Annem hamile

Tekne kazıntıları hep iyi ki olmuş iyi ki doğurmuşuma bağlanıyor sonunda :)
Bence hiç üzülmesin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Büyük sürpriz olmuş :) Bebekle beraber yeni bir hayata doğacaksınız sizler de. Allah Annenize sağlıklı bir hamilelikle birlikle bebeginizi de tek bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Tabiki anneniz istiyorsa doğurmalı bu çok kolay bir şey degil benim annemde 46 yaşında hamile kalmıştı ama tabiki o doğurmadı 3 tane çocugu vardı abimi yeni evlendirmişti hani insanlar derya torunu olacak yaşta ne çocugu zaten kocaman çocukları vardı kendide çalışan bir kadındı en küçük kardeşimde 13 sene aradan sonra olmuştu o çok zorlamıştı annemi hem çalış hem çocuk bak tek başına üstelik açıkcası istemedi ve dikkat ediyorum doktorlar belli bi yaştan sonra hamile kalmanın çok zor oldugunu söylüyorlar öyle insanlar var ki yıllarca hamile kalmak için neler yapıyor ne uğraşlar veriyor maddi ve manevi genede olmuyor ama önceden çocuk sahibi olmuş kadınlar belli bi yaştan sonrada rahat hamile kalabildigini görüyoruz genelliklede menapoza mı girdim felan diye düşünüyorlar her şeyin hayırlısı diyorum bu sadece annenizin tercihi sonuçta genç bir yaşta degil iyi düşünmek lazım çocuk bakmak kolay degil

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Bende öyle biz iki kardeşiz Annem en son çocuğunu 25 yıl önce doğurdu. Annem ms hastası nöroloji doktoru ben artık sana bakamam ankarada bi norologa git diye annemin moralini çok bozdular. Annemle babam çocuğu aldırmak niyetiyle gittiler çocuğun kalp sesini dinleyip eve döndüler . Şimdi annem 5. Ayına girdi.

Evet araştırdım çooook nadir de olsa goruluyormus. Mucize resmen. Hani Kibariye hamileyim demişti de doktorlar aciklama yapmıştı hatırlarsın, 50 den sonra hiçbir kadın kendi yumurtalariyla hamile kalamaz yumurta dondurma yada yumurta nakli ile olur diye. 100 milyonda bir filan ihtimal olmalı kendiliğinden. Allahın hikmeti iste

53 mü? ciddi misin? Doktorlar 50 den sonra bir kadının kendi yumurtaları ile hamile kalma olasılığı yok diyor
allah dileyince oluyor demekki onlarda sasirmislar ilk basta hatta annem gulerek anlatirdi halam uzun sure soyleyememis kimseye sonra ortaya cikti tabi :)rabbim hayirli evlat versin simdi kocaaaa oglu var okuyor

Valla ben çok gördüm
Hatta istemiyorlardı.kadının torunu var hamile kalıyor .100 milyonda bir değil yani..

aslında 50 degil 40 yaşından itibaren yumurta sayısında çok hızlı bir düşüş başlıyor ve hamile kalmak gerçekten çok zorlaşıyor bu forumda bile tüp bebek bölümü var insanlar neler yaşıyor 45 yaşından sonrada bi kadının kendi yumurtasıyla hamile kalması neredeyse zor tüp bebekte bile %1 le-5 arasına düşüyor ha hamile kalan yok mu ama bu çok nadir görülüyor çünkü ortalama menapozdan 4-5 yıl önce bir kadının yumurtaları biter yani menapoza girmeyle degil ee bizim ülkemizde de menapoz yaşı bayagı düşük ortalama 46-48 arası o ekranda görülen 48-50 yaşında hamile kaldı şu bu çoğu yumurta nakli felandır ama kimse bunu söylemez bu arkadaşın annesi şanslı gruptan birazda genetik mesela benim annem şuan 56 yaşında hala ara ara adet görüyor

Annem 46 yasinda menopozdan suphelendik hamile olduğunu ogrendik.
Şoka girdik, annem çok üzülüyor ne yapsak bilemedik sizlerden belki fikir belki ic rahatlarici bir seyler duymak istiyorum onun icin yazmak istedim
Canim bu konudaki kararı kesinlikle annen verecek ve düşüncesi ne olursa olsun destek çıkmaya çalışın ki şu an en destek olması gereken vakitlerini yaşıyordur.

Nasıl olur dersen?22 yaşında kardeşini kucağına almış biri olarak söyleyeyim mükemmel bir sey.gözün gibi bakıyorsun kardeşine ve çocugun gibi oluyor nerdeyse.çocuğuklarımdan hicbir farkı yok kardeşimin ki zaten dayısıyla arasında iki yaş var.şu an biz diğer kardeşler evlendik barklandık ama o annemin babamın yanında.iyi ki yapmışım iyi ki olmuş diyor annem.insallah sizin süreçde hayırlı bir şekilde son bulur

Sevgiler..

Hayitlisi olsun. Kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim. Ol diyince olduran yuce Rabbim. Allah olmayanlara isteyenlerede nasip etsin. Kazandibiniz saglikla gelsin. Bende anneme diyorum yap bir kardes diye. Ama benim annem yapamaz cunku kan eksikligi var. Riksli olur 2 tane oglum var eger olsaydi annemin cok sevinirdik kardesimde bende. Saglikla gelsin annemde 47 yasinda:)

Aaa neguzel masallah

karsesim olsaydi derdiki :)
Arkadas yillardir calisiuorum cabaliyorum paralari dokuyorum cocuk olmuyor

Annemi de tam menopoza fogru boyle bir durumu olmustu
Ama hast menepozda dolayi adet olmadigi cikti
Tabi ben bunh duyunca cok kizmistim
En buyugu 26 en kucugu 18 yasindaydi kardesimin
Simdi diyorum keşke olsaymis hepimiz evlendik onlar tek kaldi evde genc bir kiz olurdj olsaydi.hatta bende 40dan sonra planliyorum bakalim

Birde dayimla abim ayni yil dogmus.nenem onun dogumundan sonra menepoza girmis.
Ee nenemde cocuk cok demis son bir kez daha hamelik dogum yasayim :)

allah dileyince oluyor demekki onlarda sasirmislar ilk basta hatta annem gulerek anlatirdi halam uzun sure soyleyememis kimseye sonra ortaya cikti tabi :)rabbim hayirli evlat versin simdi kocaaaa oglu var okuyor
Aynen öyle bu bebek olayi basli basina mucize. Allah olacak derse en imkansız olasılik bile gerçeklesiyor. Ben 37 yaşımda tüp bebek tedavisi ile hamile kaldim çok şükür ilk transferimde. Yumurtalarım çok iyiydi. O kadar çok yakınım 40 indan sonra evlenip hemen kendiliğinden hamile kaldı ki. 18 yaşında başlayıp defalarca başarısız transfer gerçekleştiren de çok. Yaştan öte yumurta kalitesi belirliyor herşeyi. Birçok makale okudum, bu sitede de çok yazıldı hep 48 yaş üst sınır yazılıp çiziliyor o da %5 filan. Ben kisisel olarak da rastlamadim O yüzden şaşırdım. Çok güzel bişey tabii. Ama bebeğin büyürken yaşlı olmak yeterince sağlıklı ve enerjik olamamak üzücü işte. Allah isteyen herkese versin inşallah. Bence yaş çok geçmiş de olsa o masuma kiyilmamali yazık onun günahı ne yavrum dünyaya gelmeyi hak ediyor. Tabi 53 yaş sağlıklı gebelik için de çok riskli Allah kolaylık versin tüm annelere özellikle belli yaş üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…