Annem burası benim evim dedi

Power power

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
233
173
103
Yersiz
28 yaşındayım bekarım ailemle yaşıyorum. Ünivetsiteyide aynı şehirde ailemle okudum ve yine aynı şehirde görev yapıyorum. Özel hayatım yok, odama pat girip çıkabiliyorlar, gelip odamda namaz kılıuor o kadar oda olmasına rağmen. Odamın pencerisini açıyor ben uyurken vs. Mutfakta bile bişey yapıcağım zaman müdahale ediyorburası hunun yeri karışma falan fırça atıyor. Bugün dedim ki yeter namazını başka odada kıl, tüm çamaşırları odama atma yeter dedim. Burası benim evim dedi. O kadar ağırıma gitti ki.

İyi de anneniz doğruyu söylemiş, oradı onun evi.
Ama siz ‘burası da benim odam, benim özelim’ diyemediniz mi?
Kapıya kilit koyun, uygunsuz şeyler ortada bırakın ya da onun odasına karışın, evi dağıtın ‘madem senin evin senin görevin topla’ deyin.
Etki tepki işi çözer.

Anneniz ya evlenmenizi yada ayri eve cikmanizi istiyor.Acikca konusun kirmadan bagirmadan.Cok normal oda kendince hakli evlatlari yuvadan ucsun istiyor olabilur.Esiyle kafa dinlemek yalniz kalmak istiyor olabilir

Ya mesele bamaz değil, sürekli odama girmek için yapıuor,alakasız zamanlarda öyle bi girip çıkıyor. Herşeyime laf söylüyor falan
Aklınca gözlem altında tutup seni izliyo
Cok özel hayatınızı anlatmıyosanız kendisi bi sekilde kurcalayarak dahil olmaya calısıyo

Kayinvalidem eşime evde mutfak ta hiç fırsat vermemiş.. biz evlenince mutfağın canına okudu , evdeyken annem benim mutfagima dokunmayın der elletmezdi dünya varmış demişti.. Sizde annenizin özel alanlarına girin... bisey derde burası benim evin, sende benim annemsin istediğimi yaparım deyin

Anneniz ya evlenmenizi yada ayri eve cikmanizi istiyor.Acikca konusun kirmadan bagirmadan.Cok normal oda kendince hakli evlatlari yuvadan ucsun istiyor olabilur.Esiyle kafa dinlemek yalniz kalmak istiyor olabilir
Ben de istiyorum ama nasip işte, zaten yaşım gelmiş evlenmem lazım bi saaten sonra babaevinde fazlallık hissediyorsun bi de o öyle diyince zoruma gidiyor

Ben de istiyorum ama nasip işte, zaten yaşım gelmiş evlenmem lazım bi saaten sonra babaevinde fazlallık hissediyorsun bi de o öyle diyince zoruma gidiyor
Cok iyi anliyorum bende yasadim benzer seyler annem saclarini banyoda tara haliya düşmesin derdi.Dedemde banyoda tarama derdi.Balkonda tarardim erkekler görür derdi.Saclarimi yolasim gelirdi.Ayri eve cikin evlilik nasip işi gercekten.Aileyle belli yastan sonra zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…