Benim annem de genel anlamda pasakli diyebileceginiz biriydi. Cunku 5 cocuk büyüttü. Hem de kimseden yardim almadan hem de cok guzel buyuttu. Dağınıklık zaten allahin emri o evde , eee haliyle vakit kalmkyo, koltuk silinmiyo , obur kadinlar gibi ayda 2 ayda bir hali silmiyo, sezonda 1 kere yikardi kaldirirdi haliyi mesela, eee pis oluyo tabi boyle seyler. Tuvaleti mutfagi gunluk isi yapardi, bize is verir yaptirirdi ama koltuga oerdeye duvara haliya bakippis derdi teyzemler falan anneme. Su an düşünüyorum ki , ev temizligi diye hayatımızdan bize olan vaktinden çalmamis. Çok takdir ediyorjm onu. Cunku cocuguna kocasina terör estirip her kosulda ev temiz olsun diye ugrasanlardan nefret ediyorum. Bizi de oyle rahat, onceligimizi kendimiz ve keyfimiz bilerek yetistirdigi icin de cok mutluyum. Mesela su an bebeğim var. O uyanikken onunla ilgileniyorum. Ilk uykusunda once uzuuun bi keyif yapiyorum, kahvemi dizimi izliyorum kitabimi okuyorum, ikinci uykusu olursa o zaman ev isine bakiyorum. Gerekirse yigilsin kalsin. Bunu dert etmiyorum stres yapmiyorum. Esimle kafamiza esinde evden gexmeye cikmamiz her an icin 10 dk. Her seyi oylece birakip keyfime bakabilirim cunku. Benim de evim pis. Napim. Önceliğim kendim ve ailem. Insanlari boyle yargılamaya da hakkiniz yok. O keygine bakmayi sizden cok seviyorsa kendinize uzulmelisiniz