Annem bu durumla nasıl baş eder?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ev kira ise 2 vasıtalı başka bir semte tasinsinlar. Bu ne rahatlik.

Annem kırmak istemiyor.

kırılır üzülür diyor ama biliyorum ki çok yoruluyor.

Normal bir insan değil kv çok belli.

Normal insan zaten kendisi akıl eder bu kadar sık ve uzun süreli ziyaret yapılmaması gerektiğini.

Ortada anormal bir durum/kişilik var.

Bu durumda da tek çözüm var: anneniz "kırılmasın, üzülmesin" demekten vazgeçecek, karşısına alıp "..... hanım, dünür ziyareti bu kadar sık ve uzun yapılmaz, herkesin özel hayatı vardır" diyecek. Direkt konuşacak, net olacak.

Kırılmasın denecek insan zaten kendisi düşünür. Gittiği yerden kadını eve dön diye çağırmaz.

Demek ki bebek oluncada size aylık olarak gelecek :KK37:

İşin garibi evleneli 1.5 yıl oldu daha bana gelmedi. Uzak bir yerdeyim ve dua ediyorum . gerçi ben ona o yüzü vermem terslerim biliyor bence.

keşke bızımkıde böyle olsaydıda kındar vicdansız etrafını doldurup durmasaydı

Eşim farkında değil bu durumun hatta nişanlıyken eşim çok kaldıklarında kalkalım anne dediğinde oturalım evde ne var diye oğlunu terslerdive ona göre iletişim böyle çok sıcak oluyormuş. Diğer gelinlerin anneleri ile kavgalı çünkü. Birinin evine hiç gitmez, diğerine de gitse hemen geri döner.

BU NE BEE. kav senin uzak olduğu bildiğinden dolayı anneni kullaniyor bence.. annen bunu kullandirmamali..
kv annemgil gelince kaçiyor komşuya bi yere gidiyor alıştı artık cumartesi günleri gelmeleri:D
az daha yukari çikicakti napcaksin anne gitme dedim yollamadim..
bizde tam tersi kv kaçiyor annem kovaliyor tövbe yarabbim:)

Gelin uzak olunca hırsını alamayıp anasına dadanan bir kayınvalide modeli. Bunuda mı görecektik...

Anneniz yüz vermesin bence. Tamam saygısını eksiltmemeye çalışıyor ama onunki de can yani.

Bence esinizin ciddi ciddi annenizi alip karsina konusmasi lazim

Ogluyla arasi bozulursa yarin oburgun duzeltir siz kotu olacaginiza birakin oglu kotu olsun o ne ya oyle sabah ogle aksam

anneniz her geldiğinde kapıyı açmasın, dışarda ise koşa koşa eve gelmesin. evine geldiğinde de her zaman güleryüz göstermesin. kusura bakmayın da siz ne kadar izin verirseniz kadın da ancak o kadar yerleşir.

Eşim farkında değil bu durumun hatta nişanlıyken eşim çok kaldıklarında kalkalım anne dediğinde oturalım evde ne var diye oğlunu terslerdive ona göre iletişim böyle çok sıcak oluyormuş. Diğer gelinlerin anneleri ile kavgalı çünkü. Birinin evine hiç gitmez, diğerine de gitse hemen geri döner.
niye kavgalı onlarıdamı bıktırmış

Diğer gelinleriyle dünürleriyle kavgalıysa belli ki çok ta iyi niyetli bir kadın değil...

Bence eşiniz konuşsun izah etsin... Ya da anneniz her telefonunu açmasın duymadım desin, kapıya dayandığında evde değildim telefonumu yanıma almamıştım desin...

Bu modeli hiç duymamıştım.. Dünür bezdiren:KK53:

Eşinize filan söyleyin, konuşsun annesiyle.

Ya da anneniz yalan söyleyecek evde yokum diye, birkaç kez tekrarlarsa anlar elbet..

ayyyy intihar etmek istiyorum ...................
gelini rahat bırakmayan kaynanayı gördük de dünürünü rahat bırakmayan kayanayı da mı görecektik bunu da mı duyacaktık allahım yarebbimmmm!!!!!

niye kavgalı onlarıdamı bıktırmış
biriyle gelin ve annesi ile tamamen kavgalı gelinle bile görüşmüyor yani, birbirlerine çok kötü kelimeler kullanmışlar. Diğeri başka şehirde ondan yüz bulamaz gitse bile durup döner.

bu yöntemleri denedik kadının şansından mıdır nedir hep bir engel çıktı. Tam evde yokum dicek diğer komşu evde olduğunu söylüyor ya da evdeki diğerleri bilmeyip otomatikten kapıyı açıyorlar. Ya tam evden çıkacak o an geliyor, ben de geleyim ya da seni bekliyorum diyor. Annem dışarıdayken çok hastayım kapıda kaldım ellerim dolu diyo yani düşünün. Bahane çok buluyor annem. Aslında kendisi de farkında her an bizde olduğunun ama bilerek yapıyor. Kendimi iyi hissediyorum senin yanında diyormuş anneme. Annemin tansiyonu çıksa onun da çıkar. Annem bir yere gidecek olsa onun da gidesi gelir. En son erkek kardeşimin kız arkadaşının annesine tanışmaya gitmek istedi ki daha biz tanışmadık yani ona ne oluyorsa. Her daim içimizde.

Back
X