- 28 Şubat 2014
- 3.959
- 3.742
- 333
Mühendis,şirkete çalışıyor ek olarak inşaat lara gidiyor , evi var müstakil ailesi de araştırdım düzgün Kişiler ,çıkan kısmetini anlat bize biraz
işi gücü mesleği eğitimi ailesi maaşı borcu nerede oturacagın ,![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mühendis,şirkete çalışıyor ek olarak inşaat lara gidiyor , evi var müstakil ailesi de araştırdım düzgün Kişiler ,çıkan kısmetini anlat bize biraz
işi gücü mesleği eğitimi ailesi maaşı borcu nerede oturacagın ,![]()
buldugunuz aday iyimi kotumu bilmem de annem de olsa evdeki kocasina bakmayip kendi cok dogru tercihler yapmis gibi baskasinin cocugunu tanimadan kötü diyen insanlara sinir oluyorum.Merhaba herkese , Konuya nerden başlasam bilemedim , beni tanıyanlar mutlaka olacaktır , tanımayanlar için , kendimden bahsedeyim biraz , küçük ilçede yaşıyorum , Annem babam liseyi okumama izin vermedi (dışarıdan zor bela bitirdim) sürekli onların yanında , hep destek çıktım onlara.. diğer çocuklarını bir güzel evlendirdiler , beni kim istemeye kalksa engel oldular , yaşım 29 bu arada hala çocukmuşum gibi davranıyorlar , Annemle babam ne okumama izin verdiler ne evlenmeme ... sürekli babamın ailesinin sorunlarını, biz çektik bizim evde halletmeye çalıştı , eniştesi öldü ablasıyla 2 kızı bir buçuk senedir hala bizde , Annem desen sürekli onlara hizmet peşinde ....... daha neler neler , şimdi hayat bana son bir şans verdi, karşıma çok iyi biri çıktı , (Annem in bana tekrar ettiği şey , kızım lütfen kimseyle konuşma adın çıkar , o kadar cahiller ki... ) son karşıma çıkan kişiye de engel oluyor demediğini bırakmadı bana, ne utanmazlığım kaldı ne arsızlığım , ölsem de izin vermem diyor, sebep ise , daha tanımadan kötü biri olduğunu savunuyor .. çok bunaldım( lütfen akıl verin , bu evden kurtulmak istiyorum , okuyan herkese teşekkür ederim .
Aile çoğu konuda dinlenir evet.Merhaba herkese , Konuya nerden başlasam bilemedim , beni tanıyanlar mutlaka olacaktır , tanımayanlar için , kendimden bahsedeyim biraz , küçük ilçede yaşıyorum , Annem babam liseyi okumama izin vermedi (dışarıdan zor bela bitirdim) sürekli onların yanında , hep destek çıktım onlara.. diğer çocuklarını bir güzel evlendirdiler , beni kim istemeye kalksa engel oldular , yaşım 29 bu arada hala çocukmuşum gibi davranıyorlar , Annemle babam ne okumama izin verdiler ne evlenmeme ... sürekli babamın ailesinin sorunlarını, biz çektik bizim evde halletmeye çalıştı , eniştesi öldü ablasıyla 2 kızı bir buçuk senedir hala bizde , Annem desen sürekli onlara hizmet peşinde ....... daha neler neler , şimdi hayat bana son bir şans verdi, karşıma çok iyi biri çıktı , (Annem in bana tekrar ettiği şey , kızım lütfen kimseyle konuşma adın çıkar , o kadar cahiller ki... ) son karşıma çıkan kişiye de engel oluyor demediğini bırakmadı bana, ne utanmazlığım kaldı ne arsızlığım , ölsem de izin vermem diyor, sebep ise , daha tanımadan kötü biri olduğunu savunuyor .. çok bunaldım( lütfen akıl verin , bu evden kurtulmak istiyorum , okuyan herkese teşekkür ederim .
İyi de.. Tanışma olmadan haklı olabilecekleri ihtimali var mı sizce?Anne babaların söyledikleri kulak ardı edilmemeli. Eninde sonunda haklı çıkıyorlar.
Rest çekin.Evet ev işleri hep bende , Annem çok titiz biri ve beni sürekli iş için elinde tuttuğunu düşünüyorum
Bende öyle yaptım Annem baya korktu tehdit ettimnormalde bu tarz düşünen anne babalar çocuklarını bir an önce evlendirmeye çalışır erkenden. adları çıkmasın başları bağlansın sebepleriyle. ama sizinkiler de bana bir tuhaf geldi.. turşunuzu mu kurucaklarmış? neden mutsuzluğunuzla besleniyorlar? Bir açıklamaları olmalı?
ben yetişkin bir bireyim artık, kendi kararlarımı kendim verebilirim diyip evlenme konusunda kesin ve net tavrınızı koyun.
İnanın akşamları uyumuyorum doğru dürüst , ne çareRest çekin.
Aileniz aldıkları vebalin farkında değiller.
Az yiyip yardımcı tutsunlar..
Ev işleri hep sizde..yardim yok birşey yok. Olur mu Bu?
Aileniz hiç iyi niyetli değil.
Çok yazık..
Ailenizi tanımadığım halde kınıyorum..![]()
Ailenizle konusun.İnanın akşamları uyumuyorum doğru dürüst , ne çare
Aileden başka birisi yok mu sizi destekleyen? Bence görüşün tanıyınMühendis,şirkete çalışıyor ek olarak inşaat lara gidiyor , evi var müstakil ailesi de araştırdım düzgün Kişiler ,