- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.179
- 78
- 34
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Annen seni rezil ediyormu bilemem ama boyle itici bir konu acarak sen kendini rezil ettin.
Annen hastahaneye gelirken bir dahaki sefere kuafore gitsin,stiletto giysin ha birde abiye tovbe ya hastahabeye gelen hastalari kiyafetiylemi yargiliyorusnuz.
Bence annenizi siz rezil ediyorusnuz bu kibrinizle
Bence annenden değil kişiliğinden utanmalisin..Artık annemizin kıyafetinden de utanır olduk ne kadar acı ve çirkin.
En tatlı cevap, sarılasım geldi
o sizin tatlılığınız
bi de babamınki tabi
eskiden bi de burhan altıntop çantası taşırdı, neyse ki onu bırakıtı canım içi
ama o şort altı, sandalet içi çorap ille yarıya kadar çekilecek
Ay babamın çantası o
O zaman al anneme bır alısverıs merkezıne götür gıyıp kuşat o ıstemedıgın elbıselerı annene soylıyerek kırmayarak Anne ben bunları sana yakıştırmıyorum bunları atalım de tatlı dılle bu şekılde cozebılırsın ancakMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Bence kendinize güvenin iz yok sizin etraftaki insanları bukadar onemsediginize göre .annen ya oseninn nasıl rahatsa bırak öyle olsun onu öyle kabul etmen gerekir .ne zorluklarla hamilelik geçirelim dokuz ay sonra doğum yap yıllarca yeme yedir giyme giydir.okut hemşire yap sonra senden utansın emeklere yazık gerçekten.bence siz kendinizden uyanın eli öpülesi anneniz den utandiginiz için . gerçekten çok sinirlendim üzüldüm ben hamileyim sabahtan beri karnimda çok kötü bir ağrı var dayanmaya çalışıyorum boşuna mı yani bu emekler ??umarım benden utanan çocukların annesi olmamMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Annenizi uyarmaniz onu uzmekten baska hicbir ise yaramamistir.Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?