- 22 Ağustos 2015
- 29.736
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.804
- 598
- Konu Sahibi Albertynax
Biz de 3 erkek ten sora ikiz olduk. Abilerimin ortancasi niye olduk niye yaptiniz diye ergen yaslarinda söylendi durdu. Her kavgamizda niye oldunuz siz derdi ama kiskanclik vardi onda... halbukii 7 yaslarinda filandi. Devam etti 10 15 yaşina kadar söylemleri :)8 kardesiz.
benden buyuk 3ablam 2 abim 2de kiz kardesim var. en buyuk ablamla aramda 15yas var. kendileri agizlariyla soyler sizleri hic istemedik diye ama doguncada baktik derlerdi. hatta annem korkusundan bana hamile oldugunu bile kimseye soyleyememis kadincagiz. evet konu sahibi kendince hakli ama annen de hamile annene tepki gosterme yaziktir gunahtir karninda bebek var olmus olan artik bu saatten sonra akisina birakmak zorundasin. fazla buyuk buyuk laflar etme bence. ilerde bunlardan cok sinanirsin.
Ben annemden bir fiske yemedim ama ablalarimdan oyle temiz dayaklar yemisimdirki simdi bakiyorum ablalarimin cocuklari oldu birak ikaz etmeyi cekil oteye bile diyemiyorlar biri bisey dese hemen gozleri doluyor falan. bana acimadan saclarimi sure sure doven ablam evladina dolu dolu gozlerle bakiyor cocugu nerdeyse tepesine cikacak. evlat oyle bisey iste. anneme cok cocuk dogurdun diye soylenen bir diger ablamsa 4. ye hamile kalma planlari yapiyor dusun. diger ablam ise annemi cok elestirir yerden yere vururdu cocuk yaptigi icin Rabbim onada 6 yil evlat nasip etmedi. yani demem o ki 1000kere dusun bir kere soyle.
he annen neden nicin hamile kalmis onunla ilgili yorumum yok. Allah hayirli olani versin insaallah
Annem de bi kizcagizim olur bitane diye deneyince ikiz olmus yani. 4 erkek 1 kizim.
Ama tabi konu sahibinin annenisinin durumunu Bilmiyorum bende..
Diger abilerim sevdi bizi ama digeride şimdi oyle degil tabi..
Yani yaşaniyor bunlar.