Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buçok güzelmiş.. annein ağzına sağlık..
Benim annem ''bil de yapma'' derdi bana elişi vs. öğretmeye çalıştığı ben dantel elime yakışmıyor ki benim hem nerede kullanıcam bunları vs. dediğimde öğren istemiyosan yapmazsın manasında. Sonra ben hayatımın her alanına uyguladım bu sözünü ama hala dantel bilmiyorum
Sonra '' Çorap giy yumurtalıklarını üşüteceksin'' vardır fix her gittiğimde duyarım. '' Evini başkları için değil kendin için temizlemelisin '' vardır bana her geldiğinde evimi dağınık bulup söyler. Sürekli ev kadınlığının iş sayılmadığını mutlaka okulu bitirip çalışmam gerektiğini söyler, bir de hayatımda tutuklanmışlığım yok ama nedense öyle bir kaygı taşıyor hanımefendi, ne zaman birlikte haber izlesek gözaltına alınan üniversite öğrencilerinden bahsedilse filan bana döner böyle bir göz korkutma çabasıyla '' Sen daha dikkat etme hareketlerine tutuklanırsan valla gelmicem seni almaya '' der.![]()
sevgılımle canımlı cıcımlı oldugum zaman hep der ;gelin ata binmiş ya nasip demiş
ılla ıc karartacak yaa soylemez ıse olmaz![]()