- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Herkesin eğitim düzeyi bir olmayabilir, herkes ütülü ve özenli giyinmek zorunda değil. Bunu örnekledim. Ben ülkemdeki hemşirenin doğru Türkçe ile konuşmasını istiyorum. Zira doğru dilbilgisi, teknik konu ve makaleleri de o derece doğru anlamak ve yorumlamak demektir. İkisi de aynı şey. Bir öğretmen olarak ülkemin klasını düşünüyorum.Sizin klasinizla ne alakası var .sizin ogrenciniz mi?neyse dediğim gibi bir konuya katilirsin katilmazsin herkesin eğitim düzeyi de bir olmayabilir.ayrıca telefonda yazmak gerçekten zor .okuduğunuzu anlayabildiginize ve yorum yapabildiginize göre sıkıntı yok.burada ki bazı kk hanımları kendini TDK sanıyor.okuyamazsaniz nazikçe bir daha yazmasını istersiniz .de ayrı da ayrı diye konuya yorum yapmayıp sadece bunu yazan gordum .
Sanirim lafınız bana. Ben şikayetçi değilim her zaman bakarım kızıma. Ne demek istendigini anlamamissiniz. Annedir tabi ki yapacak demişim. Bi daha okuyun ve polemik yaratmayin. Muhattabiniz ben degilim.Bazıları da dememiş mi işte gece boyu uyumuyorum, çocuğumu zor büyütüyorum. Evlatları zar zor yetiştir büyüt vs. Yahu sana rica mı etti evladın ben dünyaya geleceğim diye. Dünyaya getiriyorsan mız mızlanmadan bakacaksın ve çocuğunu da utandırmayacaksın tabi. Yaşına ve durumuna yaraşır davranacaksın. Ama çocuğun kötü bir şey yapsa utanırdın. Neyse konu sahibi çok haksız değil.
Allah aşkına annem düzgün giyinsin diye annesinin iyiliğini mi istiyor yoksa kocasının ve kendisinin klasını mı düşünüyor iyi okuyun benceKonu sahibinin üzerine çok fazla gidilmiş ,
haklı demiyorum (!!!)
ama anlatmaya çalıştığı şey annesinin düzensiz giyinimi en azından bı düzgün olmasını istemiş
Konu sahibine gelince Bunu dile getirin söyleyin rahatsız oldugunuzu yardımcı olursanız daha iyi ve kolay olur sizin için.
herkesin annesi kendisinin meleği, ne alakası var. İnsan en çok sevdiklerini eleştirmez mi?Cok yanlış düşünüyosun bence annenden utanmaman lazım o kadına yazık ki senin gibi evlat dünyaya getirmiş... Senin klasın kimsenin umrunda değildir endişelenme bence annenin değerini bilmeye bak yarın öbür gün böyle düşündüğün için çok pişman olursun.. Ben anneme kurban olurum isterse dünyanın en kötü kıyafetini giysin o benim herzaman meleğim...
herkesin annesi kendisinin meleği, ne alakası var. İnsan en çok sevdiklerini eleştirmez mi?
Polemik yaratmıyorum. Fikrimi söylüyorum. Bak hatta polemik yaratmamak için kimseden bir şey alıntılamamışım!Sanirim lafınız bana. Ben şikayetçi değilim her zaman bakarım kızıma. Ne demek istendigini anlamamissiniz. Annedir tabi ki yapacak demişim. Bi daha okuyun ve polemik yaratmayin. Muhattabiniz ben degilim.
İşte bende konu sahibinin utanmasina hak vermedim. Sadece annesinin giyim tarzını elestrmesini ( olmasına rağmen giymedigi icin) haklı buldumKonu utanmakla ilgili :)
Herkesin eğitim düzeyi bir olmayabilir, herkes ütülü ve özenli giyinmek zorunda değil. Bunu örnekledim. Ben ülkemdeki hemşirenin doğru Türkçe ile konuşmasını istiyorum. Zira doğru dilbilgisi, teknik konu ve makaleleri de o derece doğru anlamak ve yorumlamak demektir. İkisi de aynı şey. Bir öğretmen olarak ülkemin klasını düşünüyorum.
Tabi ki anlasilir bir dille konuşmasını bende isterim.ama çok farklı bir konu konu sahibi elma diyor siz armut.dil ve doğru anlatım adı altında bir konu açıp oradan bu isteğinize ve temninizi paslasmaniz daha mantıklı.sanki konu sahibini konusuna bakış acinizla degil dil bilgisiyle vurmaya çalışmaya çalışıyorsunuz.ayrıca bir hemşirenin isini iyi yapması ve görevini hakkaniyetle yapması ülke klası için yeterli.düşüncelerim bu sekilde daha konuyu fazla dağıtmak istemiyorum.Herkesin eğitim düzeyi bir olmayabilir, herkes ütülü ve özenli giyinmek zorunda değil. Bunu örnekledim. Ben ülkemdeki hemşirenin doğru Türkçe ile konuşmasını istiyorum. Zira doğru dilbilgisi, teknik konu ve makaleleri de o derece doğru anlamak ve yorumlamak demektir. İkisi de aynı şey. Bir öğretmen olarak ülkemin klasını düşünüyorum.
Ya klası olsaydı peki?Altı üstü hemşiresiniz abartmayın herhangi bir klasiniz yok zaten. Yazık kadına büyütmüş, okutmus , evlendirmiş Ama yine de kendini begendirememis.
Insan annesinden nasıl utanir ya ???? Bütün havanız kocanız doktor olduğu icinse eğer başkalarının mevkilerinden havalanmayın lütfen kendinizi geliştirmeye çalışın!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?