- Konu Sahibi Power power
-
İstiyor da nasip o işler böyle kırıcı olmak zorunda mıSanırım artık evlenmeni istiyor
Ya mesele bamaz değil, sürekli odama girmek için yapıuor,alakasız zamanlarda öyle bi girip çıkıyor. Herşeyime laf söylüyor falanValla annem geldiginde özellikle odamda namaz kıldırıyorum ki odam azda olsa dua yüzü görsün
Öyle dedim zaten,iyi o zaman eve çıkayım da al evinin napıosan yap dedimAnneler bazen böyle şeyler yaparlar. Kadının mutfakta düzeni var napsin. Takma sende ayri eve çık
Anneler hep böyle..İstiyor da nasip o işler böyle kırıcı olmak zorunda mı
Aklınca gözlem altında tutup seni izliyoYa mesele bamaz değil, sürekli odama girmek için yapıuor,alakasız zamanlarda öyle bi girip çıkıyor. Herşeyime laf söylüyor falan
:) iyi ben gideyim o zaman diyeyediniz bakalım salıyomu
Ben de istiyorum ama nasip işte, zaten yaşım gelmiş evlenmem lazım bi saaten sonra babaevinde fazlallık hissediyorsun bi de o öyle diyince zoruma gidiyorAnneniz ya evlenmenizi yada ayri eve cikmanizi istiyor.Acikca konusun kirmadan bagirmadan.Cok normal oda kendince hakli evlatlari yuvadan ucsun istiyor olabilur.Esiyle kafa dinlemek yalniz kalmak istiyor olabilir
Cok iyi anliyorum bende yasadim benzer seyler annem saclarini banyoda tara haliya düşmesin derdi.Dedemde banyoda tarama derdi.Balkonda tarardim erkekler görür derdi.Saclarimi yolasim gelirdi.Ayri eve cikin evlilik nasip işi gercekten.Aileyle belli yastan sonra zorBen de istiyorum ama nasip işte, zaten yaşım gelmiş evlenmem lazım bi saaten sonra babaevinde fazlallık hissediyorsun bi de o öyle diyince zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?