- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Hayır çocuk kötü bir şey yapsa utanır ama demişsiniz de, ne alaka ki kıyafetle?Ben tarzdan bahsetmiyorum. Ben düzensiz Yamur yumur kısmında konu sahibine hak veriyorum. Tarzı iyidir kötüdür herkesin kendi keyfi zevk-i. Ama düzgün tertipli olmamak herkesi rahatsız eder. Daha doğrusu düzgün tertipli olmak herkesin hoşuna gider.( annesinin babasının)
söylemiyim dedim ama yok hala kendinizi haklı görüyorsunuz.
annemi dışarıda görseniz üniversite öğrencisi zannedersiniz. genelde saçı topuzdur ya da hep bir yerinden fire verir tamamen hazır çıkamaz ortaya hiç çünkü zamanı yoktur. genelde hep hoodie-jean ya da tayt giyer. ne zaman gömlek giydi hatırlamam. topuklu ayakkabı sevmez ayağındaki ayakkabı 3 senelik vardır belki, spor ayakkabı giyer. aldığı bir sweatshirtü kolları yıpranıp belki yırtılana kadar giyer.
ha bu bahsettiğimiz kadın doktor bu arada. öyle kamu doktoru falan da değil hastane sahibi. klası sarsılmıyor çünkü etrafındakiler onu kıyafetle adam yerine koyan tipler değil. umarım anlatabilmişimdir.
buraya gelip "anneme güzel kıyafetler alıyorum ama giymiyor" deseniz ben sizi haklı bulurdum. ama "annem güzel giyinmiyor,kocam doktor ben hemşireyim bizim klasımızı sarsıyor" diyorsunuz. ne klası allasen?
:) :)Hayır çocuk kötü bir şey yapsa utanır ama demişsiniz de, ne alaka ki kıyafetle?
Ayrıca konu sahibi iğrenç, yamuk falan gibi tabirler kullanmış bunların ne anlama geldiğini hala bilmiyoruz
Kaldı ki sizin pis bezinizi temizleyen kadından utanmak yine de çok ayıp
Aynı fikirdeyimBana haklı geldiniz. Annem hep yerine göre giyilmesi gerek der. Benim mezuniyet törenime gelen aileler içinde en şık olan annemdi. Şıklık zenginlikle olmuyor ki, ucuza alırsın ama düzgün giyersin hele varken de giymeyip çocuğunun olduğu yere paspal gitmek bence de hoş bir şey değil. Burda anneye değil evlada söz söylenir.
O kadar varken giymeyip kötü gelmesi bilerek yaptığı anlamını çıkartır. Benim annem de öyle yapsa söylerim, bu utanmak değil ki. Anneden utanılmaz ama anne de evladını utandırmamalı. Doktor damadı, hemşire kızı olan bir anne onlara yakışır giyinmeli. Hiç olmazsa paspal değil.
Meslekler için demiyorum ama bir anne her konuda çocuğunu düşünmeli.
alıyoruz vede ısrarla giymiyor diyor zaten
Ama eğitimli bir insanın bu kadar özensiz yazması klasımı sarsıyor. Ben bir öğretmenim, dikkat ediyorum böyle şeylere.Konu sahibi neden farklı yerlerden vurulmaya çalışıyor anlamıyorum.katilmazsin hatta konusuna kizarsin ama türkçe dil bilgisine yada imla kurallarına bağlamak gerçekten cok saçma ve alakasız.
