Öyle bir şey yapsam beni iyice öldürürYahu 25 yaşında essek kadar insansınız.
Sinirlenirse sinirlensin biri benim suratıma tukurecek tükürüğe boğarak gebertirim onu.
Ağzını diliniz yok mu sizde tukurseydiniz suratına.
Elini kolunu tutsaydiniz imdat diye çığlıklar atsaydiniz polis gelirdi komşulardan yardım isteseydiniz.
Anneniz sırf anneniz diye her hareketini meşru görmek zorunda değilsiniz.
Güzel sindirmis sizi ama artık kaç yaşına gelmiş çalışan insansınız kendinize gelin.
Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorsunuz. İki hareketle etkisiz hale getirebileceğiniz birinden dünyanın dayağını yiyorsunuz.Öyle bir şey yapsam beni iyice öldürür
Rabbim size tez zamanda zorlukların üstesinden çıkma, kötü insanları hayatınızdan çıkarma gücü versin. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Çaresiz değilsiniz siz bir hemşiresiniz mesleğiniz var. Neden bu kadar güçsüzsünüz? Bol bol dua edin lütfen toparlanın. Bu kadın sizin evliliğinizi bitirir ömür boyu kendisine bakmanız için. Siz şu an dur demezseniz bu olaylar son bulmayacak belli aralıklarla tekrarlanacak.Öyle bir şey yapsam beni iyice öldürür
Ben sizin anneniz olmayabilir diye düşündüm DNA isteyin ...Öyle bir şey yapsam beni iyice öldürür
Yav zaten öldürmüş parmağını kırmış neredeyse.Öyle bir şey yapsam beni iyice öldürür
Valla şaştım, anne nasıl sizi bukadar sindirdi, 9 yaşındaki kızım bagirdigimda sizin gibi davranmiyorAbilerim de annemin sözünden çıkmaz babam 2 senedir ayrı bizden
Bende bilmiyorum çok bağımlı büyümüşüm.Valla şaştım, anne nasıl sizi bukadar sindirdi, 9 yaşındaki kızım bagirdigimda sizin gibi davranmiyor
Ama 2 abim var onlara asla el kaldiramazValla şaştım, anne nasıl sizi bukadar sindirdi, 9 yaşındaki kızım bagirdigimda sizin gibi davranmiyor
Bazıları beni suçluyor annenin elleri cennettir haksızsın cagirmaliydin diyorlarBu kafayla giderseniz evleneceğiniz adaminda başını yakarsınız Anneniz arada onada vurur " aşkım ama o benim annem azıcık vursun ses çıkarma,abilerime vuramiyor maçası yemiyor ,stres atsın sakinleşir " dersiniz siz de o potansiyel var.İmkan bulsanız o çukurdan çıkmak yerine bir masumuda o çukura çekersiniz siz,zevk alıyorsunuz sanki........
Görsen dövmeye gelince çok dövüyor evi silene kadar ara ara geldi viledanin sapıyla vurdu her yerimeİki tane de siz çakamıyor musunuz şöyle? Gencecik dipdiri insansınız, insan utanır bu yaşta, kolunda halı bile silecek güç kalmamış bir ihtiyardan dayak yemeğe.
Kimmiş o diyenler,sorun bakalım onlara evlatlarını eşşek sudan gelene kadar dövüyor ya da dövülüyorlar mı?Bazıları beni suçluyor annenin elleri cennettir haksızsın cagirmaliydin diyorlar
Onu diyenlerde sevgisiz büyüyen zavallılardır. Madem anne madem doğurmuş doğurduğunu sevgiyle erkek kardeşlerinden ayırmadan büyütmek zorunda. Hiçbir kötülük yapmadan (ki yaptığınızda da öyle bir hakkı yok) size şiddet uygulayan kadına sırf anne diye saygı duymak zorunda değilsin. o sana sebepsiz yere şiddet mi uyguluyor o kaldırdığı eli alın kırın ve münasip bir tarafına sokun. Birde yaşadığınız bu durumları sevgilinize söylemeyin ki ilerde buna zaten sahip çıkmıyorlar diye aynılarını yapmaya kalmasın.Bazıları beni suçluyor annenin elleri cennettir haksızsın cagirmaliydin diyorlar
Annesine kendisini savunabilir.Dayak nedir ?İki tane de siz çakamıyor musunuz şöyle? Gencecik dipdiri insansınız, insan utanır bu yaşta, kolunda halı bile silecek güç kalmamış bir ihtiyardan dayak yemeğe.
Sana tekme tokat girişen birine o anda kendini nasıl savunacaksın?Annesine kendisini savunabilir.Dayak nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?