- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Maşallah ne güzel. Rabbim biz doğuma gün sayanları sağlıkla bebeğine kavuştursun inş. herkesin evladını bağışlasınaynen oyle guzelim rabbim isteyen herkese versin ablamda tup bebek yapti ilki tutmadi ikincide 3 aylikken karninda oldu kurtaj olmak zorunda kaldi 3. de oldu kizi dogdukdan sonrada normal yollada ogludunu aldi kucagina :)
Mucize gibi gerçekten ama bu işin yaş faktörü var bide anneniz açısından bi sorun yaşanacak mı durum nedir doktorunuzla görüştünüz mü. Neredeyse 50 yaşında olacak Doğum yaptığında benim ilk aklıma gelen bu konular oldu maalesefAnnem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
niye ki ya 46 yaşlı değil ki gayette genç niye üzülüyor maddi imkansızlık filan mı ?Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Kayınvalidem 45 nde şanlı şöhretli ikiz dogurdu canımAnnem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
amin hayirlisiyla alin kucaginizaMaşallah ne güzel. Rabbim biz doğuma gün sayanları sağlıkla bebeğine kavuştursun inş. herkesin evladını bağışlasın
Kayınvalidem 45 nde şanlı şöhretli ikiz dogurdu canım
O donem nişanlıydım dugunum olacakdı bir seneye inanırmısın herkes şoka girdi ustelik beş ay saklamıslar gebeligi iki ay sonra ıkı tane bebe cıkdı birde kıymetli yeni gelin gbi süzüldü kp le aşk tazelediler be dugunume ne evliliğime asla deger vermediler bide bebemiz var deyip dugunde bile erkenden dugun bitirmeye kalkdılar neler nler :)
Benim başıma gelse beni kıskandı derdim kesinlikle
üstüne bez pastası yapar götürürdüm.
Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?