- 8 Eylül 2019
- 305
- 337
- 53
- 25
- Konu Sahibi Misisipili
bunu buraya bırakıp kaçıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu buraya bırakıp kaçıyorum
Ben kacarak evlenmedim bu sekilde evlenemleride anlayamiyorum bir evlat 20 yil boyunca yemeyip yedirdigi giymeyip giydirdigi disinden tirnagindan artirip zorluk icinde kendisine bakip buyuten ailesini daha bir suredr tanidigi bir erkek icin hice sayip onca emegin ustune basip ezip gecip gider. Kusura bakma icimde kalsin istemedim.. soruna gelicek olursamda sakin cocuk yapma simdi meslegini eline al. Ailenin soyledigi soz şu anlamda yanlis "ne belli belki bosanicaksiniz" demeleri dogru degil bunun ölumude var. Ama bence en dogru olan senin once kendinin ayaklari uzerinde durman benim meslegim var ama evdeyim cocuklarimi kendim buyutmek istedim 2 sene sonra tekrar baslicam calismaya. Eger omur boyu kucaginda bebekle camlarda koca beklemek istemiyorsan oku meslegini eline al. Bir meslek sahibi olman seni guclu ve ozguvenli yapar esin daha farkli gozle bakar. Ileride bosansanda bosanmasanda kendi isin gucun meslegin olunca olasi bir aksi durumda annene babana muhtac olmazsin. Ileride cocuk sahibi oldugun zaman cocuklarinin gozunde bile farkli gozukursun gurur duyulan bir anne olmayi kim istemez.. o yuzden cocukta acele etme derimHerkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
Ama sonuc yine evlilik olmus. Sen evlenmemek icin direnmemissin ki bi evlilikten kacip digerine gitmissin.Ben zaten hepinizi anlıyorum ve söylediklerinize saygı duyuyorum ama ben eğer kaçmasaydım istemediğim bir insanla görüşmek ve evlenmek zorunda kalacaktım insanların ne yaşadığını bilmeden yargılamak çok kolay
Karisir efendim cocukla geri donecegi yer belli .Dediklerinde haklilar ama karismalari normal degil. Sen biraz net olsan karisamazlar
Daha 20yasindasin acelen ne anneler dogru soyleer hep.laf dinle biraz sen cocuksun dahaa cocuk istiyosun bide hamilelik falan sakin dusunme ewliligini bi oturt yerine once sana tavsiyemHerkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
NetBi on yıl sonra kafanı duvardan duvara vururken anlam vermeye başlarsın.
2000liyim, 20 yasimdayim. 10 aydir evliyim. Esim 89lu, 31 yasinda (kendisi 25ten otesini kabul etmese deHerkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
Büyük bir şok ve kırgınlık içindeyim. Evladım yok. Eğer olsaydı şu an ağlama krizlerinde olurdum muhtemelen.
Allahim cümlemize aklı başında hayırlı evlat ver.. hayırlı değilse verme Allahım.
2000liyim, 20 yasimdayim. 10 aydir evliyim. Esim 89lu, 31 yasinda (kendisi 25ten otesini kabul etmese de) Cok ama cok severek evlendik. Gun gectikce sevgimiz artiyor.
Ama en onemlisi, biz asla su etapta cocuk dusunmuyoruz. Ben de seninle ayni yastayim ama asla cocuk dusunemiyorum. Ben kendim cocugum daha, ne cocugu? 25 yasima gelmeden bir kaza olacak diye bile korkuyorum.
Daha buyumedik arkadasim, evlilik dedigin en yakin arkadasimla ayni evde yasamak bana gore ama cocuk sahibi olmak kolay degil. Once biz buyuyelim, olgunlasalim, tecrubelerimiz olsun, kendimizi egitelim, geliselim sonra olur bebegimiz. Daha cok genciz. Bak su an mesela esimle istedigimiz yere gidip gezebiliyoruz, saatlerce keyfimiz kacmadan yemege cikiyoruz ediyoruz. Cunku ilgilenmemiz gereken bir cocugumuz yok. Hayatin tadini cikariyoruz. Sen de oyle yap. Gencliginin kiymetini bil.
Hayat senin, nasil yasamak istedigine sen karar ver.
Annelerin her dedikleri doğru çıkıyor maalesef. İlk önce üniversite okudu. Eğitimini tamamla. Sonra çocuk yaparsın. 20 yaşındaki düşüncelerin ile 30 yaşındaki düşüncelerin farklı oluyor. Çocuk kararı hayatı her yönden etkileyecek büyük bir karar. Çocuk olunca her şey değişiyor. İşini sağlam kazığa bağla.Herkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.
Ay sorma, her sey bu 2000lileri buluyorKız sen sokağa çıkamıyorsun şu an bir de evlenmişsiniz![]()
Ailen haklı. Cocuk yapma cok kucuk sun kariyer yap git calıs evlenir evlenmez cocuk ol ak zorunda degıl ki 5 sene sonra olsa ne olurHerkese merhaba öncelikle baştan başlamak istiyorum ben 20 yaşındayken kaçarak evlendim doğal olarak annem babam ve diğer akrabalarım eşime hiç ısınamadı. Şu an bile yeni yeni 1 yıl oldu evleneli eşimin her yaptığı haraketin altında bir art niyet arıyorlar. Ben belki erken ama çocuğum olsun istiyorum herkes gibi ama annem ve teyzem çocuk yapma kariyerini yap ne belli boşanmayacağınız gibi bir sürü şey söylüyor artık hamile kalırsam söylemeye bile korkar oldum. Normal mi bu kadar baskıları anlam veremiyorum.