Annem burası benim evim dedi

Benim annemi anlatmışsınız evde bişeyin yerini değiştirsem benim düzenimi bozma kendi evinde öyle yaparsın diyo , bişey alacak olsam kendi evine alırsın onu benim evime alma diyo . Ama ben bi kere sizin eviniz dedim küstü benle o nasıl söz öyle dedi halbuki kendisinin söylediği söz :)
Ben pek alınmıyorum bu duruma hiçte takılmıyorum bence sizde takılmayın desin bişe olmaz duymazlıktan gelin .

Aman o kadar takilma. Bende evde biseyin yerini degistirmek isterdim bekarken gidin evlenin kendi evinizi degistirin burasi benim evim dokunmayin derdi . Bana komik gelirdi ama ben inatla degistirirdim :))
Gercekten uzulme. Ama odana girip sen uyurken cam acmasi cok gicik. Ben olsam kapimi kitlerim. Zorlarsa da bagirir cagirir girme odama diye kizarim.

Anneler böyle bazen garipleşiyor biz de başka konularda yaşamışızdır illaki takmayın şimdi evliyim bazen yine bir konuda alınıp küstüğü olabiliyor boşu a tatsızlık gerek yok bence artık he diyip geçiyorum işiniz gücünüz var kenara hep para atın evlenmek zorunda değilsiniz ileride minik bi ev alırsınız oraya geçersiniz

Benim ailem garipmis demekki.. evdeki koltuklardan tutun yataklara kadar degistirirdim ben:)) bi kac gun dururdu guzel olmadigini anlardim geri eskiye cevirirdik beraber

olsun ya evlenınce o kavgalar bıle aranıyor .ana baba evi bi başka.. ne zaman bu kadar tahammusluz olduk biz

Bizde ne zaman eve kendi zevkimize göre bişey almak istesek annem bura benm evim 2 gün snr evlenip gideceksinz kendi evinize alın istemyrm ben onu fln diyor. Bizde yehyeaaa evlenene kdr bizimde evimiz burası diyorz. Sende gül geç alınganlık etme

Çok zor bişey ama gitmek isteyincede hayırısz evlat oluyorsun. Ailesinini yanına atanıpta kim ayrılmış ailesinden başka şehire gitmiş falan diyorlar

Uygun bir dille anlatip ayri eve cikmak sart.Yoksa bu sorunlar artarak devam ediyor.Tecrübeyle sabit.

Ayrı eve çıksan daha iyi olur. İzin verilmezse bu tartışmaların devam edeceğini dile getir. Bir yaştan sonra sizi zorla tutamazlar evde. Bazı konularda tartışma yaşanıyorsa ya orta yol bulunacak ya da siz evden ayrılacaksiniz.

Keşke annem yanımda olsa zırt bırt odama girse. Burası benim evim diye çocukça didişse benimle. Özendim şimdi

Eski kafa kadinlar anneler cocuklarini bir birey gibi degil de kendi mallari gibi goruyorlar. Benim annem de oyleydi. Biraz da surekli yaninda oldugun icin kiymetini bilmiyor. Evlenip gidince de aglarlar iste boyleler ne yapacaksin

E yani ama 28 yaşında bir kadının bunlar zoruna gider çünkü artık yuvadan uçma vakti gelmiş. Ayrı eve çıkmalısın annende haklı.

Kusura bakmayın da ben çalışan, belli bir yaşa gelmiş insanların hala aileyle birlikte yaşama isteğini anlayamıyorum. Çok sıcak, sizi koruyup kollayan, kendinizi rahat hissettiğiniz bir aile olsa bir derece "sığınaktan çıkmama" isteğinize anlam verebilirim ama ekonomik olarak bağımsız bir insanın gelir durumu da iyiyse ve ailesinin yanında rahat edemiyorsa ayrı bir düzen oturtamaması için bir sebep göremiyorum. Kendi evinizin, düzeninizin sorumluluğunu almak ağır mı geliyor düşününce?

ayrı eve çıkabilirsin, yazdıklarınıza göre çalışıyorsunuz da.. benim ailem şehirdışına gitti ama aynı şehirde olsaydık ve böyle bir cümle duysaydım çıkardım. ne olursa olsun siz de önemli ve değerlisiniz, etkilenir insan üzülür.

katılıyorum.. ama geçen gün mesela kendimde şunu farkettim.. evim ve özelime alıştım ve yalnızken mutlu olduğumu farkettim. biraz insanı bireyselleştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…