gitmiyor ki hiç birşeyi kabul etmiyor onun psikolojisi bozuk diye o tek kalacak diye ben mutlu olamıyorum bıktım usandım artıkAnnenizi evlendirmeyi düşünmek yerine önce bir psikoloğa götüreceksiniz. Psikolog ne yapılması gerektiğine karar verecek , gerekirse psikiyatriye yollayacak.
napacam canım bilmiyorum bana beddua ediyo inşallah evlenemessin diyo kanser dertlerine ugra dıyoSen kendi yoluna bak bi anne kızından koca ister mi ya bide tehdit ederek.çok ayıp piskolojısı bozuktan öte bu arkadasım.hiç takma yap sen işlerini ve kaç.bi anne srnin annenin yaptıklarını yapmaz hele kı banada birini bul demeye utanması lazım ama oda yok töbee.
gitmiyor ki hiç birşeyi kabul etmiyor onun psikolojisi bozuk diye o tek kalacak diye ben mutlu olamıyorum bıktım usandım artıkonun yüznden kendi hayatımı yaşayamaz oldum
Hiç takma kafana canım bir anne evladı can oarçasına nasil beddua eder aklım almıyornapacam canım bilmiyorum bana beddua ediyo inşallah evlenemessin diyo kanser dertlerine ugra dıyo
benim hatalarım yok mu elbetteki var ama en mutlu günlerimde onun yüzden göz yaşı döküyorum
ben bu kadınla yuvamı nasıl kuracam nasıl becerecem inanın bilmiyorumHer anne baba dogrudur diye bir şey yok .Ne yazikki anen biyle yaptığı için hiç bir zaman vicdan yapma çünkü anen kendisi senin ondan uzak durmanı sağlıyor .Bu kadar hakaret laf söz beddua dayanilacak gibi değil .Hiç bir şekilde yalnız kalcam lafını arkasına siginmasin yaptığı başka bir şey evladini kahretmek . Sen yuvanı kur inşallah esin de sana iyi olur huzurun olur.
yapamıyorum olmuyor aynı evin içinde bana eziyet ediyor sürekli dolduruoAnneni evlendirmeyi bu karakterle başarsan bile elin adamı ağzını burnunu kırıp iki dakikada kapının önüne koyar zaten...kulaklarını tıka evlenene kadar...muhattap olma hııı de geç...
doktora felan gitmez biliyorum.. kendi artık hasta oldunu resmen kabul etti enisi yoluma bakmak onun yüznden zehir oluyor her günüm hiç birşeyimi yaşayamıyorumAnnenin yaptığı çok ayıp gerçekten , bencil ebeveynlere çok kızıyorum sanki çocuklarını kendileri için doğurup büyütüyorlar, bence bu annenin huyu ,doktora gitsede ilaçlarla biraz iyi olabilir. Sen ona aldırmayıp kendi hayatına bakacaksın , o da alışmaya çalışacak başka yol yok maalesef.
Eeee evlilik boyleyse neden bana koca bul diyor...hey Allahım ağzımın ucuna geliyor geri yutuyorum ramazan ayında...bacım annene bul sen hemen birini imkan varsa sağa sola haber salın anamın acelesi var koca lazım diye..yoksa bu negatif yüklemelerden yırtamayacaksın anlaşıldı..yapamıyorum olmuyor aynı evin içinde bana eziyet ediyor sürekli dolduruo
yok nişANLIM beni kanıdırıomuş beni köle edeceklermiş söyle edeceklermniş böyle edeceklermiş
yok kaynanam kaynbabam cok fenaymiş yok görümcem bir halta yaramazmş bıktım usandm allahımutanıyorum artık ondan
sanırım öyle olacak.. ya ben nişanlıma nasıl derim anneme birini bul diyeEe
Eeee evlilik boyleyse neden bana koca bul diyor...hey Allahım ağzımın ucuna geliyor geri yutuyorum ramazan ayında...bacım annene bul sen hemen birini imkan varsa sağa sola haber salın anamın acelesi var koca lazım diye..yoksa bu negatif yüklemelerden yırtamayacaksın anlaşıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?