1. sınıfım henüz. Ama bırakmazsam da hiç geçinemeyiz gibi. İşe girsem okulla beraber yürütsem, o da olmaz sanırım çünkü ben kyk alıyorum ve işte sigorta yaparlarsa kyk kesilirKaçıncı sınıftasın?
Okulunu bırakma . .
1. sınıfım henüz. Ama bırakmazsam da hiç geçinemeyiz gibi. İşe girsem okulla beraber yürütsem, o da olmaz sanırım çünkü ben kyk alıyorum ve işte sigorta yaparlarsa kyk kesilir
Part time çalışma şartlarını baktım onda da sigorta yapıyorlar ve ben sigortalı işe girersem kyk kredisini alamıyorum, aynı hesaba denk geliyorOkulunu bırakma sakın. Bebek hertürlü büyür ama sen okulu bırakırsan bidaha başa dönemezsin.
Okuldan arta kalan zamanlarda çalışamaz mısın part time. Harçlığınn çıkar hiç olmazsa
Canım, kyk kredinin kesilmesi için sürekli olarak asgari ücret düzeyinde maaş alman gerek. Part timeda bu söz konusu değil. Kesilmez merak etme.Part time çalışma şartlarını baktım onda da sigorta yapıyorlar ve ben sigortalı işe girersem kyk kredisini alamıyorum, aynı hesaba denk geliyor
Baban ne iş yapıyor?
Canım, kyk kredinin kesilmesi için sürekli olarak asgari ücret düzeyinde maaş alman gerek. Part timeda bu söz konusu değil. Kesilmez merak etme.
Babam serbest meslek. Aslında bizim üç seneye kadar maddi durumumuz iyiydi ama sonra bir battık, daha çıkamıyoruz. Öyle ki bağkur borcunu ödeyemiyor babam bu yüzden hastaneye bile gidemiyoruz. Evde sürekli huzursuzluk hakim, böyle oldukça ben de çok bunalıyorum ve bir şeyler yapmak istiyorum
Babam bırakmama en katı şekilde karşı çıkan kişiGerçekten işiniz zor ama sakın okulunu bırakma baban ne diyor bu işe hiç mi bişekilde hallederiz okulunu sakın bırakma demiyor
Evet, benim kuzenlerim de alıyor o krediyi hem alıyor hem çalışıyor part time olarak kesilmedi hala. Ben de almıştım o krediyi zamanında, çalıştım da. Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bi sn tekrar inceleyeyim yazayım sana.Gerçekten mii? İnternette araştırdım da ''riske atmayın benimki kesildi, bir arkadaşınki kesildi'' yazanlar çok olmuş bu yüzden korktum
E tamam sonuçta onların düşünmesi gereken bir karar sen okuluna bakBabam bırakmama en katı şekilde karşı çıkan kişi
Sakin ama sakin okulunu birakma . Ve annen korundugu halde hamile kaldiysa vardir mutlaka bir hayir .. Derdi veren Rabbim dermani da verir ( bebek icin yazmadim bunu annene emanet bir can asla dert degildir) sikma canini Rabbim kimseye tasiyamayacagi yuku vermez dua et kardesinede kendnede ailene de canim1. sınıfım henüz. Ama bırakmazsam da hiç geçinemeyiz gibi. İşe girsem okulla beraber yürütsem, o da olmaz sanırım çünkü ben kyk alıyorum ve işte sigorta yaparlarsa kyk kesilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?