- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Ben haklı ya da haksızım bakmayacaksan korunacaksın ama olduysa da öldürmeyeceksin ben bu konuda biraz sert tavrı sahibim hatta öyle ki gereksiz kürtaj yapmanın yasak olması ve cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum Allah bizlere annelik özelliğini çocuk yapıp yapıp aldıralım diye vermediE siz de haksız olduğunuzu kabul etmiyorsunuz?
Bebekler açlıktan ölüyor evet ama dünyaya rızıksız geldikleri için değil açgözlü paradan başka Gayeleri olmayan insanların sömürüsü yüzünden ölüyorlar
Allah zaten o bebeği size gönderdiyse 7 sene evvelinden onun rızkını hazırlıyor şunun şurasında 16 18 yaşında iki evlat bir iki seneye onlar da çalışmaya başlarlar ikinciye bakamam diyip aldıran yengem şimdi bin pişman çünkü artık olmuyor Allah sana onca güzellik sunarken sen elinin tersiyle itip ben buna bakamam dersen o da istediğinde vermez
Gerçekçi olalım bu devirde herkes çalışınca kazanıyor yeter ki azmedilsin bir cana kıymanın sebebi maddi durum olmamalı olamaz !!! Ha dersin ki ülkenin gidişatı karışık o Zaman'da korunup önlem alırsın olduktan sonra öldürmk bu kadar kolay olmamalı
Kardes katili olmaktan iyidir. Ki ben konu sahibinin kardeşi için mama temin edebilecek bir karakterde olduğunu buradan hissettim.kıssınlar madem. bebeğe de çay içirirler.
Amin, Allah bağışlasın.Ben haklı ya da haksızım bakmayacaksan korunacaksın ama olduysa da öldürmeyeceksin ben bu konuda biraz sert tavrı sahibim hatta öyle ki gereksiz kürtaj yapmanın yasak olması ve cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum Allah bizlere annelik özelliğini çocuk yapıp yapıp aldıralım diye vermedi
o masum hayvanlara işkenceye bile karşı çıkarken tutup ta bir insan yavrusunu öldürmek bana hiçte adil gelmiyor
İki tane yavrum var benimde
Ben de ilk hamileliğimi 18 de yaşadım derdim ki ben daha küçüğüm aldırayım ki demedim sonra bir sene sonra kızımı kucağıma aldım oğlum 4 aylıktı ben hamile kaldığımda ben buna bakamam demedim ki Allah öyle yardımcı oluyor ki kemik erimesi var bende omurgan kırılabilir doğumda demelerine rağmen aldırmadım
Oğluma down sendromlu kızıma edward sendomlu demelerine rağmen aldırmadım
Çok şükür rabbime ikisi de çok sağlıklı yaşamam sebepleri onlar benim rabbim korusun tüm kötülüklerden
http://www.worldometers.info/tr/ şurda istatistikleri geçen bugün açlıktan ölmüş 23 bin kişiye söyleyin biraz daha çalışsalar açlıktan ölmezlerdi
sonuçta sebebi ne olursa olsun mevcut durumu konuşuyoruz yanılıyor muyum? 7 sene evvel hazırlanan rızkı yanlış adrese mi gidiyor ki açlıktan ölüyor bu insanlar?
evet afrikadaki fakirler kürtaj olmasın nasıl olsa çocukları doğduktan sonra ilk 1 yıl içinde yetersiz beslenmeden ölecekler, katil olmaya değmez dimi, açlıktan ölmek kürtaj masasında ölmekten kolaydır hem...
Ne demek sanane o bebek benim kardesim , o iki yetiskin de annem ve babam.Sanane bundan, bu ozel bir durum ve iki yetiskin karar cerebilir.
O zaman Afrikalılara söyleyin zaten ölecek doğurmayın sizde ölüyorsunuz zaten açlıktan bir beceremediniz yaşamayı deyin üremeyin artık deyin belki bu sayede soyları kurur da onları sömürenler köle olarak kullananlar başka insanlara yönelirhttp://www.worldometers.info/tr/ şurda istatistikleri geçen bugün açlıktan ölmüş 23 bin kişiye söyleyin biraz daha çalışsalar açlıktan ölmezlerdi
sonuçta sebebi ne olursa olsun mevcut durumu konuşuyoruz yanılıyor muyum? 7 sene evvel hazırlanan rızkı yanlış adrese mi gidiyor ki açlıktan ölüyor bu insanlar?
evet afrikadaki fakirler kürtaj olmasın nasıl olsa çocukları doğduktan sonra ilk 1 yıl içinde yetersiz beslenmeden ölecekler, katil olmaya değmez dimi, açlıktan ölmek kürtaj masasında ölmekten kolaydır hem...
ama burası afrika değil :/// derler birazdan. ben bunaldım, bıraktım tartışmayı. bi anlamı yok. ama ağzınıza sağlık. ben sinirden iyi ifade edemiyorum kendimi.
Eğer bir kardeşiniz daha olmasını istiyorsanız bunu annenizle paylaşın . Olmuş bir kere anneniz hamile . Bir cana kıymak kolay değil elbet . Bunu maddi olarak düşünürek karar vermesin bence , kalbini dinlesin . Sizde annenizle konuşabilirsiniz .Kızlar ben 18 yaşındayım , bir erkek kardeşim var o da 16 yaşında. Annem 38 yaşında ve hamile. Yani 3.cü bir kardeşimiz olacak ama annem aldırmak istiyor çünkü maddi durumumuz hiç iyi değil. Ben bu Eylülde üniversiteye başlıyorum. Annem zaten masrafların artacağını düşünerek , sizin hayatınızdan kısmak istemiyorum diyor. Biz bu maddi problemleri çok uzun süredir yaşıyouz ve çok dua ediyorduk. Ben bu bebeğin bize bereket getireeğini düşünüyorum ama annemi ikna edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?