Annem hamile

Benim de küçük kardeşimle aramda 15 yaş var. Sizin kadar çok yaş farkı olmamasına rağmen oğlum gibi baktım. Hala sarılmadan öpmeden uyumaz. Düşünüyorum annem 46 yaşında bi tane daha doğursun isterdim o his çok güzel çoook.

Doğum yapmasını tavsiye etmiyorum
Yaşlı kadınların yumurtaları sorun olabiliyor, engelli çocuk olma ihtimali yüksek

Bende halamla aynı yaştayım nolmuş yanii :)) gelin kaynana göbüş yariştirmişlar bizimkiler

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Ay ne güzel hastanede böyle bı kadın gördüm kızı yanındaydı. Çok güzel bı kareydi.
Doğursun anneniz hayırla uğurla gelir inşallah.

Amanın cok guzel ya :) zor ama guzel olur...
Sana da cok buyuk sorumluluk dusuyor ama bundan sonra biliyorsun dimi?

Benim annem de, 45 yaşında menopoza giriyorum sandı sonra 4 aylık hamile olduğunu öğrendik.Annem hiç istemedi. Ama anne yüreği zamanla alıştı.Doğum esnasında tansiyonu çok yükseldi hatta. Bayağı korktuk.Bir erkek kardeşimiz oldu. Mongol doğdu. Ve 6 aylıkken havale geçirip vefat etti.

İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir anneniz ve sağlıklı bir kardeşiniz olur. En önemlisi bunlar çünkü..

Ayy( basiniz sagolsun canim.
Ileri yas gebelikler riskli dediginiz gibi.
Allah korusun.

Ben liseye gectigim sene boyle birseyden annem suphelenmisti. Valla Allah biliyor ya evden kacmayi dusundum ozamanki aklimla. Ne demek bir kardes daha hemde bu yasta, bana bunu nasil yaparlar tribine girmistim. Simdi 60 civari yaslari. Yalvariyorum yapin bir tane daha ben bakarim diye, gecti artik diyorlar.

Öncelikle hayırlı olsun . Ben şaşırmadım benzer durumlar bayağı yaygın aslında , normal geldi bana . Konuda bile kaç tane örnek yazılmış :)
Bana göre önemlisi anne - bebek ikilisinin süreci sağlıkla tamamlaması . Doğunca hepimizin en kıymetlisi olacak muhtemelen :)

Bu arada başka kardeşiniz var mı ? Babanızın yaklaşımı nasıl oldu , anneniz şaşkın tabii ve toplumsal yapımızdan ötürü utanıyor olabilir ama bebeği aldırmakla ilgili fikri nedir ?

Teyzem de 2 ay önce hamile kalmıştı 44 yaşında ama düşük yapmıştı . Hamile haberini alınca sevinmiştim aslında ama nasip değilmiş siz destek olun annenize .
Bu arada aklıma geldi de sizin sandalet meselesi ne oldu acaba ?

Aynı kaderi paylaşıyoruz bnm annem de 43 yaşında hamile kalmıştı şimdi 4 yaşında bir kard. var o zaman annem depresyonlara girmişti aldırmayı bile düşünmüştü babamla ne kavgalar etti ama şimdi kard. öyle kıymetli ki .. annemin ve babamın beni ve diğer iki erkek kard. öyle sevdiklerini hiç görmedim. Sanki tedavi falan gördüler de oldu öyle kıymetliiii. gerçekten ama biz de çok seviyoruz ben evlendim en çok ona ağladım... şimdi ana okuluna başladı. çok da şansl ben , abileri , eşim bile her istediğini anında alırız. Tabi biraz yüzlü ama tekne kazıntısı napalım

Zor bir durum.allah sağlık versin ileri yaşlar için hem doğum hem bebek sağlığı tehlikeli olabilir hiç bir testi aksatmayin mutlaka yaptırin.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ben 21 yaşındayken bir kız kardeşim oldu.Annemde 42 yaşındaydı hiç beklemiyordu süpriz olmuştu hepimize.Ama İnan'ın şuan 1,5 yaşında Ve o kadar seviyoruz ki.Evin neşesi oldu.Bende anneme çok yardımcı olmaya çalışıyorum 2. Anne oldum.Şuan anneniz ve siz çok şaşırmış olabilirsiniz.Ama o bebiş doğup 1 yaşını geçince neşeniz olacak İyiki diyeceksiniz.Şimdiden hayırlı olsun:)

Benim annemde 42 yasindaydi oa ara rahimden sorunlari vardi ihtimal vermese de hamile olduğunu öğrendik. Ablam ve abim itiraz ettiler istemiyoruz dediler. Annemde dayanamayıp aldirdi. Bizler kismen biraz daha kucuktuk biz ne oldugunu anlayamadan aldirdi. Simdi diyorum keske deseydim anne sakin aldirma. Annem hala pismandir aldirdigina. Yillar sonra erkek kardedim 25 yasinda vefat etti. Keske aldirmasaydim bir ufak oglum daha olurdu der. Yasasaydi 17 yasinda olacakti. Oysa 40li yaşlar artik bana buyuk bile gelmiyor. Aldir aldir diye baski yapan ablam 38 yasinda hamile kaldi mesela hayat iste....

Eden üzülüyor ki, o yaşta ne var 70 yaşında ki kadınlar torun bakıyor. O da kendi evladına bakar ne güzel eğlenir. Hem doğurunca daha geç yaşlanır sağlıklı durum. Siz niye üzülüyorsunuz acaba. kadına destek olun. Utanılacak bir durum mu var. Şu elalem ne der baskısı değil mi.ne derse desin onlara ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…