- 21 Mart 2019
- 224
- 396
- 53
- Konu Sahibi Albertynax
Konu sahibinin anne babasını bulalım o çocuğu aldırıp 5. Çocuğu yapmaya teşebbüs ettikleri için özür dilesinler hepinizden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeği kıskanmışsınız..size ne... annen doğurur yaşı 40 genç daha..bekarsınız galiba..yarın birgün evlenip çeker gidersin senin yerine geçerMerhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!
Sen öyle san. Konu sahibi bir yardım etmesin bakalım hayırsız evlatlığı mı kalıyor tembelliği miBakarsın bakmazsın seni ilgilendirir. Ama terbiyesizlik yapmanin lüzumu yok. Kimse çocuğu üstüne atmayacak.
Torunumu... kıź naptin benim ilk ve tek cocugum daha 2 yasinda bende 41 yasindayim ..annene bisey demeye hakkiniz yok kardesinizi aldırmak istemek size düşmezMerhaba herkese, nasıl anlatsam bilmiyorum içimi dökmek için yazıyorum kimseye anlatmadığımdan önerilerinizi bekliyorum, biz 4 kardeşiz ve annem hamile 5. çocuğu olacak ben ve kız kardeşim hiç istemiyoruz çünkü bu yaştan sonra gerek yok diyoruz 4 tane çocuk yeter ve çocuk bakmak çok zor ev küçük 5. kattayız asansör yok ev bana göre iğrenç bu saatten sonra taşınmayız babam çok üşengeç ve büyük ev alıcak kadar parası yok eve nasıl sığıcaz bilmiyorum maddi durum orta annem babamla arasını daha iyi yapmak İçin ve bu aralar etrafında onun yaşında çocuk doğuran çok oldu ondan özgüven geldi ben yanlış buluyorum, ben ve kız kardeşim asla çocuğa bakmıcağımızı baştan söyledik asla asla bakmıcaz ileride torunu gibi duracak (40 yaşında) sizin annenizde bir kaç çoçuktan sonra çocuk doğurdu mu ne yaptınız biz ne yapmalıyız şimdiden bunaldım!