- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Alın teriyle yapılan her meslek kutsaldır. Ama buraya "annem benim klasımı sarsmaya çalışıyor" dersen hangi klas ne klası derler adama..
Utandırıyor demeseydin ,haklıydın.Var öyle insanlar çünki.Annemin mahallesindeki eski kiracı çocuklarına aldığı elbiseleri giydirmezdi.Arkadaşım olan kızına güzel bir elbise almıştı .Bayramda gördük üzerinde,bir daha yok.Öteki bayram için saklamış.Eşide evi geçindiriyordu aslında.Annmein huyu bu yıllardır böyle yeni bailey giymez özen göstermz tamam aman aman bir isim yok belki ama bu da demek oluyor yi yüksek bir yerde bir iş sahibi olsam bu düşüncemi savunuyorsunuz burdan da bu anlaşılıyor hanımlar
Yoo bence insanın mesleği, statüsü ne olursa olsun, annesinin giyimi kuşamı üzerinden sarsılamaz. Herkes kendini temsil eder. Utanacak klasın yok derken, öyle bir klas da yok zaten diyorum kendimceIste tam olarak demek istedigim bu,
Konu sahibi hemsire de olsa, hastabakici da, cumhurbaskani da olsa annesinin giyiminden (aşırı bir durum yoksa) utanmamali,
Ama bunun karsi argumani da sen de hemsiresin, hemsire kim ki olmamali, cunku o zaman meslegin yeterince klas degil, klas olsa ananin salvari yuzunden sarsilabilirdi demis oluyorsunuz.
Yani böyle şeyleri toplumca artık aşmalıyız. Dış görüntü düşkünlugumuz nereye varacak ?artık toplumca giyim kuşam diye diye kafayı sıyırdık.
Bari bunu sizlere yıllarını,emeğini eksik etmeyen,meslek sahibi olmanıza büyük katkıları olan Anne - babalarınıza yapmayın.
Konu sahibi@Combativeenemy anneniz çöpten giyinmemiştir herhalde.Normal Anadolu teyzesi kombini kullanmıştır diye tahmin ediyorum:)
Utanacağınıza o tonton annenizi bağrınıza basın ve onunla gurur duyun.
Arkadaşlarınızın içinde annenizi sevin,öpün onu gururlandırin.
Desin ki "Kızım Hemşire damadım Doktor. Kibirden uzak alçak gönüllü güzel evlatlarım"
Çocuğun kılık kıyafet beklentisine uymamak kötü bir şey mi ki?Bazıları da dememiş mi işte gece boyu uyumuyorum, çocuğumu zor büyütüyorum. Evlatları zar zor yetiştir büyüt vs. Yahu sana rica mı etti evladın ben dünyaya geleceğim diye. Dünyaya getiriyorsan mız mızlanmadan bakacaksın ve çocuğunu da utandırmayacaksın tabi. Yaşına ve durumuna yaraşır davranacaksın. Ama çocuğun kötü bir şey yapsa utanırdın. Neyse konu sahibi çok haksız değil.
Konu sahibi neden farklı yerlerden vurulmaya çalışıyor anlamıyorum.katilmazsin hatta konusuna kizarsin ama türkçe dil bilgisine yada imla kurallarına bağlamak gerçekten cok saçma ve alakasız.Ben böyle şeyleri ilkokulda düşünürdüm, çünkü o zaman anne babalarımızı karşılaştırırdık veli toplantısında falan:) insan belli bir yaştan sonra kendi değeri ile ölçülüyor sosyal ortamda.
Bak ne güzel hemşire olmuşsun, eşin de doktormuş. Ne kadar küçük şeylere takılıyorsun böyle. Bu arada mesajlarını okudum, Türkçe bilgin çok kötü. İmla hatalarını geçtim, cümleyi oluşturmada problem var. Cümle yok zaten, çünkü ''nokta'' yok. Kelimelerin birleşmesinden anlamlı dizeler çıkmamış. Bak sen de oku.
Ben doktor eşi bir hemşirenin ülkemin dilini düzgün konuşması beklentisi içindeyim. Herhangi bir panele katılsan, ülke insanının klasını sarsacağını düşünüyorum.
Ben tarzdan bahsetmiyorum. Ben düzensiz Yamur yumur kısmında konu sahibine hak veriyorum. Tarzı iyidir kötüdür herkesin kendi keyfi zevk-i. Ama düzgün tertipli olmamak herkesi rahatsız eder. Daha doğrusu düzgün tertipli olmak herkesin hoşuna gider.( annesinin babasının)Çocuğun kılık kıyafet beklentisine uymamak kötü bir şey mi ki?
Yoo bence insanın mesleği, statüsü ne olursa olsun, annesinin giyimi kuşamı üzerinden sarsılamaz. Herkes kendini temsil eder. Utanacak klasın yok derken, öyle bir klas da yok zaten diyorum kendimce
klasımi sarsmak için uğraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?