Fırında çalışıyor ikisi de
İkisi de fırıncı...
Tamam ya ben anladım meseleyi.
Belli ki yıllardır sevgililer ve adim atmak istiyorlar. Adam dedi ki 'ben en iyisi bir ev alayım. Senin çocuk 3 sene sonra üniversiteye gidince biz de beraber yaşarız. Bir ömür kira derdine ugrasmayiz'
Amaaa adama bir sebepten kredi vermediler. Ve adam annenize GUVENEREK ondan kredi çekmesini istedi. Güvendi çünkü kredi cekenin adına alınır ev. Yani yarin bir gün anneniz yan çizse adamın o ev için bir gram hakkı olamaz. Mahkeme mahkeme koşar kendini kanıtlamak için.
Her neyse sonuç olarak krediyi anneniz çekmiş. O da muhtemelen şöyle dusunmus: Allah izin verirse biz zaten bir ömür beraberiz. Ama oldu ki ayrıldık, ev bana kalır. Belki evi kiraya veririm krediyi ödemeye çalışırım,benim olur. Ya da en kötü evi satarım. Zaten emlak piyasası devamlı artışta, zarar etmem, kar bile ederim' ve evi almış.
Karşılıklı güven var bu işte. Ne mutlu ki anneniz bu yasinda bulmuş böyle bir ilişki.
Ayrıca siz kardeşinizi doldurmazsaniz o belki yeni eşi sever bile. 'onun iyiligi' için ona kötülük yapip adamı kotulemeyin lütfen yanında.
Ayrıca "beni kandırdı,beni kandırdı" deme bence. Birincisi çok tepkili ve agresifsin. Sana söyleyip kavga etmek istememiştir.
İkincisi sen kendi sevgilinle yaşadıklarını annene anlatiyor musun? O da anlatmamakta kendince haklı,belki de utaniyordur. Belki de tam evlilikten önce söyleyecektir. Geleneksel Türk ailesinde bu böyledir ya. Kız 5 senedir sevgilidir ama ailesi evlenme teklifinden sonra öğrenir. Dile gelmez yani bu tür şeyler çok.
Ve son olarak e devlette VUKUATLİ NUFUS KAYİT diye arat yeniden. O zaman çıkar evli olup olmadigi