Annem dövdü yüzüme tükürdü

Annem diyor ailesi aramıyor bizi hiç aileside dermis soğuk davranıyorlar vs diyormuş önceden arıyorlardı sonra işte Annem aramıyor deyince bende nedenini sordum bu şekilde dedi
Annen mi soğuk davranıyor onlara karşı? Annen zaten senin evlenmeni istemiyor ki. Gayet normal yani. Bu arada annen çalışıyor mu bir kazancı var mı?

Çok geçmiş olsun. Yaşınız kaç?

Annen mi soğuk davranıyor onlara karşı? Annen zaten senin evlenmeni istemiyor ki. Gayet normal yani. Bu arada annen çalışıyor mu bir kazancı var mı?
İşte genel anlamda ailem soğukmuş bende dedim sizinkiler de soğuk o da ben bu aile ilişkilerine pek girmek istemiyorum vs dedi yani herkes her şeyi düşünür dedi bilmiyorum

Sen meslegi olan güçlü bir kadınsın kurtar kendini. Kocanla sorunun olursa da mesleğine ayakta kalırsın kimseye de muhtaç degilsin. Bu yaşta ne sopayla dayağı psikolojik sorunu varsa tedavi olsun sen onun kişisin minderi değil.

İşte genel anlamda ailem soğukmuş bende dedim sizinkiler de soğuk o da ben bu aile ilişkilerine pek girmek istemiyorum vs dedi yani herkes her şeyi düşünür dedi bilmiyorum
Dünürlerin içli dışlı olmasına gerek yok ki. Nişanlın gördüğü kadarıyla bilsin sen özellikle evde olanları anlatma. Detayı bilmesine gerek yok.

Hem sen mesleği olan birisin kimseye hesap vermek zorunda değilsin pısırık durma artık bu senin hayatın. İlerde kocan da şiddet uygularsa ayaklarının üzerinde duran güçlü bir kadın olarak kapıyı vurup çıkmayı da bil.

Ne bu böyle hem ananın evinde dayak ye hemde kocamdan boşanırsam o eve dönemicem diye düşün. Gerçek misin sen ya?

Şimdiki kızlar meslek sahibi olur olmaz evlerini ayırıyorlar sen neyden korkuyorsun? Olmadı tayin istersin oh mis yani

Tövbe tövbe kınamak istemiyorum ama camdaki kız Nalan gibisin ve dayak o kadar normallestirmissin ki bi hemşire olarak bir sürü seçeneğin varken hala napiym diyosun... Bu anne sen evlendikten sonra da evliliğini yönetmeye çalışacak, eğer sen terapi alıp kendine gelmezsen...

Anneniz pek normal değil.Hiç duymadın böylesini.Bir daha döversen her şeyi göze alır seni rezil eder polis çağırırım diyeceksiniz.

Çalışmıyor ev hanımı
Sizi kullaniyor. Maaşınızı şimdiye kadar yemiş eee şimdi siz gidince ne yapacak parasız pulsuz. Tabi sizi pıstırır.

İleride annen gibi bir anne olmak istemiyorsan çocuğuna karşı annene dur demeyi bil.

O sana vururken sende ona vur demiyorum ama artık sesini çıkar. Yeter artık demesini bil. Annenin ozaman aklı başına gelecek gibi.

Siz iyi misiniz? Okumuş meslek sahibi kadınsınız nasıl kendinize şiddeti reva görüyorsunuz? İki taş arasında kalmış gibi davranıyorsunuz,bahanelerin ardına saklanmayi bırakın darp raporu alın, uzaklaştırma alın evlenmesenizde gidin kendinize bir hayat kurun ,ev babadan kalmaysa dava açın.Vicdaniniza yaslanmayi bırakın,azıcık kendinize değer verin,bu kafada giderseniz anneden sonra eş,kv kb önüne gelen el kaldırır bir duruşunuz yok mu şu hayatta???????

Zaten arayıp sordukları yok diyor az çok damat olan ara sıra bizede jestler yapabilir diyor onun ailesi de niye aramıyor öyle deyince soğukluk hissediyorlarmis bende dedim onlarda bizi aramıyor dedim

Evlenince 180 derece döndü eşim diyen kadınları görünce de korkuyorum 2 senedir birlikteyiz ama işte annem dövüyor el kim bilir ne yapar düşüncesi tabi kimse nasıl olur bilinmiyor

İnanmıyorum ya

Evlenince 180 derece döndü eşim diyen kadınları görünce de korkuyorum 2 senedir birlikteyiz ama işte annem dövüyor el kim bilir ne yapar düşüncesi tabi kimse nasıl olur bilinmiyor
Bence annen bu kişiyi benimsemedi. Vazgeç diye sana el kaldırmış.

O zaman iyice sinirleniyor daha çok hirpalamaya başlıyor 25 yasindayim
Yahu 25 yaşında essek kadar insansınız.
Sinirlenirse sinirlensin biri benim suratıma tukurecek tükürüğe boğarak gebertirim onu.
Ağzını diliniz yok mu sizde tukurseydiniz suratına.
Elini kolunu tutsaydiniz imdat diye çığlıklar atsaydiniz polis gelirdi komşulardan yardım isteseydiniz.
Anneniz sırf anneniz diye her hareketini meşru görmek zorunda değilsiniz.
Güzel sindirmis sizi ama artık kaç yaşına gelmiş çalışan insansınız kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…