- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
Annen mi soğuk davranıyor onlara karşı? Annen zaten senin evlenmeni istemiyor ki. Gayet normal yani. Bu arada annen çalışıyor mu bir kazancı var mı?Annem diyor ailesi aramıyor bizi hiç aileside dermis soğuk davranıyorlar vs diyormuş önceden arıyorlardı sonra işte Annem aramıyor deyince bende nedenini sordum bu şekilde dedi
Çok geçmiş olsun. Yaşınız kaç?Ne yapmalıyım çok kötüyüm çok üzülüyorum nisanlimla bir aydan az kala nikah tarihi aldık nikah kıyafeti alcakti beni çağırdı o gün de annemin disarda işi varmış (o semtte)Beni aradı ne yapıyorsunuz diye nisanlimda hemen yemek yiyelim bakalım dedi zaten bu aralar borçluyum dedi o sırada yemek yiyorduk bende dedim anneme yemek yiyoruz gitcez diye iyi tamam dedi kapattı. Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi sopayla her yerime vurdu yüzüme kaç kere tükürdü parmağım atellik oldu çok üzgünüm böyle gidecekse o nikah olmicak diyor ne yapmam gerekiyor
Canım, ne olursa olsun ailenle yaşadıklarını nişanlına anlatma ileride yol su elektirik olarak sana döner.Ben kime anlatcam derdimi o da böyle yapacaksa çok üzülüyorum
İşte genel anlamda ailem soğukmuş bende dedim sizinkiler de soğuk o da ben bu aile ilişkilerine pek girmek istemiyorum vs dedi yani herkes her şeyi düşünür dedi bilmiyorumAnnen mi soğuk davranıyor onlara karşı? Annen zaten senin evlenmeni istemiyor ki. Gayet normal yani. Bu arada annen çalışıyor mu bir kazancı var mı?
Ama bunları gördü yani gizlicek bir durum da kalmadı içime oturtuyor ne yapıyım 25 yasindayimCanım, ne olursa olsun ailenle yaşadıklarını nişanlına anlatma ileride yol su elektirik olarak sana döner.
Sen meslegi olan güçlü bir kadınsın kurtar kendini. Kocanla sorunun olursa da mesleğine ayakta kalırsın kimseye de muhtaç degilsin. Bu yaşta ne sopayla dayağı psikolojik sorunu varsa tedavi olsun sen onun kişisin minderi değil.Ne yapmalıyım çok kötüyüm çok üzülüyorum nisanlimla bir aydan az kala nikah tarihi aldık nikah kıyafeti alcakti beni çağırdı o gün de annemin disarda işi varmış (o semtte)Beni aradı ne yapıyorsunuz diye nisanlimda hemen yemek yiyelim bakalım dedi zaten bu aralar borçluyum dedi o sırada yemek yiyorduk bende dedim anneme yemek yiyoruz gitcez diye iyi tamam dedi kapattı. Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi sopayla her yerime vurdu yüzüme kaç kere tükürdü parmağım atellik oldu çok üzgünüm böyle gidecekse o nikah olmicak diyor ne yapmam gerekiyor
Dünürlerin içli dışlı olmasına gerek yok ki. Nişanlın gördüğü kadarıyla bilsin sen özellikle evde olanları anlatma. Detayı bilmesine gerek yok.İşte genel anlamda ailem soğukmuş bende dedim sizinkiler de soğuk o da ben bu aile ilişkilerine pek girmek istemiyorum vs dedi yani herkes her şeyi düşünür dedi bilmiyorum
Anneniz pek normal değil.Hiç duymadın böylesini.Bir daha döversen her şeyi göze alır seni rezil eder polis çağırırım diyeceksiniz.Ne yapmalıyım çok kötüyüm çok üzülüyorum nisanlimla bir aydan az kala nikah tarihi aldık nikah kıyafeti alcakti beni çağırdı o gün de annemin disarda işi varmış (o semtte)Beni aradı ne yapıyorsunuz diye nisanlimda hemen yemek yiyelim bakalım dedi zaten bu aralar borçluyum dedi o sırada yemek yiyorduk bende dedim anneme yemek yiyoruz gitcez diye iyi tamam dedi kapattı. Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi sopayla her yerime vurdu yüzüme kaç kere tükürdü parmağım atellik oldu çok üzgünüm böyle gidecekse o nikah olmicak diyor ne yapmam gerekiyor
Çalışmıyor ev hanımıAnnen mi soğuk davranıyor onlara karşı? Annen zaten senin evlenmeni istemiyor ki. Gayet normal yani. Bu arada annen çalışıyor mu bir kazancı var mı?
