- 7 Aralık 2018
- 7.331
- 18.887
- 248
- 28
- Konu Sahibi Albertynax
Valla bdv de beni bu kadar hayrete düşüren başka bir konu olmadı. Anlaşılan herkes kanada’da norveç’te falan yaşıyor bu rahatlık ondan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldırılmasın tabii ki. Belki burada okuyan 4 çocuklu, üst gelirli olmayan anneler varsa, büyük çocukları 20 li yaşlarda ise, ne düşüneceklerini görürler, konunun faydası olur.
Annem 40 yaşında son kardeşime hamile kaldığında okadar kızmıştım ki günlerce konusmamistim kimseyle ..ben liseye gidiyordum...şimdi hepimiz evlendik kendi hayatimizin derdine düştük..son küçük kardeşim onların yanında liseli şuan...sindi diyorum iyiki var yoksa çok yalnız kalacaklardi..koskoca evde...herşeyde bir hayır vardır ...sen ve kardeşin evlendiginizde ne demek istediğimi anlayacaksınız ana babanıza yoldaş olacak belkide
:)))) bu bebek 5 inciArtık erken evlenip çocuk doğuran o kadar az ki 30 li yaşlarda evleniyoruz zaten yaptık bir çocuk btti .. ama insan ikinciyi de istiyor..tek çocuk zor ..
.. önlemini alır bundan sonra en azindan:)))) bu bebek 5 inci
konuyu okudunuz mu??.. önlemini alır bundan sonra en azindan
Vallahi ben tek çocuğum ve halimden oldukça memnunum. Kızım da tek çocuk olarak kalacak muhtemelen. Tek çocuk en kolayı bence. Ben çalışıyorum ve yoğun çalışıyorum. Eşim de aynı şekilde. Evet maddi olarak belki beş çocuğa da yeteriz ama ilgi; sevgi??? Bunları beş çocuğa vermek kolay mı?Artık erken evlenip çocuk doğuran o kadar az ki 30 li yaşlarda evleniyoruz zaten yaptık bir çocuk btti .. ama insan ikinciyi de istiyor..tek çocuk zor ..
eeeBen zaten normal buluyorum dediğim şey zaten çocuk var gerek yoktu diyorum
Benim annem beni 34 ünde doğurmuş. 42sinse yine hamileydi. Ne terbiyesiz çocuklarsınız yaparken size mi soracaklar? Bilmiyorsunuz belki kaza ile oldu o çocuk. Kadın çocuğu aldırıp cinayet mi işlesin ne yapsın. Ay pes valla ergenlikten doğru düşünemiyorsunuzMerhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
Konu sahibi yetişkin bir birey küçük çocuk olsalar psikolojileri düşünülür tabiki ama artık herşeyi anlayabilecek yaştalar. Buradan tek taraflı anlatılmış konu belki kaza ile hamile kaldı kadın? Bilemiyoruz. Bunuda çocuklara kazayla oldu diye tabiki açıklamazlar.bazı yazılanları hayretler içinde okuyorum.
33 yaşındayım 1 çocuğum var iki yaşında. ikinci çocuğu yapsam ilk çocuğumun psikolojisi nasıl etkilenir, onunla eskisi kadar ilgilenemesem ya diye oturup dert ediyorum kendime.
siz oturup eşinizle bir konuda karar verirken diğer çocukların psikolojisini, isteklerini, ihtiyaçlarını hiç mi konuşup düşünmüyorsunuz arkadaşlar ?
konu sahibine sanane annenle babanın kararı denilmiş ama evde tüm bireyleri etkileyecek bir karar herkesi düşünülüp alınmaz mı ?
konu sahibi canım yapacak bir şey yok bu saatten sonra kendini doldurup durma. anneni de üzme, olan olmuş. sen derslerine yoğunlaş okuluna odaklan.
Ben sordum cocuguma , ben bu ev benim evim deyip duran bir annenin evinde buyudum , 42 yasindayim hala kendimi ait hissetmem onun evine , cocuklarimi ise ailenin karar merciinde soz sahibi olarak belirledim ve ailenin buyumesi konusunda fikrini ve onayini aldim oglumun , bana gore o ev sadece anne babanin degil icinde yasayan cocuklarin da evidir ve ev icerisindeki hayata dair soz haklari bulunmalidir , size tuhaf gelebilir bu durum ancak benim evimde ve pek cok arkadasimin evinde bu boyle
Ben sormam. Hayat bana ait. Evi çocuklarımla paylaşıyor olabilirim ama genede yapacaklarım için çocuklarımdan asla izin almam.
Herkesin yaşam tarzı, düşünceleri farklıdır ve ben buna saygı duyarım.
Ama benim çocuğum hamileliğimi onaylamazsa -ki onay beklemem- ve bunu problem ederse üstelik yaşı da büyükse kimse kusura bakmayacak. Ya bu olaya saygı duyacak yada kendi ayakları üstünde duracak.