Annem bizi rezil ediyor

Linç etmek istemiyorum ama duramıyorum da.Anne o anne , bırak istediğini giysin istediğini konuşsun saçmalasın isterse seni büyütmüş dünyaya getirmiş ergenliğini bunalımlarını çekmiş hep.Utanma annenden.Kılığı kıyafeti kötüymüş de bilmem ne.Daha neler yazardım da burda bitirmek en doğrusu , yazık diyorum sadece şekilciliği bırakın!

''Ühü ühü klasımızı bozuyor'' demek evet beğenmemektir.Konuda yazdığı vicdan azabının da sebebi bu zaten.

Annesinin güzel giyinmesini istemesinde haklı olabilir fakat kurduğu cümleler çok itici ve incitici o yüzden tepki aldı konu sahibi.

İçim yandı rahmetli babam gözümün önüne geldi onun da aynı öyle bir çantası vardı bileğinde olurdu, dünyanın en iyi insanı can parçam babam, nur içinde yatsın, ben kaybettim rabbim sizinkilere uzun ömürler versin, konu sahibi de Allah geçinden versin canından bir parçayı toprağa verdiği gün anlar belki annesinin kıymetini...

Düşüncen çok yanlış bir insanın giyimi kuşamına göre kimse kimseyi aşağı göremez hele hele senin annenden utanman çok acı bir durum. Annesiz olan insanlar var hayatta Allah başından eksik etmesin ama yarın öbür gün birşey olsa annene giyimi kuşamı kalmaz sadece var olsaydı dersin . Keşke dememek için hiçbir zaman annenden utanma benim annem yırtık pırtık şeyler giyse utanmam milletin ne dediğini statünü değilde annenden utanmamaya çalışsan Eminim daha doğru bir seçim yaparsın. Benim tavsiyemde bu .

Allah anne babanıza uzun ömürler versin, okurken duygulandım ister istemez. Ben de ailemden uzakta yaşıyorum da.

Bu arada aman aman bir statun de yok ki klasin sarsilsin. Inan annen senden klas. Onun yeri doldurulamaz.
Aynen, kendisi de doktor olsaydı artık ego patlamasından yanına yanaşılmazdı, ayrıca dünya hali belli olmaz asla temenni de etmem ama yarın bi gün o ''doktor'' koca olur ya hayatından bir şekilde çıkarsa dönüp gideceği yer yine annesinin kucağı olacak, o olmayan klas da pufffff

Okurken gözlerim doldu. Ne kadar guzel ifade etmissiniz olmasi gereken saygi ve sevgiyi.

Anneniz sizi doğurdu, büyüttü, hepimiz tartışabiliriz ama böyle şeyler söylenmez. Ben annenizin yerinde olsam bırak yanınıza gelmeyi sizinle konuşmazdım.

Bu nasıl birseyki insan annesinden utanır. O culda giyse cuvalda en unlu markada sizin anneniz. Bence annenizle konusun ondan utandıgınızı diil onu sık daha guzel gormek istediginizi soyleyin. Ve ona kıyafet alın. Annem rezil ediyor diyerek bir baslık atmanızıda siddetle kınıyorum.

Benim kv basma etek giyer ogluda üst düzey bir çalışan ama hic böyle utanmıyor. Onu bilmem ama ben isterim giysin etsin rahat etmiyormus ama bazen insanları değiştiremezsiniz anneyse sever kabul ederseniz.
Ben kendi fikrim guzel giyinsin isterim bu çocuğunun bir mevkiide olduğu için değil ama kendi icin ama olmuyorsa olmuyordur.

Size gıcıklığına yapmadığına eminim ama elinde imkanı varken giyimine dikkat etmemesi sinir bozucu. Yakınımda benzer örnekler olduğu için sizi anlayabiliyorum ama değişeceğini sanmam. Kötü giyindiğinin farkında bile değil muhtemelen. Takmamaktan başka yapacak birşey yok. Bu sizin değil dış görünüşe göre yargılayan insanların ayıbı...

Herkes konu sahibine yükleniyor ama ben de sizin gibi düşünüyorum. Durumu anlatırken yanlış ifadeler kullanmış galiba o yüzden. Olmadığı için giyememesi ayrı varken giymemesi ayrı.

Bi tanidigimin da annesi banyo terlikleriyle falan geziyor bi yere oyle gidiyor İstanbul gibi buyuk bi sehirde..Ne gerek var durumu yok degil evinde var ama bu kadarida sacmalik geliyo Kim isterki oyle annesinin gezmesini..Eger durum bunun gibiyse ve ya buna benzer bisise bu kabugunu begenmemek degil arkadaslar.Ama ustu basi temiz uyumsuz giyimli ise karismayin annenizd nasil rahat ediyosa oyle giyinsin.

Siz yönlendirin onu anlamaya calısın yokluk gormüştür giymemistir hic oylede alısmıstır kaliplarindan cikmasi zor geliyordur bosvermistir tukenmiştir

Bunlar sana cok yakışacak diyin seni açacak daha iyi hissetmeni sağlayacak diyin guzel anneniz bunu kabul edecektir

Su hayatta ki en nefret ettiğim iki kelime KLAS SARSMAK ... Kadın nasıl isterse öyle giyinir .. Genç kız gibi hevesle giyinmek zorunda değil herkes ... YUMURTADAN CİKMİS KABUGUNU BEGENMİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…