- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
sizin babaanneden daha şok haber ne diyim bilemedimAnnem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Ay ne güzel hastanede böyle bı kadın gördüm kızı yanındaydı. Çok güzel bı kareydi.Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
AyyBenim annem de, 45 yaşında menopoza giriyorum sandı sonra 4 aylık hamile olduğunu öğrendik.Annem hiç istemedi. Ama anne yüreği zamanla alıştı.Doğum esnasında tansiyonu çok yükseldi hatta. Bayağı korktuk.Bir erkek kardeşimiz oldu. Mongol doğdu. Ve 6 aylıkken havale geçirip vefat etti.
İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir anneniz ve sağlıklı bir kardeşiniz olur.En önemlisi bunlar çünkü..
Ben 21 yaşındayken bir kız kardeşim oldu.Annemde 42 yaşındaydı hiç beklemiyordu süpriz olmuştu hepimize.Ama İnan'ın şuan 1,5 yaşında Ve o kadar seviyoruz ki.Evin neşesi oldu.Bende anneme çok yardımcı olmaya çalışıyorum 2. Anne oldum.Şuan anneniz ve siz çok şaşırmış olabilirsiniz.Ama o bebiş doğup 1 yaşını geçince neşeniz olacak İyiki diyeceksiniz.Şimdiden hayırlı olsun:)25 yasindayim 26 olacagim dogana kadar :)
Annemin cok sukur saglik sorunu yok, maddi olarakta zorlanmayiz sukur ama beklemiyorduk tamamen surpriz oldu onun soku bizdeki.
El birligiyle bakariz insallah ama cok baska planlarim vardi sehirdisina gitmek gibi simdi onlari birakip annemle mi kalsam diyorum
Ayy( basiniz sagolsun canim.
Ileri yas gebelikler riskli dediginiz gibi.
Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?