- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.359
- 498
- 37
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunAnnem yaşasaydı da temizlik yapmasaydı sizi kırmak üzmek için yazmadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunAnnem yaşasaydı da temizlik yapmasaydı sizi kırmak üzmek için yazmadim
Aslında çocuk sayısı da tek başına bir sebep değil, yorumu yapan kişinin tek çocuğu var ama pis olduğunu söylüyor, öyle ballandıra ballandıra anlatmış ki pis olmayı birdeAyrıca 5 çocuk yapacağina 2 yapsaydı sa evi temizleseydi
Konu sahibi anneniz değişmez pis pistir psikoloji falan bunlar bana çok hikaye geliyor
Siz yalnız pislikle dağınıklığı karıştırıyorsunuz.Elbette ev dağınık olsun,çocuktan vakit çalınmasın ama anladığım kadarıyla bebeğiniz küçük.Hele büyüsün yürüsün.Her yere dokunacak hatta yalayacak.Yerden alıp yiyecek.Üzgünüm ama önceliğimiz çocuksa bazı şeylere evde ekstra dikkat etmek gerekiyor.Benim annem de genel anlamda pasakli diyebileceginiz biriydi. Cunku 5 cocuk büyüttü. Hem de kimseden yardim almadan hem de cok guzel buyuttu. Dağınıklık zaten allahin emri o evde , eee haliyle vakit kalmkyo, koltuk silinmiyo , obur kadinlar gibi ayda 2 ayda bir hali silmiyo, sezonda 1 kere yikardi kaldirirdi haliyi mesela, eee pis oluyo tabi boyle seyler. Tuvaleti mutfagi gunluk isi yapardi, bize is verir yaptirirdi ama koltuga oerdeye duvara haliya bakippis derdi teyzemler falan anneme. Su an düşünüyorum ki , ev temizligi diye hayatımızdan bize olan vaktinden çalmamis. Çok takdir ediyorjm onu. Cunku cocuguna kocasina terör estirip her kosulda ev temiz olsun diye ugrasanlardan nefret ediyorum. Bizi de oyle rahat, onceligimizi kendimiz ve keyfimiz bilerek yetistirdigi icin de cok mutluyum. Mesela su an bebeğim var. O uyanikken onunla ilgileniyorum. Ilk uykusunda once uzuuun bi keyif yapiyorum, kahvemi dizimi izliyorum kitabimi okuyorum, ikinci uykusu olursa o zaman ev isine bakiyorum. Gerekirse yigilsin kalsin. Bunu dert etmiyorum stres yapmiyorum. Esimle kafamiza esinde evden gexmeye cikmamiz her an icin 10 dk. Her seyi oylece birakip keyfime bakabilirim cunku. Benim de evim pis. Napim. Önceliğim kendim ve ailem. Insanlari boyle yargılamaya da hakkiniz yok. O keygine bakmayi sizden cok seviyorsa kendinize uzulmelisiniz
Evet inanın öyle boşboş oturuyor. Annem içn canımı veririm herşeyim o benim ama artık işin boyu değişti kimse annemlere gitmek istemiyor yemek gemek istemiyor ne kadar üzücü bir durum değilmi babam da anneme söylüyor ama annem asla temizlik yapmıyor
Bilemiyorum ama inanın hep böyle. Evlendiğinde de öyle oldugunu söyler babam hep pis ve dapınıkmkş
Tabiki yapıyor. Babam bulaşık yıkar cam siler balkon yıkar anlayacağınız babamın yaotıgı kadar annem yapsa ev tertemiz olur
O dediğiniz benim eşim için olabilirben temizliyorum eşim eşyalarını etrafa bırakıyor sonra burası dağılmış hayatım diyor. Halbuki kendi dağıtıyor
![]()
Anneniz temiz değil ama annenizin temizlik yapmadığından şikayet eden babanızın da evin o halinden çok rahatsız olduğunu düşünmüyorum, siz söyleyince şikayetleniyor gibi geldi bana çünkü 7 yıldır badana yüzü görmeyen bir ev var ortada, badanayı anneniz yapacak değil, babanız da tembel ve üşengeç ki bir boyacı çağırıp evi boyatmamış, eşim temizlik yapmıyor ama en azından ben birini bulayım haftada bir temizlik yapmaya gelsin dememiş.Aslında şöyle babam ne kadar temizlik yapsa da evi düşünün 7 yıldır 1kere bile boyatmadı