Bir şey olursa evlenince bize gelme diyor beni degersizlestirdigin için zaten değerin olmicak diyor
Sizi kullaniyor. Maaşınızı şimdiye kadar yemiş eee şimdi siz gidince ne yapacak parasız pulsuz. Tabi sizi pıstırır.Çalışmıyor ev hanımı
Zaten arayıp sordukları yok diyor az çok damat olan ara sıra bizede jestler yapabilir diyor onun ailesi de niye aramıyor öyle deyince soğukluk hissediyorlarmis bende dedim onlarda bizi aramıyor dedimDünürlerin içli dışlı olmasına gerek yok ki. Nişanlın gördüğü kadarıyla bilsin sen özellikle evde olanları anlatma. Detayı bilmesine gerek yok.
Hem sen mesleği olan birisin kimseye hesap vermek zorunda değilsin pısırık durma artık bu senin hayatın. İlerde kocan da şiddet uygularsa ayaklarının üzerinde duran güçlü bir kadın olarak kapıyı vurup çıkmayı da bil.
Ne bu böyle hem ananın evinde dayak ye hemde kocamdan boşanırsam o eve dönemicem diye düşün. Gerçek misin sen ya?
Şimdiki kızlar meslek sahibi olur olmaz evlerini ayırıyorlar sen neyden korkuyorsun? Olmadı tayin istersin oh mis yani
Evlenince 180 derece döndü eşim diyen kadınları görünce de korkuyorum 2 senedir birlikteyiz ama işte annem dövüyor el kim bilir ne yapar düşüncesi tabi kimse nasıl olur bilinmiyorSiz iyi misiniz? Okumuş meslek sahibi kadınsınız nasıl kendinize şiddeti reva görüyorsunuz? İki taş arasında kalmış gibi davranıyorsunuz,bahanelerin ardına saklanmayi bırakın darp raporu alın, uzaklaştırma alın evlenmesenizde gidin kendinize bir hayat kurun ,ev babadan kalmaysa dava açın.Vicdaniniza yaslanmayi bırakın,azıcık kendinize değer verin,bu kafada giderseniz anneden sonra eş,kv kb önüne gelen el kaldırır bir duruşunuz yok mu şu hayatta???????
İnanmıyorum yaNe yapmalıyım çok kötüyüm çok üzülüyorum nisanlimla bir aydan az kala nikah tarihi aldık nikah kıyafeti alcakti beni çağırdı o gün de annemin disarda işi varmış (o semtte)Beni aradı ne yapıyorsunuz diye nisanlimda hemen yemek yiyelim bakalım dedi zaten bu aralar borçluyum dedi o sırada yemek yiyorduk bende dedim anneme yemek yiyoruz gitcez diye iyi tamam dedi kapattı. Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi sopayla her yerime vurdu yüzüme kaç kere tükürdü parmağım atellik oldu çok üzgünüm böyle gidecekse o nikah olmicak diyor ne yapmam gerekiyor
Damatlar bize jest yaptı da aileler kaldı.Zaten arayıp sordukları yok diyor az çok damat olan ara sıra bizede jestler yapabilir diyor onun ailesi de niye aramıyor öyle deyince soğukluk hissediyorlarmis bende dedim onlarda bizi aramıyor dedim
Bence annen bu kişiyi benimsemedi. Vazgeç diye sana el kaldırmış.Evlenince 180 derece döndü eşim diyen kadınları görünce de korkuyorum 2 senedir birlikteyiz ama işte annem dövüyor el kim bilir ne yapar düşüncesi tabi kimse nasıl olur bilinmiyor
Bilmiyorum bir şeye sinirlenince zaten dövüyorBence annen bu kişiyi benimsemedi. Vazgeç diye sana el kaldırmış.
Yahu 25 yaşında essek kadar insansınız.O zaman iyice sinirleniyor daha çok hirpalamaya başlıyor 25 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?