Annem hasta

MR çekildi. Yaşlılığa bağlı bir durumsa razıyım. Altından kötü bir şey çıkacak diye korkuyorum. Sağolun.
Emar da kanserli olabilecekler bir doku kitle gorselerdi muhakkak size bilgi verilordi. Birde padi goruntuleme makinesi ( adinda yanlis degilsem) sadece kanserli bolge taramasi yapan bir alet. Onu da bul sok.

Rabbim anneciginin acisini gostermesin, sizlerle hayirli uzun omur versin..

400 tane okudum
Emine Annenin Şifası Niyetine:

Okunan Tefriciye: 700
Kalan Tefriciye: 3744
Can'ım benim yaa........ Şu sıkıntılarım biraz geçsin ben de sana dua edeceğim. Ama ne olur kendini yorma. Allah tüm dualarını kabul etsin.

Can'ım benim yaa........ Şu sıkıntılarım biraz geçsin ben de sana dua edeceğim. Ama ne olur kendini yorma. Allah tüm dualarını kabul etsin.
yorulmuyorum ben cnm,dilim döndüğünce her gün okuyacağım inşallah ki karşılıklı olsun diye yapmıyorum rahat ol lütfen içimden geliyor

yorulmuyorum ben cnm,dilim döndüğünce her gün okuyacağım inşallah ki karşılıklı olsun diye yapmıyorum rahat ol lütfen içimden geliyor
Allah razı olsun. Şu an kendim okuyamıyorum diye biraz geriliyorum. Karşılık beklemediğin zaten her halinden belli. Bir hediyeyi kabul edebilmek te bir erdemdir diye kendimi teselli ediyorum. Sağol.

Kemik iliği aklıma geliyor.
Kemik iligi mi ? Fazla abartili olmamis mi :)) yani ben gercekci olmak durumundayim cunki kan degerlerinin dusuk olmasi kanser belirtidi olabildigi gibi olmama ihtimali de cok yuksek. İstanbuldaysan cerrahpasa hemetoloji bolumu sizin icin ideal. Kanda normal labaruarlarda gorulmeyen tum garipliklleri gorup degerlendiriyorlar. Bence goturmekde fayda var. Hic birsey cikmazsa en kotusu bir iki tup kan vermus olur

Konu sahibi ne yaptınız? Anneniz çölyak mıymış değil miymiş? Daha şimdi 2 yazı okudum. Yeni teşhislerin dörtte biri 60 yaşın üzerindeki bireylerden geliyormuş. Çocuklukta çıkan bir hastalık olarak görülmesi eskide kalmış. Yaş arttıkça olma olasılığı da artıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…