BUradaki durum aslında çocukların anne ve babalarını toplum içinde iyi hoş görmek istemeleri. Tamam konu sahibinin klas Kelimesi hoş değil ama güzellikten hoşluktan kime zarar gelir
Vuhuuuuuu diyorum bu mesaj üzerine :) cuk oturmuşSizin burnunuzun büyüklüğü annenizin klasını sarsıyor olabilir
Annenizden utanacaginiza ellerinden opun ki sizi okutmus meslek sahibi yapmis.hicbir zaman unutma o hastanede calisabiliyorsan iyi bir isin varsa o ellerinden opulesi annen sayesinde.koylerde insanlar yoresel kiyafetler giyiniyorlar.aileniz o koylerin birinde yasiyorda olabilirdi.aksani bozuk olabilirdi.belki dogru duzgun derdini anlatamiyor olabilirdi.eger oyle olsaydi demekki kadincagizi hastanenin kapisindan sokmazdinizMerheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Sizin klasinizla ne alakası var .sizin ogrenciniz mi?neyse dediğim gibi bir konuya katilirsin katilmazsin herkesin eğitim düzeyi de bir olmayabilir.ayrıca telefonda yazmak gerçekten zor .okuduğunuzu anlayabildiginize ve yorum yapabildiginize göre sıkıntı yok.burada ki bazı kk hanımları kendini TDK sanıyor.okuyamazsaniz nazikçe bir daha yazmasını istersiniz .de ayrı da ayrı diye konuya yorum yapmayıp sadece bunu yazan gordum .Ama eğitimli bir insanın bu kadar özensiz yazması klasımı sarsıyor. Ben bir öğretmenim, dikkat ediyorum böyle şeylere.
Vardır goha,neden olmasın?İyi de bakın ilk mesajında diyor ki, “tedavi” için hastaneye gelmiş.
Pazar günü ütülü kıyafetle hastaneye giden var mıdır gerçekten?
Katılıyorum,konu sahibine fazla yuklenildigini düşünüyorum.olmasa kıyafeti anlarım,yada evladı almasa hepimiz konu sahibine yuklenelim sorun yok ama zaten aliyorlarmis bir sürü yeni kiyafetleri varmış.olup ta neden giymez ki insan?demekki bilerek yapiyor bu da artik konusa konusa halledilebilir.bu sadece bir meslek icin degil ki,asgari ucretle calisan bir işçi dahi olsa annesinin düzgün kiyafeti varsa yine evladını mahcup etmemeli.evladinin doktor mühendis olmasina gerek yokki.Konu sahibinin meslegini yererek, hemsiresin ne klasin var ki sarsilacak, ceo olsan klasin sarsilirdi demis oluyorsunuz farkinda misiniz?
Bence kiyafetleri, kirli, yirtik, asiri deforme degilse salvar terlik hic farketmez, ama ben de yakinlarimin (yenisini giyebilecek durumu varken) eski kirli giysiler giymesini istemem.
Kayinvalidem de oyledir, durumlari gayet iyi, cocuklarinin ikisi ogretmen, biri doktor, biri yonetici ama ustunde düğmeleri kopmus, iplikleri agarmis pardesuyle dolasir, bence hic hos degil. Insan yaşı ya da statusu ne olursa olsun kendine ozen gostermeli, ama bunu çocukları icin degil kendi icin yapmali.
Karakterini belli ediyor işte ne yapcan canımArada birkaç yorum gördüm "hemşire olmuşsun doktora kapak atmışsın" tarzı ya siz ne çirkin ne pis düşünceli insanlarsınız. Bu cümleleri okurken insanlığımdan utandım. Ne hadsizlik bu. Allah akıl fikir vicdan versin size.
Eşimin köyündeki komşu teyze,ki inekleri tarlaları var,kenarda temiz ütülü kıyafetlerini hazır tutar,onları giyer gider.Burada sorun anneyi tanıyamamak sanki.Önceden çok titiz de şimdi böyleyse ilginç.Ama hep böyleyse konu sahibi anneni tanıyorsun,şimdi batmasın sana,kabullen bence.Sabah 5 de kalkıp inekleri sağan, saman basan Çiftçi bir kadın, ütülü kıyafeti nereden bulacak da giyecek? Her yer beyaz yakalı mı dolu ütülü gitsin. Belki evinde ütü bile yoktur. Almak zorunda mı? Bence değil. Peki bu kadın hasta olduğunda hastaneye gitmesin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?