Annem hamile ve aldırmak istiyor

E siz de haksız olduğunuzu kabul etmiyorsunuz?
Ben haklı ya da haksızım bakmayacaksan korunacaksın ama olduysa da öldürmeyeceksin ben bu konuda biraz sert tavrı sahibim hatta öyle ki gereksiz kürtaj yapmanın yasak olması ve cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum Allah bizlere annelik özelliğini çocuk yapıp yapıp aldıralım diye vermedi
o masum hayvanlara işkenceye bile karşı çıkarken tutup ta bir insan yavrusunu öldürmek bana hiçte adil gelmiyor
İki tane yavrum var benimde
Ben de ilk hamileliğimi 18 de yaşadım derdim ki ben daha küçüğüm aldırayım ki demedim sonra bir sene sonra kızımı kucağıma aldım oğlum 4 aylıktı ben hamile kaldığımda ben buna bakamam demedim ki Allah öyle yardımcı oluyor ki kemik erimesi var bende omurgan kırılabilir doğumda demelerine rağmen aldırmadım
Oğluma down sendromlu kızıma edward sendomlu demelerine rağmen aldırmadım
Çok şükür rabbime ikisi de çok sağlıklı yaşamam sebepleri onlar benim rabbim korusun tüm kötülüklerden

http://www.worldometers.info/tr/ şurda istatistikleri geçen bugün açlıktan ölmüş 23 bin kişiye söyleyin biraz daha çalışsalar açlıktan ölmezlerdi
sonuçta sebebi ne olursa olsun mevcut durumu konuşuyoruz yanılıyor muyum? 7 sene evvel hazırlanan rızkı yanlış adrese mi gidiyor ki açlıktan ölüyor bu insanlar?
evet afrikadaki fakirler kürtaj olmasın nasıl olsa çocukları doğduktan sonra ilk 1 yıl içinde yetersiz beslenmeden ölecekler, katil olmaya değmez dimi, açlıktan ölmek kürtaj masasında ölmekten kolaydır hem...

Amin, Allah bağışlasın.
Ben size katılmıyorum tabi.
Ama doğurmak isteyip doğurana da saygı duyarım.

ama burası afrika değil :/// derler birazdan. ben bunaldım, bıraktım tartışmayı. bi anlamı yok. ama ağzınıza sağlık. ben sinirden iyi ifade edemiyorum kendimi.

Vaktiyle annemde beni aldırsa şimdi yaşamıyor olacaktım.. Annem hep derdi hiç utanmadım ii ki dünyaya getirmişim seni diye.. Belki hergün enfes sofralarda karnımız doymadı ama anne sevgisinin sonuna kadar yaşayarak büyüdüm..umarım anneniz en doğru kararı verir.Rızkı veren Allah tır hiç şüphesiz vesile olan kulları..

O zaman Afrikalılara söyleyin zaten ölecek doğurmayın sizde ölüyorsunuz zaten açlıktan bir beceremediniz yaşamayı deyin üremeyin artık deyin belki bu sayede soyları kurur da onları sömürenler köle olarak kullananlar başka insanlara yönelir
Siz zaten bu kadar öldürme yanlısıysanız ben ne desem boş sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum

Yaşama hakkından bahsedenler neden korunur?
Hukuki olarak da bu yaşam hakkı değil midir?
Doğal bir süreci engellemek...
Dini açıdan da aynı.
Olacağı engellemek.
Süreç ayı işliyor, döllenmiş bir fetusu yok etmekle, döllenecek bir fetusu engellemek aynıdır benim gözümde.
O zaman bu mantıkla doğum kontrolü de yasaklayalım?

Her şeye burnumuzu sokalım, kadınlara bedenleri hakkında hiç söz hakkı vermeyelim?

Döllenmemiş ile döllenmiş ve oluşmuş nasıl aynı şey olabilir? Döllenmemiş demek ortada bir bebek, bir canlı yok demek. Dolayısıyla bunun bir vebali de olamaz. Ama döllenmiş demek oluşmuş, ruh üflenmiş, hatta kısa bir zaman sonra nefes almaya başlayacak bir canlı demek. Bunlar bir tutulamaz

Annenizin vazgeçecek gibi bir tavrı mı var? Yoksa kesin kararlı soğuk mu duruyor?
Birinci gibiyse annenizle konuşup anne bizim için sorun değil sen doğur birbirimize destek olarak büyütürüz kardeşimizi diyebilirsiniz.

Yorum yazanlarda olayı abarttıkça abartmış. Sanki kendilerine doğur denmiş gibi. Belki kadın suçluluk duyuyor ondan aldırmak istiyor. Sizin hakkınıza engel olmak istemem gibi konuşmuş. Çocuklarının da onayladığını görürse vazgeçebilir belki.

Konu sahibi siz dahil kimse kimsenin işine karışmasa dünya daha yaşanabilir bir yer olurdu inanın.
Bakın maddiyatı geçtim manen hazır değilse bile anneniz saygı duymalısınız,evde bebeği biberonla bırakıp bayram tatiline giden anneyi ve o evde açlıktan ölen bebeği hatırladinız mı? Benim hiç aklımdan çıkmıyor inanın. Çalışan kendi ayaklari üzerinde durabilen bir kadin,eğitimli bir kadin,gayette bozuk psikolojisi ile o minnacık bebeğin açlıktan ölmesine sebep oldu. Kolay değil çocuk büyütmek,anneniz 2 kere deneyimlemiş bu durumu ve kararını vermiş,doğurup bakamayacaksa,psikolojisi bozulup iyi bir anne olamayacaksa,hazir değilse saygı duymak gerekir.
Ben aldırmak konusunda katıyım ,kendi durumumu göz önüne alınca doğururum diyorum ama bir başkasına bunu dayatamam,bir başkasıda bana doģur yada aldır diyemez,dememeli.

ama burası afrika değil :/// derler birazdan. ben bunaldım, bıraktım tartışmayı. bi anlamı yok. ama ağzınıza sağlık. ben sinirden iyi ifade edemiyorum kendimi.

Dunya ayni dunya ne farkeder ki desem anlarlar mi acaba... ama yok ille benim eltim dogurdu ev aldi benim gorumcem dogurdu is buldu, dunya minicik cevreden ibaret olunca boyle oluyor.

Eğer bir kardeşiniz daha olmasını istiyorsanız bunu annenizle paylaşın . Olmuş bir kere anneniz hamile . Bir cana kıymak kolay değil elbet . Bunu maddi olarak düşünürek karar vermesin bence , kalbini dinlesin . Sizde annenizle konuşabilirsiniz .

Burs bulursunuz belki, öğrenim kredisi alırsınız, imkan varsa biraz kendi paranızı kendiniz kazanırsınız.

Mümkün olduğunca destek olursunuz.

2 kardeşken 3 kardeş olmak ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…