- 3 Nisan 2014
- 36.498
- 149.297
- 798
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Basma eteği okadar küçük görme canım.. mesela şalvarlar moda eskiden olsa kimse sokakta giymezdi ama şimdi tv'de ağzı yüzü kibar konuşacağım diye yamulan sözde modacılar giyince moda akımı olup çıkıyor.. basma etekte yakında moda akımı olur :)) eskiden bi yerimiz yırtılsa annelerimiz yama yapardı ama şimdilerde yamalı olan herşey moda... çamaşır sulu görüntülü şeyleri millet kapış kapış alıyor...Çok merak ediyorum annen yırtık basma etek giyip üstüne çamaşır sulu bluzla okula gelse? Doğru cevap ver ama!
Burda herkes yanlış anlamış bence zira konu sahibinin bahsettiği durum bu. Bizlerin annesi de tuvalet giymiyor ama temiz ütülü ve uygun giyiniyor. Evde giydiği basma etekle gitmiyor bir yere.
Basma eteği küçük görmüyorum asla! Yanlış anlaşılmasın!
Aliskanlik. Bazanin altinda neden guzel kiyafetleri saklıyor biliyor musunuz? Eskiden oyle her istediklerini alamazlardi annelerimizin jenerasyonu. Mesela ev kirasi olurdu mutfak masrafi olurdu bir de okuyan cocuklari. Aldiklari guzel bi iki kiyafette ozel gunlere saklanirdi. Insanlarin aliskanliklarini degistirmek zordur.Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Yahu alti ustu hemsiresin duyan da sanacak nasa da bilim insanisin neyin klasi hangi klas? Haa pardon doktor esi olmanin size tanidigi klas mi yaziiikMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Çok biliyorsun yorumları okusan ne demek istediğimi anlardınO kadar klassan annene doğru dürüst kıyafet alıver madem
Aklıma Fatma Girik'in kapıcı oldugu filmi geldi kızıda ondan utaniyordu yazık çok yazık nasıl insanlar olduk böyle ye kurkum ye devri sanane kadının kiyafetinden görüntüsünden umarim hastalarada kıyafete göre önem vermiyosundurMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
sirf polemik icin acilmis konu cani sıkılmış galiba pazar günüMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Alın teriyle yapılan her meslek kutsaldır. Ama buraya "annem benim klasımı sarsmaya çalışıyor" dersen hangi klas ne klası derler adama..Konu sahibinin meslegini yererek, hemsiresin ne klasin var ki sarsilacak, ceo olsan klasin sarsilirdi demis oluyorsunuz farkinda misiniz?
Bence kiyafetleri, kirli, yirtik, asiri deforme degilse salvar terlik hic farketmez, ama ben de yakinlarimin (yenisini giyebilecek durumu varken) eski kirli giysiler giymesini istemem.
Kayinvalidem de oyledir, durumlari gayet iyi, cocuklarinin ikisi ogretmen, biri doktor, biri yonetici ama ustunde düğmeleri kopmus, iplikleri agarmis pardesuyle dolasir, bence hic hos degil. Insan yaşı ya da statusu ne olursa olsun kendine ozen gostermeli, ama bunu çocukları icin degil kendi icin yapmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?