Annem bizi rezil ediyor

Artık annemizin kıyafetinden de utanır olduk ne kadar acı ve çirkin.
Bence annenden değil kişiliğinden utanmalisin..

Ahh ah Benim annem yanıma gelseydide,isterse çuvalla gezseydi...kime ne ,kurban olsunlar anama derdim..
Seni büyüten bu yaşına getiren kadından mi utaniyorsun ..

Anneden utanilirmi hanimefendi? Esiniz doktor siz hemsire olsaniz kac yazar siz kurban olun o anneye. İcim burkuldu benim burda yazik kadinin arkasindan konu aciyorsunuz burda birde evladi olacaksiniz cidden yazik. Belki giyinmesini bilmiyordur belki onun icin onemsiz birseydir farkinda bile degildir ama sizin icin hemsire klasiniz baya onemliymis

Kayinvalidemin komsusu var.. kadinin 5 tane oglu var.. hepsini okutmus.. biri savci, biri polis, ikisi ogretmen, biri doktor... kadini gorseniz dilenci sanarsiniz.. eski bir şalvar giyer, ustune solmus penye ve eski bir yazma.. zaten hayvancilikla ugrasir, cok temiz utulu filan giyemez... ama o kadin ogullarini boyle yasayarak okumus.. simdi kadin 'oglum savci oldu, cevremi degistireyim, kiyafetimi degistireyim' mi desin? Neden boyle bisey yapsin? Ogullari onu oldugu gibi kabul ediyorlar.. anne yazmayi cikar ipek esarp tak deseler ne kadar abes olur.

Hani cok klasli insanlarsiniz ya, once herkesi oldugu gibi kabul edip saygi duymayi ogrenin.. buna ailenizle baslayin.. anneniz yeni kiyafet giymek istemiyor size ne? Insanlarin anneniz dahi olsa bu kadar cirkin sekilde hayatina mudahele etmeyin.. oneride bulunmussunuz belliki istemiyor.. karismayin !

O degilde apartmanımdaki doktor şu en ucuz herkesin gittiği marketlerden alışveriş yapıp çoluğu çocuğunun giyimi kuşamı pazardan, başka bir doktor ve eşi hemşire hanım 2.el eşyalarla takılıyor evinde. Yani öyle her doktor her hemşire sizin gibi klas sahibi değil ,kimse kimsenin kıyafetine bakacak durumda da olmuyor hastane ortamında .he siz yoğun degılsenız millet ne giymiş milletin anası babası ne özensiz diye kontrol ediyorsunuz zaar

Varken giymemesi hoş değil bence..dışarı çıkarken insan esvabına dikkat etmeli..hele kızının çalıştığı yere gideceksen..sanki mağduru oynuyor etrafa..bazıları öyledir acıma hissi oluşturarak dikkat çekmek hoşlarına gider..sizin anneniz de dikkati böyle çektiğine koşullanmış..öyle devam ediyor..

O zaman al anneme bır alısverıs merkezıne götür gıyıp kuşat o ıstemedıgın elbıselerı annene soylıyerek kırmayarak Anne ben bunları sana yakıştırmıyorum bunları atalım de tatlı dılle bu şekılde cozebılırsın ancak

Burda bu doktor esi hemsireye hak verenler de yeminle ayni kafada
Etraftakiler goruyor diyor, ben annemi guzel kiyafetlerle gormek istiyorum demiyor
Bilmem farkettiniz mi. Ne insanlar gordum ustunde elbise yok ne elbiseler gordum icinde insan yok
Anladin mi klassss sahibi....

Bence kendinize güvenin iz yok sizin etraftaki insanları bukadar onemsediginize göre .annen ya oseninn nasıl rahatsa bırak öyle olsun onu öyle kabul etmen gerekir .ne zorluklarla hamilelik geçirelim dokuz ay sonra doğum yap yıllarca yeme yedir giyme giydir.okut hemşire yap sonra senden utansın emeklere yazık gerçekten.bence siz kendinizden uyanın eli öpülesi anneniz den utandiginiz için . gerçekten çok sinirlendim üzüldüm ben hamileyim sabahtan beri karnimda çok kötü bir ağrı var dayanmaya çalışıyorum boşuna mı yani bu emekler ??umarım benden utanan çocukların annesi olmam

O utandığın kadın doğurdu seni, dünyaya gelmene o kadın vesile oldu.
Gün gelir kendi evladında senem utanırsa yaptığının aşırı derecede yanlış olduğunu ancak o zaman anlarsın.
Yoksa şimdi kim ne derse desin anlayacağını sanmıyorum.
Annene de çok üzüldüm. Evladım benden utansaydı çok üzülürdüm.

Annenizi uyarmaniz onu uzmekten baska hicbir ise yaramamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…