Annem bizi rezil ediyor

Sövüp sayma değil olmamalı ama bir evlada insana yakışmaz yani yakıştıramıyorum

Haklısınız ben de eleştirdim, yanlış anlaşıldığını da düşünmüyorum gayet kendi annesinden utanıp giyiminden dolayı yanına yakıştırmama durumu var. Şu an hemşireyim diyebilmesinde, o doktor kocayı bulabilmesinde annesinin payı olduğunu göz ardı ediyor oysa. Yazık. Ama eleştirirken de dozu kaçırmamak lazım.

1.digerleri icin yasama...
2.annenden utanmani kiniyorum...seni buyutmus hemsire olmani saglamis....
kalk ve annenin ellerini öp
"beni bugüne kadar getirdigin icin tesekkur ederim annem" de bi zahmet...

Bence kendinizden utanin. Icinize iclik olarak insanligi giymeyi unutmuşsunuz. Esiniz ne doktoru acaba prof mu desem docent mi dekan mi ? Sahi siz hemsire kalmamak ve dunyanin ilerlemesiz nadir mesleginde curumemek milletin çişini idrarini tasiyarak emekli olmamak icin ne yapıyorsunuz. Sizde kesin tip okuyorsunuz hatta kesin hacettepe filandır. Devlete sesleniyorum lise mezunu hemsire olmasin. Bazi kardeslerim istisna ama cogu boyle kaldiramiyor. Dekan oldum saniyor

Mune abla kapatın şu başlığı lütfen. Hamileyim deliriyorum neler var aklimda ama yazamiyorum. Benim annem isterse cuval giysin isterse gonlu neyi severse onu giysin ama nefes alsin abla hayatta olsun. Ben aradigim zaman acsin. Bu hayatta bir gun fazla eslik etsin bana. Kanatlarini bir gun fazla örtsün üstüme. Sefkati birgun fazla ısıtsın kalbimi. Bi tek annem olaun hayatta olsun da giyim nedir kusam nedir Allah aşkına ben katlanamiyorum abla boyle seylere. Yuregim parçalanıyor

O eli opulesi anne yetistirdi sizi. Insan annesinden utanir mi? Sen altina yaptiginda o ope koklaya temizledi yaptiklarini. Esinin ne is yaptigi umurumda degil, senin de isin. Annesinden utanan evlat olur mu? Sizin wvladiniz da sizden utansa bir gun ne hissederdiniz
Gercekten cok zavalli bir durumdasiniz. Bem annem oyle gelse sirtimda tasirdim. Hakki odenmez onlarin.

Bence şu söylediğin sözlerden utan adamın biri jandarma olmuş bak sen olamazsın dedin oldum demiş baba da ben jandarma olamazsın değil adam olamazsın dedim demiş yani onun hesap biraz ağır oldu ama çocuğun var mı bilmiyorum ama içinde hissettiğin an anlayacaksın

Annen tedavi için gelmiş sen klasını mı düşünüyorsun ?
Bende bir sürü kıyafetim olmasına rağmen gider en eski kıyafetimi giyerim, çünkü en çok onu seviyorum . Bu beni aciz yapmaz , beni aklımla ,vicdanımla yargılasınlar kıyafetime göre değer vermesinler.kıyafete değer veren insan cahildir .
Dipnot: bir sağlıkçı olarak : bu hemşirelerdeki hava kimse de yok zaten istisnalar kaideyi bozmaz

Is arkadaslarinin dedikodu yapmasindan korkan ama yuzbinlerce ziyaretcisi olan bir platformda cok cirkin sozcuklerle annesinin dedikodusunu yapan bir vatandas...
Yazik cidden ya.

Konu basligini ilk okudugumda iki cocuk annesi olarak dedimki kendime; bir anne cocugunu nasıl rezil eder, me yapmıs olabilir.. Devamını okudugumda inanın içim sızladı. Bir evlat öyle zor büyüyorki konu sahibi... Son 6 senedir 4 saatten uzun uyku uyudugumu bilmiyorum ben. Çocugun var mı bilmiyorum ama annelik klasın sarsılmasın diye giyinip süslenip yanında gezmek diil maalesef. Yeri geldiğinde senin öylesine döktüğün yarım saat sonra sebebini hatırlamadığın bir damla yas onun ciğerini yakıyordur inan. Bunca emeğin karaılığı bu olmamalı... İnanın içim cız etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…