Annem farklı davranıyor

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.429
598
nişanlım bize geldiğinde annem çok farklı davranıyo bi kaç defa test ettim nişanlım geldiğinde yaptığım herşeye bahane verir sanki beni küçük düşürmeye çalışıyomus gbi geliyo ama annem olunca böyle bi ihtimali düşünmek bile istemıyorum suratı asar bana karşı bişiy sorarım ters cvp verir anlam vermiş değilim şimdide konuşmuyo zaten anlamş değilim her zmaan olan şey gerçi ama kafama takıyorum işte acaba evlensem gitsem içinde vicdan azabı olurmu yada ben artık evliliği kaçış olarak mı değerlendirmeliyim :(:(:(

nişanlım bize geldiğinde annem çok farklı davranıyo bi kaç defa test ettim nişanlım geldiğinde yaptığım herşeye bahane verir sanki beni küçük düşürmeye çalışıyomus gbi geliyo ama annem olunca böyle bi ihtimali düşünmek bile istemıyorum suratı asar bana karşı bişiy sorarım ters cvp verir anlam vermiş değilim şimdide konuşmuyo zaten anlamş değilim her zmaan olan şey gerçi ama kafama takıyorum işte acaba evlensem gitsem içinde vicdan azabı olurmu yada ben artık evliliği kaçış olarak mı değerlendirmeliyim :(:(:(

Vicdan azabı çekecek bir şey yok ki canım evleniyorsun sonuçta belki kısknıyordur seni evleneceğin için yani anneler şöyle düşünüyor evlenince kızım uçup gidecek eş önce gelecek bu yüzden böyle davranabilir

Vicdan azabı çekecek bir şey yok ki canım evleniyorsun sonuçta belki kısknıyordur seni evleneceğin için yani anneler şöyle düşünüyor evlenince kızım uçup gidecek eş önce gelecek bu yüzden böyle davranabilir

vicdan azabı derken yani keşke böyle yapmasaydım gibilerindne düşünürmü dedim ama sonucta kendıde evlenıp yuvadan uctu gitti yani bazen öyle bir oluyorki rezil oldum diyebiliyorum o raddeye cıkıyo nasıl davrancagımı bilemiyorum

[canim sonucta annen o bos ver kafaya takma onlar herzaman dogrudur süphesiz sen haklida olsan haksizda , olabilir seni paylasamiyordur nisanlinla kiskanclik olabilir bu da seni cok sevdiginden gelen bisey kesinlikle kib.

cok tuhaf, annen ya nisanlindan pek hoslanmiyor (eger cok abartiyosa ayrilmanizi bile isteyebilir, boyle bir durum varmi?) yada seni ondan kiskaniyor (elinden almis gibi). her ne olursa olsun hic hos degil seni kucuk dusurmesi, peki bunu sen annene sordunmu? veya anneni cok iyi taniyan birine? disardan bakan birisi belki daha iyi aciklayabilir bu durumu anneni iyi tanidigi icin.:50:

cok tuhaf, annen ya nisanlindan pek hoslanmiyor (eger cok abartiyosa ayrilmanizi bile isteyebilir, boyle bir durum varmi?) yada seni ondan kiskaniyor (elinden almis gibi). her ne olursa olsun hic hos degil seni kucuk dusurmesi, peki bunu sen annene sordunmu? veya anneni cok iyi taniyan birine? disardan bakan birisi belki daha iyi aciklayabilir bu durumu anneni iyi tanidigi icin.:50:

aksine o kadar cok seviyorki benden bile habersiz yemege davet ettıgı ve ayrıca tüm sevdiği yemekleri bile yapıo fazla abartı degıl davranısları suandada iiyiz gerci barıstık ama belkide gün yaklastıkca stres oluyodur kıskanacağını hiç sanmıyorum bilmiyorum ya yada bana öyle geliyo her zamn söylediği seyleri nişanlım yanındada söylemesi beni rahatsız ediyoda olabılır bendede hata olabılır ama şuan iiyiz allaha şükür :D:D:D:D

çok sevindim düzelmenize sizde biraz idareci olun canım...anne bu..evlendikten sonra yanınızda olamicak..yana yakıla annenizi aradığınız fakat yanınızda bulamicağınız zamanlar olucak..

Back
X