- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Bir ailenin bunu yapabilmesi müthiş bir bencillik ve kötü kalplilik gerektiriyor. Ne de olsa annem babamdır, hakları ödenmez gibi bir düşünceniz varsa, onu da kafanızdan atın bence. Anne baba dediğin çocukları kendilerine mutlu bir hayat kursun diye çabalar. Sizinkiler de tam tersi için çabalıyorlar. Bunu sadece evlilik için söylemiyorum. Evlenmeyebilirdiniz de ama kendinize ait bir hayatınız olmalıydı, bir mesleğiniz, bir çevreniz olmalıydı. Geç değil ama... Bahsettiğiniz adamı sanırım hep başka insanlar vasıtasıyla tanıdınız. Biraz kendiniz gözlemlemelisiniz, zaman geçirmelisiniz. Evlenseniz bile okuyun ama lütfen. İplerinizi ailenizin elinden alıp, dünyanın en iyi adamı da olsa başka birine vermeyin.İnanın , bende asla tanımadığım birine sırf , onlardan kurtulmak için evet deme taraftarı değilim , ama çocuk çok düzgün biri , mühendis sürekli işinde biri , abilerim de tanıyor , Annem sırf ona hizmetçilik edeyim diye elinde tutuyor beni buna eminin
Merhaba herkese , Konuya nerden başlasam bilemedim , beni tanıyanlar mutlaka olacaktır , tanımayanlar için , kendimden bahsedeyim biraz , küçük ilçede yaşıyorum , Annem babam liseyi okumama izin vermedi (dışarıdan zor bela bitirdim) sürekli onların yanında , hep destek çıktım onlara.. diğer çocuklarını bir güzel evlendirdiler , beni kim istemeye kalksa engel oldular , yaşım 29 bu arada hala çocukmuşum gibi davranıyorlar , Annemle babam ne okumama izin verdiler ne evlenmeme ... sürekli babamın ailesinin sorunlarını, biz çektik bizim evde halletmeye çalıştı , eniştesi öldü ablasıyla 2 kızı bir buçuk senedir hala bizde , Annem desen sürekli onlara hizmet peşinde ....... daha neler neler , şimdi hayat bana son bir şans verdi, karşıma çok iyi biri çıktı , (Annem in bana tekrar ettiği şey , kızım lütfen kimseyle konuşma adın çıkar , o kadar cahiller ki... ) son karşıma çıkan kişiye de engel oluyor demediğini bırakmadı bana, ne utanmazlığım kaldı ne arsızlığım , ölsem de izin vermem diyor, sebep ise , daha tanımadan kötü biri olduğunu savunuyor .. çok bunaldım( lütfen akıl verin , bu evden kurtulmak istiyorum , okuyan herkese teşekkür ederim .
Lutfen ironi olsun bu msjKaçın bence
Görüştüğünüz kişi biliyor mu durumu? Biliyorsa ne düşünüyor?
Çeyiziniz var mı?
Çok ciddiyim. Anne baba normal değil. Kaçıp kendini kurtarmaktan başka yolu yok bunun.Lutfen ironi olsun bu msj
Cok yanlis kacip kurtulan kimseyi gormedim daha.kacanla gittikleri yerde hep daha mutsuz oluyorlarÇok ciddiyim. Anne baba normal değil. Kaçıp kendini kurtarmaktan başka yolu yok bunun.
Merhaba,Merhaba herkese , Konuya nerden başlasam bilemedim , beni tanıyanlar mutlaka olacaktır , tanımayanlar için , kendimden bahsedeyim biraz , küçük ilçede yaşıyorum , Annem babam liseyi okumama izin vermedi (dışarıdan zor bela bitirdim) sürekli onların yanında , hep destek çıktım onlara.. diğer çocuklarını bir güzel evlendirdiler , beni kim istemeye kalksa engel oldular , yaşım 29 bu arada hala çocukmuşum gibi davranıyorlar , Annemle babam ne okumama izin verdiler ne evlenmeme ... sürekli babamın ailesinin sorunlarını, biz çektik bizim evde halletmeye çalıştı , eniştesi öldü ablasıyla 2 kızı bir buçuk senedir hala bizde , Annem desen sürekli onlara hizmet peşinde ....... daha neler neler , şimdi hayat bana son bir şans verdi, karşıma çok iyi biri çıktı , (Annem in bana tekrar ettiği şey , kızım lütfen kimseyle konuşma adın çıkar , o kadar cahiller ki... ) son karşıma çıkan kişiye de engel oluyor demediğini bırakmadı bana, ne utanmazlığım kaldı ne arsızlığım , ölsem de izin vermem diyor, sebep ise , daha tanımadan kötü biri olduğunu savunuyor .. çok bunaldım( lütfen akıl verin , bu evden kurtulmak istiyorum , okuyan herkese teşekkür ederim .
Bende istiuoymm çabalıyorum ama laftan anlamıyorlar, cinnet geçirdim o da fayda etmediDurma kaç kurtar kendini
Evet bende konuştum onlarla , konuştular , inşh o işe yararAy bu ne bencillik
Abilerin tanıyormuş damat adayını onlar anneni ikna edemez mi?
Evet yanlarında bir ben kaldım , abim arada gider gelirEvde kalan tek cocuk siz misiniz? Muhtemelen siz de giderseniz onlara kim bakacak, işleri kim yapacak diye düşünüyorlardır. Evleneceğiniz kişiden eminseniz ısrarcı olun. Kendi hayatınızı kurun.
Eminsen evlenMerhaba herkese , Konuya nerden başlasam bilemedim , beni tanıyanlar mutlaka olacaktır , tanımayanlar için , kendimden bahsedeyim biraz , küçük ilçede yaşıyorum , Annem babam liseyi okumama izin vermedi (dışarıdan zor bela bitirdim) sürekli onların yanında , hep destek çıktım onlara.. diğer çocuklarını bir güzel evlendirdiler , beni kim istemeye kalksa engel oldular , yaşım 29 bu arada hala çocukmuşum gibi davranıyorlar , Annemle babam ne okumama izin verdiler ne evlenmeme ... sürekli babamın ailesinin sorunlarını, biz çektik bizim evde halletmeye çalıştı , eniştesi öldü ablasıyla 2 kızı bir buçuk senedir hala bizde , Annem desen sürekli onlara hizmet peşinde ....... daha neler neler , şimdi hayat bana son bir şans verdi, karşıma çok iyi biri çıktı , (Annem in bana tekrar ettiği şey , kızım lütfen kimseyle konuşma adın çıkar , o kadar cahiller ki... ) son karşıma çıkan kişiye de engel oluyor demediğini bırakmadı bana, ne utanmazlığım kaldı ne arsızlığım , ölsem de izin vermem diyor, sebep ise , daha tanımadan kötü biri olduğunu savunuyor .. çok bunaldım( lütfen akıl verin , bu evden kurtulmak istiyorum , okuyan herkese teşekkür ederim .
Evet hatta cinnet geçirdim, çocuğun annesi atacaktı aramasın kimse beni diye tutturdu , sonra da zora girince beni isteyen bir akrabamız var , ben hayır demiştim ona , bana çok istiyorsan onun la evlen dedi ailesi daha yüksek mertebe de diyeYuzlestiniz mi hiç, siz kendinizi düşündüğünüzden beni evlendirmiyosunuz diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?