinx

Bide senin tarafindan bakalim
Simdi sen dvlat olarak onun hastaligin odaklansadin insn bu kadar takmazdin
Burak kadini ne giyerse giysin eninde sonunda beyaz kefeni giyicek oyle ya.
Onu giyinmeden kiymetini bil
Okadarda gocunma dr esim felan
Klasim felan bir gecede yerlebir olur animallah.

Oncelikle annenizden utanmanizi dogru bulmuyorum fakat sorununuzun cozumu icin Annenizle birlikte alisverise cikin madem, onun da begenecegi yamuk yumuk(?) igrenc (?) olmayan seyler alin siz alinca giymiyorsa

Annenizin isyerinize daha özenli bakimli gelmesini istiyor olabilirsiniz bu normal ama onun hakkinda böyle konusmaniz hic normal degil. Uygun tatli bi dille uyarabilirsiniz, anladığım kadariyla yokluktan değil öyle giyinmesi, var da giymiyor sanirim, kalbini kirmadan konusabilirsiniz.
Onun dışında, allah annelerimizi babalarimizi başımızdan hic eksik etmesin, varsin kötü giyinip klasimizi sarssınlar hic önemli değil.

Anlatim yanlis anlasiliyor olabilir ama bazen anneler bunu yapiyor.Yani soyledigin halde ozensiz giyinecem diye tutturuyor.Ama klas sarsma olarak dusunmek cocukca degil mi?

Yahu herkes gömmus de neden olaya şu acidan bakmiyorsunuz?? Konu annesini begenmemesi ya da kabugundan cikip begenmemesi degil konu annesinin bu konuda dikkat etmemesi ozen gostermemesi... neden hemen konu anne olunca gardinizi alip haksiz yere elestiri yapiyorsunuz?

Simdi şoyle diyim annem bana hep şunu ögretti o da köyde doğmus bir insan her zaman kiyafetlerine dikkat et yeni olmayabilir ama temiz olsun gunluk giyeceginle bir yere giderken giyecegin kiyafet ayni olmaz olmamali.... bakiyorum ornegin bazi hanimlar doktora gelirken bile basma etek corapla terlik giyip geliyorlar haliyle uygun olmuyor sanirim bu sekilde bir olay kast edilmis....

Ikincisi benim babannem kendisi asla yeni bir sey giymez 70 yasinda ve neredeyse 50 yillik seyleri giyiyor ya da uzerini hic degistirmiyor cocuklari anne bak biz sana aliyoruz bunlari giy dedikleri halde yok inattir kendisi ama herkes kiziyor ona simdi bu kabugunu begenmemek mi oluyor???

Annem de ananemden bu sekilde gormus koyde yetismis insanlar bir yere giderken dikkat ederler bu bir kultur bence bunun annnesini begenmemekle bir ilgisi yok.

Konuyu okuyunca yorumları okuyunca o kadar kötü oldum ki ağladım üzüldüm.

Annelik babalık o kadar zor ki...

Benim Babam insaat ustası . Üzerinde o kadar çok isterdim ki takım elbise olsun. Olmadı hayat kader...

Ama ben onu hep sevdim her halini üzeri kirli kireç kum olurdu işten gelirdi.ellerine çekiç degermis tırnakları morarirmis nasıl da severdim o elleri.
Koklardim onun kireç kokusunu. Mis gibisin derdim.
Allah im onu başımızdan eksik etmesin.
Evliyim ama babamı da annemi de hep sevdim saydım. Onlar çok başka...

Annem ev kadını. Işi gücü bitmez. O da pek giyinmeyi bilmez ona hep en gÜzel kıyafetler aldım. Giyse girmese de.
Ama asla kıyafetinden gocunmadim.

Konuyu daha fazla uzatmadan tavsiyede bulunayim hemşire hanım. Ben de öğretmenim.

* annenize sürpriz yapin gidin 50 tane falan altli ustlu kıyafet alın. Onun eski kiyafetlerini de alın evinize getirip saklayın önce bir kokulayin. Belki hatırlarsınız süt emzirdigi o günleri.

* bu dediğimi kendi klasiniz için değil annenizi çok sevdiğiniz ve düşündüğünüz için yapin.

* son olarak vicdanlı olun herkese karşı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…