- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bir de böyleleri var işte. Tabii siz de haklısınız herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz evleneceğimiz adamı mesleğe göre seçmiyoruz bizKonu sahibi sen eşim doktor demeseydin bu kadar eleştiri almazdın. Uygun dille anlat derdi hepsi. Sorun orda. Kıskandılar canım :)
Zorla insanları kışkırtıp polemik çıkartacağım diyorsunuz ama yemezler :)Konu sahibi sen eşim doktor demeseydin bu kadar eleştiri almazdın. Uygun dille anlat derdi hepsi. Sorun orda. Kıskandılar canım :)
+100000Bir de böyleleri var işte. Tabii siz de haklısınız herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz evleneceğimiz adamı mesleğe göre seçmiyoruz biz
+1 tamamen katiliyorumMerak etme aman aman bir statun yok annenin nasıl giyindigi kimsenin umrunda bile olmaz.
Ama yeterince dağıttınız. Bana da cevap hakkı doğuyor. Ben o örneği, empati kurabilmesi için verdim konu sahibine. Belki yanlış anlatmış isteğini, ya da hisleri o bilemem. ''Ben hemşireyim, eşim doktor, klasımı sarstı'' cümleleri bence pek sağduyulu değil gibi. Bunu da ayna gibi gösterdim kendisine. Ha bir hemşirenin dilbilgisi bence önemli değil, ama insanları böyle kategorize eden biri ise önemli hale gelir. Biz buna ''dinime küfreden müslüman olsa'' diyoruz. Kaba tabirle klas sadece kıyafetle olmaz, birçok şey bu klasın içini doldurur.Tabi ki anlasilir bir dille konuşmasını bende isterim.ama çok farklı bir konu konu sahibi elma diyor siz armut.dil ve doğru anlatım adı altında bir konu açıp oradan bu isteğinize ve temninizi paslasmaniz daha mantıklı.sanki konu sahibini konusuna bakış acinizla degil dil bilgisiyle vurmaya çalışmaya çalışıyorsunuz.ayrıca bir hemşirenin isini iyi yapması ve görevini hakkaniyetle yapması ülke klası için yeterli.düşüncelerim bu sekilde daha konuyu fazla dağıtmak istemiyorum.
Anlatım tarzı çok yanlış. Ben hemsireyim eşim de doktor diye parantez açıp sonra da klasimizi sarsıyor derse eğer, bu ne klas bu ne hava derler. Annesini düşündüğü için değil kendisini düşündüğü için açmış konuyu gerçekten çok rahatsız edici .Konu sahibinin meslegini yererek, hemsiresin ne klasin var ki sarsilacak, ceo olsan klasin sarsilirdi demis oluyorsunuz farkinda misiniz?
Bence kiyafetleri, kirli, yirtik, asiri deforme degilse salvar terlik hic farketmez, ama ben de yakinlarimin (yenisini giyebilecek durumu varken) eski kirli giysiler giymesini istemem.
Kayinvalidem de oyledir, durumlari gayet iyi, cocuklarinin ikisi ogretmen, biri doktor, biri yonetici ama ustunde düğmeleri kopmus, iplikleri agarmis pardesuyle dolasir, bence hic hos degil. Insan yaşı ya da statusu ne olursa olsun kendine ozen gostermeli, ama bunu çocukları icin degil kendi icin yapmali.
Hala annenizin tam olarak ne giydiğini anlatmadınız yalnızAnlatamıyorum galiba ben annem inadına yapıyor çok konuştum giyecek kıyafeti olmadığından değil olupta giymediginden dışarda orda burda ne giyerse giysin beraber o şekilde bir yerlerede gideriz sorun o değil zaten öyle çok kötü giyinmez basma etek yazma falan yok yani olsa da sıkıntı değil lakin bizm burda çok dikkat ediyorlar dedikodu gırla ile anlatamadım herhalde neden bu kadar üzerime gelindi anlayamadim ayrıca kompozisyon yazmıyorum istediğim şekilde yazarım anlayan anladığı şekilde yorum yapabilir anlamayanda kendini zorlamasın hemşireye klası çok görüp yüksek mevkilerdeki kişilere normal karşılayanlar düşüncelerinizde bayağı çelişki içindesiniz bakıyorum da
Bizde anne kopru olsa ustunden gecmeyiz.analarimiza laf yokZorla insanları kışkırtıp polemik çıkartacağım diyorsunuz ama yemezler :)
Biz annemizden utanmayanlar olarak çok mutluyuz, gelsene
Ben sizi anlıyorum siz kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz. Siz istediğiniz kadar statü oluşturmaya çalışın dış görünüş ile insanlar kararlarını verir. Sanki toplumun %90 ı karşısındaki kişiyi derin şekilde analiz ediyor da dış görünüşün hiç önemi yok. Yahu kılık kıyafet bile karşındaki insana ses tonunu değiştiriyor ha bu iyi birşey mi sığ bir toplum olduğumuz için tabiki de değil ama böyle de bir gerçek var!Benimkide öyle bisey direk herkes beni haksız bulmuş ama ben olayım kardeşlerim olsun hepimiz zevkli güzel şeyler alırız olmadığından değil var olarak giymiyor sonradan görme diyenler olmuş çok şükür öyle değilim imkan var herşey var neden ihtiyaç sahibi gibi giyinmesinin ne anlamı var haksizmiyim
Anlatım tarzı yanlış her nerde çalışıyor olursa olsun isterse başbakan olsun önce mesleğini belirtip daha sonra annem klasimi sarsıyor derse eğer alacağı tek cevap , bu ne klas bu ne hava olur.Ya klası olsaydı peki?
Canim bi kere icerigi okumaya gerek yok.başlik bile igrenc.ne demek annem bizi rezil ediyor.bende baska bisey yapti sandim.tek rezilliginiz bu olsun yaAnlatamıyorum galiba ben annem inadına yapıyor çok konuştum giyecek kıyafeti olmadığından değil olupta giymediginden dışarda orda burda ne giyerse giysin beraber o şekilde bir yerlerede gideriz sorun o değil zaten öyle çok kötü giyinmez basma etek yazma falan yok yani olsa da sıkıntı değil lakin bizm burda çok dikkat ediyorlar dedikodu gırla ile anlatamadım herhalde neden bu kadar üzerime gelindi anlayamadim ayrıca kompozisyon yazmıyorum istediğim şekilde yazarım anlayan anladığı şekilde yorum yapabilir anlamayanda kendini zorlamasın hemşireye klası çok görüp yüksek mevkilerdeki kişilere normal karşılayanlar düşüncelerinizde bayağı çelişki içindesiniz bakıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?