Annem bizi rezil ediyor

Hayır çocuk kötü bir şey yapsa utanır ama demişsiniz de, ne alaka ki kıyafetle?
Ayrıca konu sahibi iğrenç, yamuk falan gibi tabirler kullanmış bunların ne anlama geldiğini hala bilmiyoruz
Kaldı ki sizin pis bezinizi temizleyen kadından utanmak yine de çok ayıp

alıyoruz vede ısrarla giymiyor diyor zaten

:) :)

Aynı fikirdeyim

Konu sahibi neden farklı yerlerden vurulmaya çalışıyor anlamıyorum.katilmazsin hatta konusuna kizarsin ama türkçe dil bilgisine yada imla kurallarına bağlamak gerçekten cok saçma ve alakasız.
Ama eğitimli bir insanın bu kadar özensiz yazması klasımı sarsıyor. Ben bir öğretmenim, dikkat ediyorum böyle şeylere.

Anneniz bu düsüncenizi bilse sizden utanır. Ne farkeder ki? Siz kendinizden sorumlusunuz demek böyle mutlu ve insnalar için yaşamıyor.

Annenizden utanacaginiza ellerinden opun ki sizi okutmus meslek sahibi yapmis.hicbir zaman unutma o hastanede calisabiliyorsan iyi bir isin varsa o ellerinden opulesi annen sayesinde.koylerde insanlar yoresel kiyafetler giyiniyorlar.aileniz o koylerin birinde yasiyorda olabilirdi.aksani bozuk olabilirdi.belki dogru duzgun derdini anlatamiyor olabilirdi.eger oyle olsaydi demekki kadincagizi hastanenin kapisindan sokmazdiniz

Ama eğitimli bir insanın bu kadar özensiz yazması klasımı sarsıyor. Ben bir öğretmenim, dikkat ediyorum böyle şeylere.
Sizin klasinizla ne alakası var .sizin ogrenciniz mi?neyse dediğim gibi bir konuya katilirsin katilmazsin herkesin eğitim düzeyi de bir olmayabilir.ayrıca telefonda yazmak gerçekten zor .okuduğunuzu anlayabildiginize ve yorum yapabildiginize göre sıkıntı yok.burada ki bazı kk hanımları kendini TDK sanıyor.okuyamazsaniz nazikçe bir daha yazmasını istersiniz .de ayrı da ayrı diye konuya yorum yapmayıp sadece bunu yazan gordum .

İyi de bakın ilk mesajında diyor ki, “tedavi” için hastaneye gelmiş.
Pazar günü ütülü kıyafetle hastaneye giden var mıdır gerçekten?
Vardır goha,neden olmasın?
Annemin kıyafetleri dolapta ütülüdür her zaman,hastaneye gitsin,acil işi çıksın,ani misafirlik,ne olursa olsun,hayatta buruşuk giymemiştir.Ütü önceden yapılabilen bir şey sonuçta.

Katılıyorum,konu sahibine fazla yuklenildigini düşünüyorum.olmasa kıyafeti anlarım,yada evladı almasa hepimiz konu sahibine yuklenelim sorun yok ama zaten aliyorlarmis bir sürü yeni kiyafetleri varmış.olup ta neden giymez ki insan?demekki bilerek yapiyor bu da artik konusa konusa halledilebilir.bu sadece bir meslek icin degil ki,asgari ucretle calisan bir işçi dahi olsa annesinin düzgün kiyafeti varsa yine evladını mahcup etmemeli.evladinin doktor mühendis olmasina gerek yokki.

Karakterini belli ediyor işte ne yapcan canım

Eşimin köyündeki komşu teyze,ki inekleri tarlaları var,kenarda temiz ütülü kıyafetlerini hazır tutar,onları giyer gider.Burada sorun anneyi tanıyamamak sanki.Önceden çok titiz de şimdi böyleyse ilginç.Ama hep böyleyse konu sahibi anneni tanıyorsun,şimdi batmasın sana,kabullen bence.

Konu sahibinin üzerine çok fazla gidilmiş ,
haklı demiyorum (!!!)
ama anlatmaya çalıştığı şey annesinin düzensiz giyinimi en azından bı düzgün olmasını istemiş
Konu sahibine gelince Bunu dile getirin söyleyin rahatsız oldugunuzu yardımcı olursanız daha iyi ve kolay olur sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…