- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.539
- 248
- Konu Sahibi LeydiStark
Durumunuz çok mu kötü ? Bez alacak mama alacak kadar mı kötü değilse şayet 4 yıl sonra siz mezun olacaksınız ve iş sahibi olursanız kardeşinizin eğitimi için ailenize destek olabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebege cay icirecek yok giydiremeyecek kadar da kotu degiliz yani abartmayin cok sukur calisiyor babam gerekirse bende calisirimkıssınlar madem. bebeğe de çay içirirler.
Kaç haftalık.Bebege cay icirecek yok giydiremeyecek kadar da kotu degiliz yani abartmayin cok sukur calisiyor babam gerekirse bende calisirim
Bebege cay icirecek yok giydiremeyecek kadar da kotu degiliz yani abartmayin cok sukur calisiyor babam gerekirse bende calisirim
çayı da siz karşılarsınız artık. malum her doğan çocuk çayla besleniyor, muhakkak ölüyor. binde bir olan bir olay yüzünden öldürme hakkını savunuyorsunuz ya ona istinaden diyorum.siz çok bölüşümüne inanıyorsunuz tabi. dünyada farkirlik yok, hep zenginlerin paylaşmama merakı yuzunden bu durum. madem bu kadar savunuyorsunuz. bebeğin bi yıllık masrafını siz karşılayın. nasıl fikir?
çayı da siz karşılarsınız artık. malum her doğan çocuk çayla besleniyor, muhakkak ölüyor. binde bir olan bir olay yüzünden öldürme hakkını savunuyorsunuz ya ona istinaden diyorum.
Çayla kafayı bozan arkadaş herhalde bebeğine çay içiriyor ki durup durup çay diyor![]()
İnsanın kendini bilmesi de çok güzel bir şey.
Bebekler açlıktan ölüyor evet ama dünyaya rızıksız geldikleri için değil açgözlü paradan başka Gayeleri olmayan insanların sömürüsü yüzünden ölüyorlarbebekler bereketiyle gelse dünya üzerinde milyonlarca çocuk açlıktan ölmezdi, şu an ben bunları yazarken bile dünya üzerinde 5 çocuk yetersiz beslenme nedeniyle hayatını kaybetti.
kardeşin olursa açlıktan ölür diye demiyorum, sadece bebekler bereketiyle gelmiyor gerçekçi olalım, annen bakamayacağı çocuğu dünyaya getirmek istemiyor, ona saygı duymalısın.
Tebrik ediyorum sizi cahille münakaşaya girilmez çünkü o hep haklıdır !!!Umarım anneni ikna edebilirsin, zira bereket olayını bizzat yaşamış biriyim
İnanmayana da anlatma asla ikna olmaz
Çok bollukta yaşayamayacak diye onu öldürmek ne derece mantıklı ?
Ruhlar binlerce yıl önce yaratıldı Allah onun yiyeceği lokmayı da topraktan bitirir.insanin gafleti ise, baktığı çocuğa rizki kendi veriyor sanması...
Tabi ki çalışacaksın ama rizki veren Allahtir. Senin bu yaşında büyüklerinden daha itikatli olman ve doğru dusunmen de bence tadiri hakediyor.
Maşallah ablacim hayatın hep bereketli geçsin
E siz de haksız olduğunuzu kabul etmiyorsunuz?Tebrik ediyorum sizi cahille münakaşaya girilmez çünkü o hep haklıdır !!!
falan yapmıyorum yanlış anlaşılıyor. Kendi içimde düşünüyorum hep ona bisey söylemiyorumBakamayacagimi dusunsem aldiririm ki zamaninda aldirdim. Varsa gunahi da annenin boynuna bu konuda baska yapma ona.
normalde dünyadaki yiyecek miktarı herkese yeter de niye obezite artıyor, neden afrika'dakiler beyaz ırkın zenginliğine rağmen açlık çekiyor, gram gram gıda yardımı ile hayatta tutuluyor?
bu soruların cevabı dürüstçe verilir ve önlemler alınırsa aç insan kalacağını sanmıyorum.
velev ki bu durumun suçlusu yeni doğacak olan can değildir, hala yaşayan aç gözlü yetişkinlerdir.
Cocugu bakacak olan benim, bir omur sorumlulugunu tasiyacak olan benim birileri istemiyor,cinayet goruyor, korunmaliydin diyor diye dogurmam mesela ben. Annende benim kadar eminse aldirir yok kafasinda soru isaretleri varsa dogurur merak etme.Ben zaten baskı
falan yapmıyorum yanlış anlaşılıyor. Kendi içimde düşünüyorum hep ona bisey söylemiyorum