Annem hasta

Mide endoskopi, kolonoskopi yapıldı mı?
Sadece hemoglobin mi düşük diğer değerleri de düşük mü?
Çölyak olduğunu sanmıyorum yaşı büyük, öyle olsa eskiden belirtileri olurdu diye düşünüyorum.
Mutlaka endoskopi yaptırın.

Bir onun ikisini doktorlar istemedi. Benim de aklımda. Gaita da gizli kan çıkmadı. Ben de annem yaşlı olduğu için kendim istemek istemedim. Zaten yıprandı. Bir yrd doc, bir doc, birde prof'a gittik şüphelenselerdi herhalde isterlerdi diyorum.

gaitada gizli kan soracaktım unutmuşum, negatif çıkması iyi bişey, belki ondan istememişlerdir, ama yine de yaptırın bence.
sedasyonla yaparlar, teyze bişey hatırlamaz endoskopi olduğuna dair.

ozelden yazmak isteedim ama engellemissiniz ozel mesaji
nasil yazabilirim ki simdi :)

gaitada gizli kan soracaktım unutmuşum, negatif çıkması iyi bişey, belki ondan istememişlerdir, ama yine de yaptırın bence.
sedasyonla yaparlar, teyze bişey hatırlamaz endoskopi olduğuna dair.
Annem şimdilik istemiyor. Perşembe tekrar hastaneye gidiyoruz. Yine hemogram yapılacak. Umarım sorun kalmamıştır. Ama hala yorgun. Hematolojideyiz şu anda. Sonuç çıkmazsa zaten buradaki profesörün de başka incelemeler için fikrini alırız. Teşekkürler

zaten ileri yaşlarda kontrol amaçlı kolonoskopi ve mide endoskopisi yapılması gerekiyor, kontrol amaçlı olarak.
bence yaptırın.
ben mide yaptırdım, hiç hatırlamıyorum bile.
ilaçlı yapılacak, sorun olmaz.

Haklısınız. Özellikle ileri yaşlarda 5 yılda bir. Doktorlara güvenmeye çalışıyoruz biraz da. Zaten kaçarımız olmayacak gibi.

Haklısınız. Özellikle ileri yaşlarda 5 yılda bir. Doktorlara güvenmeye çalışıyoruz biraz da. Zaten kaçarımız olmayacak gibi.
ben de doktorum.
bildiğim için söylüyorum.
tabi muayenesini tahlillerini hastayı görmediğim için, tahmini konuşuyorum.
öncelikli tarama testi gaitada gizli kandır.
belki o negatif olduğu için gerek görmemişlerdir. zaten profesör doçent diyorsun, deneyimlidirler onlar.
değerleri ne durumda, tahlilleri ne durumda, muayene bulgusu var mı bilemiyorum tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…