Annem eşimin ailesiyle görüşmemi istemiyor

Annemden izin alarak gitmezdim mesela
Sevgilimin ailesi değil sonuçta kocamın ailesi bu
Evlenecek kadar yetişkinsem kiminle görüşeceğimi de biliyorumdur

Eşiniz biliyor mu bu durumu?
Anneniz eşinizi seviyor mu?
Sizi layık göremediği ailenin çocuğu sonuçta, onu da sevmiyorsa neden evlendirdi?

Annem canımdır. Ama buna karışamaz.
Ben karıştırmazdım.

Sebebi varmi neden böyle davranıyor senin ailen esin artik annenin dediğini yaparsan esinle aran açılır eger bisey yapmadilarsa görüşmemek sırf annen dedi diye sacma olur yani

anneniz neden eşinizi ve ailesini sevmiyor? sonucta artık evlenmişsiniz ve mutlusunuz görüşmeyipte ne yapacakmışsınız?
benim annem bu tarz konuşsa eğer kırmak istemiyorsam da kesin bir dille bu konuda yorum yapmaması için uyarırım

Yok canım daha neler.. Annem eşimi sevmiyor onun ailesini sevmiyor diye onlarla görüşmeyecek değilim.. Anneniz sevmeyebilir, görüşmeyedebilir ama siz onunla bir olamazsınız.. Sonuçta sizin sorumluluğunuz var eşinize karşı..ben olsam anneme he der geçerim yine kendi bildiğimi yaparım.. Birşey derse de yine anne tamam sen boşver bunları konuşmayalım derim.. Çok ısrar ederse de anne o da benim eşim sonuçta haksızlık edemem ona derim bana bir daha baskı yapmanı istemiyorum derim bu kadar.. Annelerimiz başımızın tacı ama Koca koca kadınlar olduk artık bazı yerde de biz karar verelim ne yapacağımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…