- Konu Sahibi Power power
-
Aynen anlatmıyorum, telefonla konuşuyorum odadada oyalnıupr falan en nefret ettiğim şeyAklınca gözlem altında tutup seni izliyo
Cok özel hayatınızı anlatmıyosanız kendisi bi sekilde kurcalayarak dahil olmaya calısıyo
İyi de anneniz doğruyu söylemiş, oradı onun evi.
Ama siz ‘burası da benim odam, benim özelim’ diyemediniz mi?
Kapıya kilit koyun, uygunsuz şeyler ortada bırakın ya da onun odasına karışın, evi dağıtın ‘madem senin evin senin görevin topla’ deyin.
Etki tepki işi çözer.
Biraz gurur varsa çıkarsın dedim zagen kendimeAyrı eve çıkmaman hata. Ben saniye durmadım.
Cok iyi anliyorum bende yasadim benzer seyler annem saclarini banyoda tara haliya düşmesin derdi.Dedemde banyoda tarama derdi.Balkonda tarardim erkekler görür derdi.Saclarimi yolasim gelirdi.Ayri eve cikin evlilik nasip işi gercekten.Aileyle belli yastan sonra zor
Ne dedi oyle diyince :)Öyle dedim zaten,iyi o zaman eve çıkayım da al evinin napıosan yap dedim
Git diyor da diyince bile sesi titriyor. Ne hakin varsa gör gibisinden konuşuyorNe dedi oyle diyince :)
Böyle devam ederse patlicam zaten belki evlenirim diyorum o da yok giderim büyük ihtimalDerler derler. Kimsenin mulku degiliz. Kimse de bizim değil. Kaç git, boşver.
Menepoz olabilirmi benim annemde böyleydi. Evde mayına basar gibi yürürdüm. Nezaman cikommmm diye seslense offf yine neye kulp takacak derdim. Evdeki eşyaların yerini asla değiştirmez dim şöyle girip temizleyim toplayım şu koltuğun yerini suraya alayım lüksüm olmadı.Ya mesele bamaz değil, sürekli odama girmek için yapıuor,alakasız zamanlarda öyle bi girip çıkıyor. Herşeyime laf söylüyor falan
Menepoz olabilirmi benim annemde böyleydi. Evde mayına basar gibi yürürdüm. Nezaman cikommmm diye seslense offf yine neye kulp takacak derdim. Evdeki eşyaların yerini asla değiştirmez dim şöyle girip temizleyim toplayım şu koltuğun yerini suraya alayım lüksüm olmadı.
Bak şimdi bunuda burda kendime itiraf edeyim. Annem evimin şekli vs ile ilgili akla mantığa uygun birşey dese bile ben tam tersini yapıyorum. Demekki o zamanların olaylarından.
18 23 yaş arası yasadımKaç yaşındaydın annen bunları yaparken
Yazık kız annene de. Yaşlanınca bazen saçmalıyor lar cocuklasiyorlar bizimkilerde öyleler. Alttan al biraz.Git diyor da diyince bile sesi titriyor. Ne hakin varsa gör gibisinden konuşuyor
Ama ben şimdi 28’im az bir yaş değil yani18 23 yaş arası yasadım
Yazık kız annene de. Yaşlanınca bazen saçmalıyor lar cocuklasiyorlar bizimkilerde öyleler. Alttan al biraz.[/
Yo yaşlı değil, gayet herşey farkında
23 yaşında evelendim daha uzun kalsam yine aynı olurdu bence. Hatta bizde şöyle bir durum vardı. İşten gelirdim tv izlemek istedim haliyle kumanda babamda kimseye vermez. Bizimkilerin izleyecegi benim izleyeceğim şey uyusmaz. Sonra bende zaten akşamın vakti gelmişim giredim yatagima internette takilirdim bilgisayarla. Sonra vay efendim sen niye bizle zaman gecirmiyorsun. Bilmem ki cocuklar büyüyünce bende yaparmıyım böyle şeylerAma ben şimdi 28’im az bir yaş değil yani
Tamam onu evi eyvallah düzenine karışmıyorum ama özel alanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?