Annem hamile

aynen oyle guzelim rabbim isteyen herkese versin ablamda tup bebek yapti ilki tutmadi ikincide 3 aylikken karninda oldu kurtaj olmak zorunda kaldi 3. de oldu kizi dogdukdan sonrada normal yollada ogludunu aldi kucagina :)
Maşallah ne güzel. Rabbim biz doğuma gün sayanları sağlıkla bebeğine kavuştursun inş. herkesin evladını bağışlasın

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Mucize gibi gerçekten ama bu işin yaş faktörü var bide anneniz açısından bi sorun yaşanacak mı durum nedir doktorunuzla görüştünüz mü. Neredeyse 50 yaşında olacak Doğum yaptığında benim ilk aklıma gelen bu konular oldu maalesef

üzülme herkesin başına gelebilir:) bende 23 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var annem 45 yaşında 2 ay önce hamile kalmıştı ama aşırı derecede sarılık ve tansiyon var doktor tehlikeli dedi ve aldırdı asla istemedi aldırmak ama sağlığı için mecbur kaldık. üzülme herkesin başına gelebilir. ben ilk duyduğumda dünyalar benim oldu valla nasıl sevinmiştim. ama sonra çok ağladım.. allahin bir mucizesi diye düşün

yaaa ne güzel mucizeler duyduk sabah sabah

rabbimin yanında çok bize de sağlıklı hayırlı bir evlat daha bağışlar inşallahhh ,

lütfen üzülmeyin belki anneniz bütün sağlıgı vücüdu yenilenecek ,

anneniz kaç aylık hamıle Ceylinimdeceylinim

kendi sağlığı için risk oluşturmuyor ise tebrik ederim
zaten artık evlilik yaşı geç olduğu için anne olma yaşıda geçleşiyor
annenizin doğum yaşında hiçbirşey yok
Allah iksinede sağlık versin inşallah

Konunu başından beri görüyorum,yazayım bari.Ben senin değil de annenin yaşadığı şaşkınlığı 15 yaşımda yaşadım:))
.Hani diyordur ki annen"çocuklarımı büyütmüştüm artık,biraz da kendime zaman ayıracaktım,şimdi ne yapacağım"
Ben de annemin tekrar hamile olduğunu duyduğumda"Allahım,kardeşlerimi anca büyüttük,şükür,artık kendimiz için birşeyler yapabiliriz belki,nereden çıktı bu"diye çaresizce üzülmüştük ablamla.Ama haklıydık,çünki gün içinde bize kalan 10 dakikamız bile olmuyordu o yaşta.Senin için mutlu bir haber olabilir ama ,sonuçta annen büyütecek,sana sevmesi ve ablalık etmesi kalır en fazla:))

Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
niye ki ya 46 yaşlı değil ki gayette genç niye üzülüyor maddi imkansızlık filan mı ?

Hayırlısı olsun dogursun annen bence sağlıkla sağ salim inşallah Yoldaş olur annenize

Ben Hollanda'da yasiyorum, burda kadinlar genelde 35 40tan sonra hamile kaliyorlar. Ben oyle cocuguna yetemeyen ebeveynde gormedim dogrusu burda. Fakat buranin insani 7/24 bisiklet ustunde ve ileri yaslarina ragmen sagliklilar. 70inde 80inde bile olsa herkes bisikletine biner. Bir yastan sonra kendini salip birakmak malesef biz Turk kadinlarinda ve erkeklerinde var. O yuzden hayatini nasil yasadiginda onemli. 46 yasinda hala kendisini enerjik hissediyorsa ve de en onemlisi saglikli ve dincse neden olmasin? Benim icinde bulundugum ortam icin 40li yaslari normal goruyorum, 40 demek burda elegini duvara asmak demek degil. Ama Turkiye'deki dusunce yapisi oyle ne yazik ki..

Kayınvalidem 45 nde şanlı şöhretli ikiz dogurdu canım

Benim başıma gelse beni kıskandı derdim kesinlikle
üstüne bez pastası yapar götürürdüm.
O donem nişanlıydım dugunum olacakdı bir seneye inanırmısın herkes şoka girdi ustelik beş ay saklamıslar gebeligi iki ay sonra ıkı tane bebe cıkdı birde kıymetli yeni gelin gbi süzüldü kp le aşk tazelediler be dugunume ne evliliğime asla deger vermediler bide bebemiz var deyip dugunde bile erkenden dugun bitirmeye kalkdılar neler nler :)

Aynı şeyleri yaşadık malesef..
Annem 43 yaşında menapoz a girdiğini sanmış meğer bana hamileymiş...
Karnı şişince anlamış hamile olduğunu..
Ben çok zor bir çocukluk gençlik geçirdim annem yüzünden.. benj hiç sevmedi istemedi.. hep bu nerden oldu keşke olmasaydı derdi bana yüzüme söylerdi..
Annemi hiç sevmedim sevemiyorum..
Beni emzirmemis bir kere bile..
Oysa benim hiç bir suçum yok..
Arada yaş farkı çok olduğu için fikirlerimiz düşüncelerimiz asla uyuşmadı..
Hayatım mahvoldu zehir etti hayatımı..
Hep Piskolojik bozuk özgüveni olmayan çocuk olarak büyüdüm.. çok zorluklar yaşadım.. keşke böyle olmasaydı.. keşke beni annem ailem çok isteseydi dört gözle beni bekleselerdi.. keşke benim yaşadığımı evlatsizligin verdiği acıyı annem yaşasaydı..
Hep dua etseydi bir evlat için...
O zaman beni isterdi ve çok severdi...

Evet tuhaf ve zor bir durum ama Allah vermiş yapacak birşey yok.
Bir kadın hâlâ doğurgansa doğurmanın sakıncası yoktur mantıken.
Tabi şartlar hayat toplum vs farklı etkenler var ama yine de olsun.
Vardır Yaradanın bildiği.
Sağlık olsun,hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…