Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına ya, dert mi bu, küçücük bir parça dert taşıyormu ?
Gidip başka yere açsaydınız keşke. bende sabahtan beri konuya girip çıkıyorum ne var ne var diye. taşınsın şu başlık. En azından hiçbir başlığa uymayanalr bölümüne!![]()
illa dertmi olmasi lazim?? Rahatsiz oldunsa girme okuma bizde teklif var israr yok öyle bir yazmissinki duyanda sana ben dünyanin lafini etmisim sanir yanlis yere acmis olabilirim ama burnun bi karis havada söylemene gerek yok! Git dert oku kendine tartisacak konu arama![]()
annem hep der ki ;
yaptıgın bana ıse ogrendıgın kendıne.
senın sevdıgın degıl ,senı seven adamla evlen .
betona oturma üşütür kısır olursun
yaramazlık yaparsan seni çingenelere veririm(cocukken derdı)
allah sana senın gıbı evlat versın ınsalllah ( kızdırdıgım da)
Seni alan üç gün sonra geri getirir
babana cekecegıne bırazcık bana cekseydın ahh ahhh ...
kimin çocuğunu kınadıysam başıma geldi.
anası hiç bir şey öğretmemiş, hiç terbiye vermemiş diyecekler.
anneye off denmez !
allahım yarabbim ya resulallah sen sabır ver!(sınırlendıgın de )
kız kısmısının her canı ıstedıgı olmaz !
anne olunca gorecegım ben senı .
kızlar kahve ıcmez ,bıyıkların cıkar (cocukken derdı )
büyüdüğünde annem demişti diyeceksin.
elin iste gözun oynasta!
cocuguma lafımı sozumu gecıremem ,elın adamı bır gun de muma cevırır!
erkek getirir kadın yetirir (külliyen yalan bır soz )
hem dertlerimize bu güzel günde kısa bi ara vermiş olduk .. Teşekürler konu sahibi arkadaşım...
rica ederim omrumu_yedi arkadasim
ama bazi insanlara ne yapsan yaranilmiyor bakarmisin bayana ne demis der yok neresi dert sanirim kendisiyle sorunu var dertlerle bir bütünmüdür nedir kendisi yanlis yere acmis olabilirim konuyu cok pardon ama bu sekilde kendini begenmiscesine yazmis beni sinirlendirdison söz söyleyimde belki gercekleri azda olsa anlar bak bayan cekdigim dertler boyumuzu asmis zaten surda az keyif yapalim diyoruz mutlaka bi cakil tasi giriyo araya senin dert konusu aramana sanirim gerek yok sen kendin ayri bi dertsin!
benim kızım yok ama oğullarım beni kızdırdığında,siz de evlat sahibi olunda aynısını yaşayın diyorum![]()
"Ben 4 çocuk doğurdum koca boyunduruğu altına girmedim, sen de asla kimsenin boyunduruğu altına girme, kocana bile kendini ezdirme..."