İyi güzel yazmışsınız da benim sinirlerim bozuluyor daginik ve pis evde Yani elimde degil keşke biraz rahat olabilsemBenim annem de genel anlamda pasakli diyebileceginiz biriydi. Cunku 5 cocuk büyüttü. Hem de kimseden yardim almadan hem de cok guzel buyuttu. Dağınıklık zaten allahin emri o evde , eee haliyle vakit kalmkyo, koltuk silinmiyo , obur kadinlar gibi ayda 2 ayda bir hali silmiyo, sezonda 1 kere yikardi kaldirirdi haliyi mesela, eee pis oluyo tabi boyle seyler. Tuvaleti mutfagi gunluk isi yapardi, bize is verir yaptirirdi ama koltuga oerdeye duvara haliya bakippis derdi teyzemler falan anneme. Su an düşünüyorum ki , ev temizligi diye hayatımızdan bize olan vaktinden çalmamis. Çok takdir ediyorjm onu. Cunku cocuguna kocasina terör estirip her kosulda ev temiz olsun diye ugrasanlardan nefret ediyorum. Bizi de oyle rahat, onceligimizi kendimiz ve keyfimiz bilerek yetistirdigi icin de cok mutluyum. Mesela su an bebeğim var. O uyanikken onunla ilgileniyorum. Ilk uykusunda once uzuuun bi keyif yapiyorum, kahvemi dizimi izliyorum kitabimi okuyorum, ikinci uykusu olursa o zaman ev isine bakiyorum. Gerekirse yigilsin kalsin. Bunu dert etmiyorum stres yapmiyorum. Esimle kafamiza esinde evden gexmeye cikmamiz her an icin 10 dk. Her seyi oylece birakip keyfime bakabilirim cunku. Benim de evim pis. Napim. Önceliğim kendim ve ailem. Insanlari boyle yargılamaya da hakkiniz yok. O keygine bakmayi sizden cok seviyorsa kendinize uzulmelisiniz
Tuvaleti her gün çamaşır suyuyla mi temizliyorsunuz peki ?Hastalık kalmadığınıza sevinin bari tuvaleti yeri duvarı kısaca evi pis olan insan hiçççç bahane bulmasın valla annenizin yolunda gidiyorsunuz zira işinize geliyor
Evimi temizlerken bile ferahlıyorum ayol özellikle tuvalet her akşam temizlenmeli
Kadınlar temizliğe 1 saat ayırsa gene dünya kadar zaman aileye kalıyor
Tembelim deyip geçin bence
Aynı annemin komşusunu anlatmişsınız. Koyde müstakil evleri var. Kadın aşırı pis tum koyün dilinde. Kızları da pis hatta evlenmekte zorlandılar bu nedenle. Inanın cocukluktan beri orada yemek yemem çoğu insan da yemez. Bayramlasmaya gideriz goriste balkona otururuz buna ragmen koku vardır evde burna gelir hemen . Malesef çocugu ölmüş küçükken ondan mı bilemiyorum eskiden de pisti derler gerçi ama bilemiyorum. Düz3lmedi velhasılBaşlığım ne kadar kaba olsada gerçek bu. Hanımlar benim annem kendimi bildim bileli dağınık ve pasaklıdır. Daha çocukken bana kıyafet katlamayı değilde baza altına tepiştirmeyi öğretti ama ben herzaman toplu oldum annemi gördükçe daha çok asıldım temizliğe. Çevremidekiler hep anneme pis derlerdi evimizin pis oldugunu söylerlerdi ama annem hep aynı kaldı. Ben evlenmeden önce hep işe gitmeden evi temizledim okuldan gelince temizlik yaptım dua ederdim ben yokken kimse gelmesin pisliği görüp kınaması biizi diye. Ama ben evlendim çocukla yetişemiyorum. Tuvaletler çok pis mutfak lavabosu pislik içinde herher yağ.anneme defalarca anlattım temizliği gösterdim ama yok. Artık benşm de midem bulanıyor. Temliyorum 2gğne batıyor. Tualete gitmek istemiyorum. Eşim bile söyledi ben annenlerde yemk yemk istemiyorum diye siz ne önerirsiniz
önemli olan başkalarınin ne dedigi kinayip kinamaması değil.Evet inanın öyle boşboş oturuyor. Annem içn canımı veririm herşeyim o benim ama artık işin boyu değişti kimse annemlere gitmek istemiyor yemek gemek istemiyor ne kadar üzücü bir durum değilmi babam da anneme söylüyor ama annem asla temizlik yapmıyor
Bence psikolojik bir sorun gibi. Peşine düşülmeliBaşlığım ne kadar kaba olsada gerçek bu. Hanımlar benim annem kendimi bildim bileli dağınık ve pasaklıdır. Daha çocukken bana kıyafet katlamayı değilde baza altına tepiştirmeyi öğretti ama ben herzaman toplu oldum annemi gördükçe daha çok asıldım temizliğe. Çevremidekiler hep anneme pis derlerdi evimizin pis oldugunu söylerlerdi ama annem hep aynı kaldı. Ben evlenmeden önce hep işe gitmeden evi temizledim okuldan gelince temizlik yaptım dua ederdim ben yokken kimse gelmesin pisliği görüp kınaması biizi diye. Ama ben evlendim çocukla yetişemiyorum. Tuvaletler çok pis mutfak lavabosu pislik içinde herher yağ.anneme defalarca anlattım temizliği gösterdim ama yok. Artık benşm de midem bulanıyor. Temliyorum 2gğne batıyor. Tualete gitmek istemiyorum. Eşim bile söyledi ben annenlerde yemk yemk istemiyorum diye siz ne önerirsiniz
Evet kokusunu parfüm yapabilirim o kadar yani övünmek için değil asla ama sidik kokusu o herhangi bir koku gelmesin burnuma iğreniyorum.Tuvaleti her gün çamaşır suyuyla mi temizliyorsunuz peki ?